- Konu Sahibi Portakalli ordek
Sizede ayrı üzüldüm inanın bende oturdum bilirim o cehennemi negüzel mesleginiz varmış niye çekiyorsunuzki biraz diretin eşinizeMerhaba lar..5 yıllık evliyim iki cocugum var öğretmen im. Cocuklar 2 ve 3 yaslarında olduğu için tek bakıcı bulamadık iki ayrı bakıcıya vermek istemedim. Tayin istedik kayınvalidem lerin yanına.önce ayrı ev tutacaktik ama esimi bi sekilde ikna ettiler yanlarına geldik ve 3 oda bi mutfak bi odanın içindeyim.bi odada esimin anneanne si ve kızkardeşi 27 yasında. Öbür odada kyv kaypder...o kadar sorunlar yasıyorum ki anla tamam. Eşimle bosanmayı bile düşündüm. Geldiğimizden beri hiç beni dinlemiyor hep onlar haklı.ben adeta hizmetciyim. Kendi babam da beni kendi zamanıyla ölcüyor yok biz ne cektik eskiden katlan dayan iki cocugun var.saygılı ol falan.bunlaru da gelip esimin ailesinin yanında söyledi ler.yani gidecek bir kapım yok bunu bıldikleri için görümce ayrı yaslı anneanne ayrı kaynana ve kayınpeder ayrı eziyo..esime kendi evimize cıkalım diyorum olmaz öyle şey ailem bana kırılır falan falan..yani bunkarı ders çıkarın diye anlattım.ben böyle hakkımı yedircek biri değildim su 5 yılda halime bak.ki hele son bir yılda beraber yasarken.. ev ev üstünde olmaz. Yorgun geliyorum ayagımı uzatıp yatamıyorum bile.sürekli yemek bulasık camasır.. bı de sabah 8.30 da tatil de olsa kapımı tıkla tıp uyandırırlar