• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım benim evimde kalacakmış içimi dökmek istedim:(

Çalışmıyor 170 aldı abisiide ben disipline alırım onu diyo eşime istemediği mi belli ediyorum ben çalışamam diyorum geri adım atmıyo salonda çalış sana ne zararı olacak diyo

arkadaşım öyle şey olur mu kapaliyim diyorsun kapali olduguna gore esin de az cok bu isleri bilir esin ise gidince sen kayninla yalniz kalacaksin butun gun, sor bakalim bu ne kadar dogruymus

direk istemiyorum demezdin. dolaylı yolla fikirler sunarak gelmesini engelliyebilirdin.

yaptım canım olmadı bebeğim var anne ben bile çalışamıyorum o uyanıkken benim evimde ders çalışılmaz dedim çalışır sorun olmaz bebeğin ne zararı olacak dedi eşime çalışacak yerim yok dedim salonda çalış dedi herşeye cevapları var elimden ne gelir ki zaten yapı olarakta cazgır değilim

yaptım canım olmadı bebeğim var anne ben bile çalışamıyorum o uyanıkken benim evimde ders çalışılmaz dedim çalışır sorun olmaz bebeğin ne zararı olacak dedi eşime çalışacak yerim yok dedim salonda çalış dedi herşeye cevapları var elimden ne gelir ki zaten yapı olarakta cazgır değilim

ben sorumluluk kabul etmiyorum diyin bence.
ve kabul etmeyinde. o yokmuş gibi evinizde gezmenizden ödün vermeyin:34:

Bir de söyle birşey var eğer sınavı kazanamazsa ihale size kalabilir, ilgilenmediniz diye. Ben olsam bunun arkasına sığınır ve sorumluluk almak istemediğimi söylerdim.

arkadaşım öyle şey olur mu kapaliyim diyorsun kapali olduguna gore esin de az cok bu isleri bilir esin ise gidince sen kayninla yalniz kalacaksin butun gun, sor bakalim bu ne kadar dogruymus

Eşime göre sorun değil sorun olsa olmaz derdi zaten kaynımın yanında açık olmalıyım eşime göre onlar benim kardeşimmiş adama göre özel hayatımız bile sorun değil ben rahat edemem dedim umursamadı bile

Eşime göre sorun değil sorun olsa olmaz derdi zaten kaynımın yanında açık olmalıyım eşime göre onlar benim kardeşimmiş adama göre özel hayatımız bile sorun değil ben rahat edemem dedim umursamadı bile

Kocam sen bilirsin dedi ilk başta şimdi gelsin sen zorlanır mısın ki salonda çalış ne olacak o çocuğu sahiplenmezsem bi balltaya sap olmayacak diyor bi yandan gelsin okur belki yazık diyorum bir yandan bende yeni gelin sayılırım daha 3 yılım bile dolmadı evde genç bi delikanlı ben nasıl kocamla rahat edicem üstelik ben tesettürlüyüm ne yapıcam

aynı benim eşim gibi kardeşlerine babalık yapma derdinde seninki..kıl oluyorum böyle erkeklere...ne işi var ya aylarca senin yanında!!benim eşimde yanında kaynıyla oturan arkadaşının eşini bana örnek gösterip bak nekadar anlayışlı ve sabırlı takdir edilecek bir kadın vs diyo....uyuzzzz....:37:

Bir de söyle birşey var eğer sınavı kazanamazsa ihale size kalabilir, ilgilenmediniz diye. Ben olsam bunun arkasına sığınır ve sorumluluk almak istemediğimi söylerdim.

Haklısınız daha büyük sorunlar olacak ozaman zaten kazanamayacak kazanacak adam yengeme gideyim demez ben kendi evimde sessiz sakin çalıştım müziğe bile tahammül edemezdim bebekli eve ders çalışmaya gelen yalan söylüyor derdi dersane bahanesiyle istanbula kaçmak kocama da dedim bunu mecbur çalışacak dedi

Haklısınız daha büyük sorunlar olacak ozaman zaten kazanamayacak kazanacak adam yengeme gideyim demez ben kendi evimde sessiz sakin çalıştım müziğe bile tahammül edemezdim bebekli eve ders çalışmaya gelen yalan söylüyor derdi dersane bahanesiyle istanbula kaçmak kocama da dedim bunu mecbur çalışacak dedi

Bence de onun derdi evden uzaklaşmak, ben de baskasının evinde asla calısamam. İnsallah gelmez.

aynı benim eşim gibi kardeşlerine babalık yapma derdinde seninki..kıl oluyorum böyle erkeklere...ne işi var ya aylarca senin yanında!!benim eşimde yanında kaynıyla oturan arkadaşının eşini bana örnek gösterip bak nekadar anlayışlı ve sabırlı takdir edilecek bir kadın vs diyo....uyuzzzz....:37:

Hiç beklemezdim kocamdan ben insanları tanıyamıyorum ya ne yapıcam bilmiyorum babası ne yaparsa yapsın diyormuş eşimde üzülüyor

Benim kardeşime ondan bi halt olmaz okumaz diyo kendi kardeşinin peşinden koşuyo

Hadi kayinvalidenize söyleyemiyorsunuz, eşinize de mi söyleyemiyorsunuz?
Bu kadar tepkisiz olmayın.
Hem okuyorsunuz, hem çocuğunuz var, zaten hayat kolay değil insan kendine yetişemiyor bazen.
Bir de tesettürlüyüm diyorsunuz.
Insan 2-3 günde bile zorlanıyor, sabahları giyinme derdine yataktan çıkmak istemiyor misafir geldiğinde.

