Kaynar Su

kusura bakma ama yine anlamadım.
yani ayşe hanım gibi mi kaydedilmiş?
iş arkadaşlarıdır belki.
canım annem kim?
:halay:sevgilisiyle tavla oynuyormuş,telefonu almış bak bu annem ,gördün mü demiş.Kizda hayır göremedim demiş.Tele bu bakmış,kendiyle beraber 5kişi hanim diye kayıtlıymiş,hepside engelliymiş.Durumu göremiyormuş:deli:

Tek anladığım telefonla kullağına vurmuş başka bir şey anlamama gerek yok ayrıl kurtul ha bu arada az tavla oynayın sizin kafalar taş sesinden gitmiş gibi

İşin özü adam seni aldatıyormuş ve sen yeni yakalamışsın doğru mudur?
Konuyu sevgilim beni aldatıyormuş diye açıp detayları sonra sıralasaydın sayfalarca polemik olmazmış.
Geçmiş olsun.

Sabah oldu.
İşin özü adam seni aldatıyormuş ve sen yeni yakalamışsın doğru mudur?
Konuyu sevgilim beni aldatıyormuş diye açıp detayları sonra sıralasaydın sayfalarca polemik olmazmış.
Geçmiş olsun.
Yalan söyleyen bir tip değil ama evet beni aldattığını düşünüyorum ve gece 01:00 dan sonra tamamıyla hayatımdan silip attim.
Başlığı o sinirle bu şekilde yazmisim. Şuan hicbir şey hissetmiyorum.

Sabah oldu.

Yalan söyleyen bir tip değil ama evet beni aldattığını düşünüyorum ve gece 01:00 dan sonra tamamıyla hayatımdan silip attim.
Başlığı o sinirle bu şekilde yazmisim. Şuan hicbir şey hissetmiyorum.
O hanımların kim olduğunu ve neden engellediğini açıklamadı mı yani?

Hatırlamıyorum.
O sinirle birşeyler sacmaladi ama dikkate almadım.
Sanırım " nasıl engellendigini bilmiyorum sizi kimin engellediğini de bilmiyorum" gibi birşeyler soyluyordu sanırım.
Son çırpınışlarını yapmış yani.
Neyse zaten ayrılmaya karar vermişsiniz. Mutluluklar dilerim

Hikayenin kahramanı tavla sanırım. Tavla oynayın tekrar düzelir ilişki. Yalnız aldatma mevzusu üzerine konuşurken tavla oynamak. Allah aşkına söyleyin bu kafaya nasıl ulaşıyoruz. Benim de ihtiyacım var.

Bir de arabesk dinlemeyi acilen bırakmalısınız. Beynimiz falan hep yandı. Kaynar suyla, ahsjsjs.

Hikayenin kahramanı tavla sanırım. Tavla oynayın tekrar düzelir ilişki. Yalnız aldatma mevzusu üzerine konuşurken tavla oynamak. Allah aşkına söyleyin bu kafaya nasıl ulaşıyoruz. Benim de ihtiyacım var.

Bir de arabesk dinlemeyi acilen bırakmalısınız. Beynimiz falan hep yandı. Kaynar suyla, ahsjsjs.
İsminize bakınca şaşırmadım doğrusu

Konu sahibi sevgilisi ile tavla oynarken, sevgilisi whatsapp durum*dan paylaşmış olduğu annesini göstermiş. Konu sahibi bu durumu görememiş kendi listesinde. Buna istinaden sevgilisinin telefonundan bir bakmışlar ki hem konu sahibi hem de bir kaç kadın daha engelliymiş, bu yüzden görememiş.

Bu kadınlar neden engelli, en önemlisi konu sahibi neden engelli?

*WhatsApp Durum 24 saat sonra kaybolan, listenizde kayıtlı olanların tamamının görebileceği, İnstagram Hikaye tadında bir olay. Gün içinde paylaşmak istediğiniz olayları paylaşıyorsunuz, listenizdekiler bakıyor; "Aaa Beynel'e bak, tavla oynuyomuş sevgilisiyle" diyollar.

Kimse anlamamış, nedense açıklama görevini ben üstlendim :KK70:

@beynel durun benim anladığım gibiyse, kaç kurtar kendini. Bir de bu telefonda vurma murma..

Son düzenleme:
Adamın annesi. Bana diyor canım annemi gördün mü diye.

Bir kez telefonda beynel hanım diye kaydettiği için neden dedim sen benim hanimimsin o yüzden dedi ( mecazi anlamda hanım hanimcik moduna girdim)

Belki de daha neleri var. Şuan iğreniyorum. Hiçbir güç artık geri donduremicek kendini defalarca uyardim bak benim durumumu biliyorsun yanlis bir harekette bitersin
Allah askina bir virgul koymak cok mu zor ya. Canim, annemi gordun mu? Bu mudur ? Siz yazdiklarinizi anliyor musunuz cidden?

Sevgilinle tavla oynuyodun o arada eline telefonunu aldı watsapa durumlarina bakyordu sende bu durumlari ben görmedim dedin sonra bir baktim sen dahil bi kaç kızda durum görülmesinde engellenmiş sonra sana vuryo sonrada sen halaaaa oyun oynuyosun onun yaninda...:KK14: Hiç üzülme kurtulmussun :temizlik:

Back
X