Kaynım liseyi bitirdi ygs den barajı bile aşamadı 170 aldı bende öğrenciyim 3.sınıfa geçtim 11 aylıkta oğlum var kayınvalidem oğlumu sana göndereyim orda dersaneye gitsin dedi sanki onların şehrinde yokmuş gibi burda çalışmıyor orda çalışır dedi bişey diyemedim desem kötü olacağım. Neyse bu sabah aradı kayınvallidem kızım evin küçük sıkıntın çok sen rahat edemezsin senin çalışma odanda oğlum kalacak sen nerde çalışacaksın göndermiycem vazgeçtim dedi sonra eşimle konuştuk olmaz öyle şey gelsin o orda çalışmaz kazanamaz sen salonda ders çalışırsın ben uyurum sorun olmaz dedi ben yine bişey diyemedimkaynanam şimdi gelsin sana gezsin dinlensin bayramda gelirsiniz birlikte dedi bayrama 2 ay var ben yeni tatile çıktım gezicem dinlenicem ben niye bu kadar talihsizim kızlar niye bukadar düşüncesiz bu insanlar biz ne yapalım diyceksiniz yapacak bişey yok dertleşelim yeter
Kaynım liseyi bitirdi ygs den barajı bile aşamadı 170 aldı bende öğrenciyim 3.sınıfa geçtim 11 aylıkta oğlum var kayınvalidem oğlumu sana göndereyim orda dersaneye gitsin dedi sanki onların şehrinde yokmuş gibi burda çalışmıyor orda çalışır dedi bişey diyemedim desem kötü olacağım. Neyse bu sabah aradı kayınvallidem kızım evin küçük sıkıntın çok sen rahat edemezsin senin çalışma odanda oğlum kalacak sen nerde çalışacaksın göndermiycem vazgeçtim dedi sonra eşimle konuştuk olmaz öyle şey gelsin o orda çalışmaz kazanamaz sen salonda ders çalışırsın ben uyurum sorun olmaz dedi ben yine bişey diyemedimkaynanam şimdi gelsin sana gezsin dinlensin bayramda gelirsiniz birlikte dedi bayrama 2 ay var ben yeni tatile çıktım gezicem dinlenicem ben niye bu kadar talihsizim kızlar niye bukadar düşüncesiz bu insanlar biz ne yapalım diyceksiniz yapacak bişey yok dertleşelim yeter
Bari dershane başladığında gelseymiş şimdiden gelmek ne ya.
sen yıne normal hayatına devam et,kocana söyle bıde evde oturup ona annelık yapmıcam dımı de..
cık,gez,eğlen sanane..gönderenle,kocan duşunsun gerısını..
Önce düşüncesizlik etmişler ama sonradan toparlamışlar. Kusura bakmayın ama suç sizde. Tepki vermeyecekseniz ağlamayacaksınız.
Hadi kayinvaliden sonradan idrak etmis de, ne kadar dusuncesiz kocan varmis yaa..
tepki veremem benim kimsem yok yani varda yok kayınvalidem benim elim ayağımdır her derdime koşaar anne diyeceğim bir o var kırarım diye korkuyorum inşallah vazgeçmezde yollamaz kaynımı
suc sizde. başta karışmıyosun. gelicegi zaman yok şöyle yok böyle düşünüyosunuz.
baştan düşünüp karar vermesi gereken kişi sizken oysaki.
Niye kaybedesiniz, ikinci kez aradığında "annecim ben de sen üzülme diye söylemedim ama ev dar cocuk var ben de ders calısıyorum onun ders calısmasını sağlayamayacaktık" diyebilirdiniz. Yapmayın Allah askına, dürüst olduğunuzda insanlar küser ama hak verir. Eşinizin de desteğini alınca elbette gönderecektir.
Sorun eşim zaten o gelssin diyor
cok ilginc.hadi yemek hergun piser camasr zaten yikanir da.kapalisiniz her daim evde o sekilde dolasip rahat edemiceksiniz.hadi kayinvalideniz oyle bisey dusunmus esiniz de kardesim diye oyle davranmis da siz neden dusuncelerinizi dile getirmiyorsunuzki.en az18-19yasindadir.cocuk degil ki burda ders calisamiyor ne demek.bulunduklari yerde de dershane varmis.biraz sizden kaynaklanmis gibi geldi bana.kabul etmek zorunda degilsiniz
bence de suç sizde baştan söylemişler ama sonradan pişman olmuşlar
keşke eşini bi şekilde ikna etseydin
yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?