Kendi evinde çalışması zorsa yine sizin bulunduğunuz yerde yurda versinler.
Arada gelir, göz kulak olursunuz.
Ama 1 yıl kalması çok fazla.

Kaynım liseyi bitirdi ygs den barajı bile aşamadı 170 aldı bende öğrenciyim 3.sınıfa geçtim 11 aylıkta oğlum var kayınvalidem oğlumu sana göndereyim orda dersaneye gitsin dedi sanki onların şehrinde yokmuş gibi burda çalışmıyor orda çalışır dedi bişey diyemedim desem kötü olacağım. Neyse bu sabah aradı kayınvallidem kızım evin küçük sıkıntın çok sen rahat edemezsin senin çalışma odanda oğlum kalacak sen nerde çalışacaksın göndermiycem vazgeçtim dedi sonra eşimle konuştuk olmaz öyle şey gelsin o orda çalışmaz kazanamaz sen salonda ders çalışırsın ben uyurum sorun olmaz dedi ben yine bişey diyemedim :( kaynanam şimdi gelsin sana gezsin dinlensin bayramda gelirsiniz birlikte dedi bayrama 2 ay var ben yeni tatile çıktım gezicem dinlenicem ben niye bu kadar talihsizim kızlar niye bukadar düşüncesiz bu insanlar biz ne yapalım diyceksiniz yapacak bişey yok dertleşelim yeter :14:

Kocam sen bilirsin dedi ilk başta şimdi gelsin sen zorlanır mısın ki salonda çalış ne olacak o çocuğu sahiplenmezsem bi balltaya sap olmayacak diyor bi yandan gelsin okur belki yazık diyorum bir yandan bende yeni gelin sayılırım daha 3 yılım bile dolmadı evde genç bi delikanlı ben nasıl kocamla rahat edicem üstelik ben tesettürlüyüm ne yapıcam

Allah yardımcınız olsun durumunuz cidden çok zor. Ne rahat oturabilirsin kendi evinde ne çocuğunla ilgilenebilirsin. Eşinizin kardeşinden önce eşini ve çocuğunu düşünmesi gerek. Ikinizin ayni evde olması dinen uygun da değil sabah eşiniz işe gidicek siz kalacaksınız gerçekten dini hassasiyeti aynı olamayan insanla yaşamak çok zor. Allah bir çıkar yol gösterir inşaallah. İnşaallah bir mani çıkar ve gelmez.. Ama siz de olmayacağını anlatın eşinize

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

eşim dersane başlayınca gelicek şimdi gelmiycek dedi kayınvalidem şimdi gelsin dersaneye orada vermiycem dedi ne yapacaklar bilmiyorum

eşime göndermeyecekler vazgeçmişler dedim göndersinler o orda okumaz dur ben arıyım dedi kapadı annesini aradı ne yaptılar bilmiyorum ama gelecek galiba eşim böyle ısrar ederse çocuğun canına minnet zaten istanbula gelecek o küçük ilçeden kurtulacak ortam kızlar anne baba da yok ohhh

Valla hem YGS'den bir şey alamamış hem küçük ilçede yaşıyor hem erkek..Zor bu iş.Ben bile İstanbul'da yaşamama rağmen dershanedeki arkadaş ortamı sayesinde eve akşam 21:30-22:00 gibi giriyordum.Sorumluluk zordur o çocuğun kişiliğini bilemem ama ya sahip çıkamazsa eşin?

Kızlar eşim aradı kaynana mı ikna edememiş göndermiyorlar tek oğlum değil ümran da benim çocuğum rahat edemez ben düşüncesizlik ettim ama vazgeçtim demiş gelmiyor sadeca şimdi tatile gelsin burda sıkılıyor demiş kaynanam gelsin dedim bende ay idare ederim çok sevindim ya ohh sağolsun canım kaynanam:52:

Kızlar eşim aradı kaynana mı ikna edememiş göndermiyorlar tek oğlum değil ümran da benim çocuğum rahat edemez ben düşüncesizlik ettim ama vazgeçtim demiş gelmiyor sadeca şimdi tatile gelsin burda sıkılıyor demiş kaynanam gelsin dedim bende ay idare ederim çok sevindim ya ohh sağolsun canım kaynanam:52:

Helal olsun anlayışlıymış eşinden :))

tepki vermemekte çok iyi yapmışsınız bakın sonradan vazgeçmişler ama gelseydi yine birkaç ay kalacaktı idare ederdiniz ozamanda eşinle ve kayınvalidenle aranı açman iyi olmazdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben nasıl istemem diyeyim onların düşünmesi lazım en baştan biliyordum sorunları ama istemem desem kocamlada aram soğur

canım bizler bazen karşı taraftan anlayış bekliyoruz ama duygularını paylaşmazsan onlar zorlanacağını bilemez ki.....
elbette önce kendi evladının geleceğini düşünecek....
ben evli değilim ama senin yerinde olsam kendin kötü olma kayınvalidenle eşinle konuş....
güzelce anlat.....
o nasıl karşı tarafa evet dediyse şimdi de durumu o düzeltsin.....
bak saçma gelecek ama benim bir tanıdığımın kaynı böyle kalıyordu....
çevresi tanımadığı için iftira attılar kıza...
üstelikte izmir çeşme gibi bir yerde....

Back
X