Esin seni haksiz annesini hakli görmüyorsa, ikinize d3 ayri ayri olmasi gerektiği gibi davraniyorsa bir sorun yasamazsin.Ben 23 yaşındayım yaklaşık 2 senedir evliyim belli bi sebeplerden dolayı kaynanamla konuşmuyorum artık ama eşimin tarafından kuzenleriyle filan konuşurum kaynanam hariç. Şimdilik eşimle bir sıkıntı yok ama ilerde problem yarattır diye kaynanamı alttan almamı isteyenler var ama ben kesinlikle istemiyorum kocamı çok seviyorum aşığım ama annesi göresi gözüm yok çok soğudum evliliğime yansımaması için ne yapmalıyım ?
O haklı bu haklı demiyor. Bana isterken konuş istersen konuşma sen nasıl istiyorsan dedi. Bende kesinlikle günlerdir ağzıma dahi almıyorum annesini huzurumuz bozulmasın diye.Esin seni haksiz annesini hakli görmüyorsa, ikinize d3 ayri ayri olmasi gerektiği gibi davraniyorsa bir sorun yasamazsin.
Yok eşim üzerime gelmiyor bana ilaki konuşacaksın demiyor. Saygı duyuyor nasıl iyi hissediyosan kendini öyle davran ister konuş ister konuşma dediKaynanaya bağlı bu durum kimi oğlunu fit fit fitler karistirir ortalığı
Esin konuş görüş barış demiyorsa demek ki seni haklı görüyor
Ama seni haklı görmeyip ses çıkartmıyor sa ilerde herhangi bir konuda patlayabilir
Hicbir sorun yasamazsin o zaman.O haklı bu haklı demiyor. Bana isterken konuş istersen konuşma sen nasıl istiyorsan dedi. Bende kesinlikle günlerdir ağzıma dahi almıyorum annesini huzurumuz bozulmasın diye.
Ayıracak şekilde değilde yaptıkları yüzünden ben eşimle huzursuz oluyorum hareketleri yaptığı çok canımı sıkıyor ben rahatsız oluyorum ve ben onu bu şekil tahammül edemiyorum.Kaynanan ile konuşmasanda olumsuz yansıyacak ; ama size ayıracak derecede eşini manüpüle ediyorsa bence küs kalman daha hayır , yuvanın bir kaynana yüzünden dağılmaması gerekiyor , herkes yaptığı kötülüğünün, huzur bozmanın bir bedelini ödesin bence , yaşlı olması onu haklı kılmıyor saygıyıda hak etmiyor
Ya inşallah.. çünkü bugün eşimin kuzeniyle konuştum oda bana alttan al konuş sen gelinsin dedi bugün eşin susar ama yarın huzurunuz bozulur olaylar büyür dedi ve ben acıkcası böyle olsun istemiyorum eşimi çok seviyorum ve başkaları yüzünden huzursuz olmaya gerek yok.Hicbir sorun yasamazsin o zaman.
Hakli oldugumuz bir konuda niye alttan aliyoruz acabaYa inşallah.. çünkü bugün eşimin kuzeniyle konuştum oda bana alttan al konuş sen gelinsin dedi bugün eşin susar ama yarın huzurunuz bozulur olaylar büyür dedi ve ben acıkcası böyle olsun istemiyorum eşimi çok seviyorum ve başkaları yüzünden huzursuz olmaya gerek yok.
sevmek zorunda degilsin fakat saygi duymak zorundasin. Mumkun oldugunca az gorusursen gorustugunde de saygi sinirlari cercevesinde davranirsan sorun olmazBen 23 yaşındayım yaklaşık 2 senedir evliyim belli bi sebeplerden dolayı kaynanamla konuşmuyorum artık ama eşimin tarafından kuzenleriyle filan konuşurum kaynanam hariç. Şimdilik eşimle bir sıkıntı yok ama ilerde problem yarattır diye kaynanamı alttan almamı isteyenler var ama ben kesinlikle istemiyorum kocamı çok seviyorum aşığım ama annesi göresi gözüm yok çok soğudum evliliğime yansımaması için ne yapmalıyım ?
Bende gurursuzluk yapmiyorum herşeyi göz yumup kaynanama anne anne diyip peşinden koşmak istemiyorum zoruma giden şeyler var sabrım taştı yeter yani ezdiremem kendimi. Bugun eşimin kuzeni gelip beni uyardı yani konuş kaynananla sen gelinsin bugun bi sıkıntı olmaz ama eşinle ilerde bu yüzden problemlerin büyür filan dedi o yüzdenYaş 23( cok genc bir yas) ,2 yillik evlilik( buyuk cesaret) ve ayni konuda bir kayinvalide vakasi( zor durum) kayinvalide konusunu gorunce hemen atlayan ben.
Daha zamana ihtiyacin var bazi seyleri iyi analiz edebilmen icin.Yalniz esin baski yapmiyorsa bu mukemmel,harika birseydir.Sen de guzelce analiz et kayinvalideni,esini ve en dogrusu nasilsa o sekilde bir iliski sec kendine.esinin baski yapmamasi coook buyuk arti.sana tek tavsiyem kendini haksiz duruma dusurecek seyler yapma ve kendini ezdirme.bu genc yasta evlilikte riskler daha yuksektir ama birlikte buyumek te bazen avantaj da yaratir.mantikli,akilli olmani tavsiye ederim.
Yeterince saygımdan görüştüm şimdiye kadar ama bardak taştı artık iyice soğudum ve görüşmek kesinlikle istemiyorum böyle daha mutluyum.sevmek zorunda degilsin fakat saygi duymak zorundasin. Mumkun oldugunca az gorusursen gorustugunde de saygi sinirlari cercevesinde davranirsan sorun olmaz
İşte gelde anlat alamam ben dedim ezdiremem kendimi dedimHakli oldugumuz bir konuda niye alttan aliyoruz acaba
Allah korusunBu eşinize bağlı. Sizi haklı bulup saygı duyarsa evliliğinize yansımaz. Ama bi müddet sonra hadi artık barış annemle olmaz öyle falan diye sizi zorlarsa ve barışmıyorsunuz diye size trip atmaya başlarsa gelsin bol tartışmalı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?