Kaynım liseyi bitirdi ygs den barajı bile aşamadı 170 aldı bende öğrenciyim 3.sınıfa geçtim 11 aylıkta oğlum var kayınvalidem oğlumu sana göndereyim orda dersaneye gitsin dedi sanki onların şehrinde yokmuş gibi burda çalışmıyor orda çalışır dedi bişey diyemedim desem kötü olacağım. Neyse bu sabah aradı kayınvallidem kızım evin küçük sıkıntın çok sen rahat edemezsin senin çalışma odanda oğlum kalacak sen nerde çalışacaksın göndermiycem vazgeçtim dedi sonra eşimle konuştuk olmaz öyle şey gelsin o orda çalışmaz kazanamaz sen salonda ders çalışırsın ben uyurum sorun olmaz dedi ben yine bişey diyemedim
kaynanam şimdi gelsin sana gezsin dinlensin bayramda gelirsiniz birlikte dedi bayrama 2 ay var ben yeni tatile çıktım gezicem dinlenicem ben niye bu kadar talihsizim kızlar niye bukadar düşüncesiz bu insanlar biz ne yapalım diyceksiniz yapacak bişey yok dertleşelim yeter 
( Sorun kalmadı kızlar kayınvalidem vazgeçmiş göndermekten ev küçük ümran öğrenci bir sorumluluk daha kaldıramaz bebeği var düşüncesizlik ettiim ama vazgeçtim burda dersaneye gidecek demiş şimdi gezmeye gelecek bana sadece çok rahatladım )

( Sorun kalmadı kızlar kayınvalidem vazgeçmiş göndermekten ev küçük ümran öğrenci bir sorumluluk daha kaldıramaz bebeği var düşüncesizlik ettiim ama vazgeçtim burda dersaneye gidecek demiş şimdi gezmeye gelecek bana sadece çok rahatladım )
Son düzenleme: