Ben ne dedim şimdi.sagligi yerindeyse ,maddi sıkıntı çekmeyecekse herkes kendi evinde kalsın dedim.ama kadının geliri yoksa ,sağlığı da kötüyse, banane mi desinler? Zaten 50 yaşındaymış.sagliklidir diye düşünüyorum.yanliz kalabilir, kendi işlerini yapabilir.
Bu yorumunuz hayata karşı bakış açımı değiştirdi.
Çocuk yapmaya karar verdim. Ne gerek var günde 12-13 saat bilgisayar başında çalışmaya,kafa patlatmaya,uykusuz kalmaya,vasıfsız eğitimsiz işverenimin ağız kokusunu çekmeye.
Çocuk yaparım hemi de erkek. Bana bakar. Ne gerek var sigorta primi ödemeye.
Yerleşirim gelinimin evine..aaa oğluşumun evi gelin ne karışır ! torunlarımın rızkını da ben alırım.
Gelin söylenip duruyor mu ? Kışkırtırım oğlumu gelinime karşı gerekirse hırpalatırım kapı önüne koydururum..benim oğlum beni sokağa mı atacak ? oradan sıkılırsam da diğer oğluşumun evine hicret ederim..evin hanımına sormaya gerek yok..anne bir eş çooook.. bana baksınlar
ne emekli maaşı için kuyrukta beklerim ne de prim öderim ohhh misss
kırar kemiklerini haspanın. orda sıkıldın mı? hop hemen diğer oğlunun evine hicret edersin. bak ne güzel işte. ne emekli maaşı için kuyrukta bekleyip milletle didişirim ne de ömrüm boyunca sigorta öderim..
oğlumu da veririm sanayiye ustanın yanına..vur sırtına kırbacı ogluna gelınıne
Evlatlar yatırım aracıymış..haydi üre neşeli meşe odunu üre ki çalışmana gerek kalmasın evlatların sırtında seni yük olarak taşısın
ana-baba kutsaldır argümanı yüzünden bu topraklarda kaç insan hayatını yaşayabiliyor
neden ben sadece bir kerecik geldiğim şu kısacık hayatımı gönlümce yaşayamadan bu dünyadan göçüp gideyim bu neden vicdansızlık olsun?
niçin işten eve geldiğimde daha dinlenemeden yaşlı bir kadının hor görmesine, herşeyime burnunu sokmasına, kötülüklerine katlanmak zorundayım?