Yerinde olsaydım ben çoktan elini yıkamadığının imasını yapmıştım. Hiç tahammülüm yok o konuda. Bilet fiyatı araştırması yapsanız da bir ara konu açılınca fiyat araştırmanızdan bahsedin. O da artık harekete geçer eğer hala anlamamazlığa vurmazsa. Kaynınız gitmese bile şu temizlik sorununun halledilmesi gerekir. Eşek kadar adam da olsa bazen söylemek lazım gelir. 37 o kadar da büyük değilmiş. Yaşı daha büyük olsa daha zor olurdu.
okurken fenalık geldi
Allah sana iyi sabır vermiş arkadaşım
ben olsam şimdiye kadar hem eşimi hemde o adamı çoktan evden atmıştım
kusura bakma ama en azından kaynın kadar eşinde düşüncesiz
tamam abisi yardım ediyor ama herşeyin bi adabı var ya
neden seninle evde tek kalmasına müsade ediyor bu nasıl iştir
beraber çıkıp beraber gelsinler ne alaka evde yayılıp tv seyremesi
oraya hani çalışmaya gelmişti
pek ala temizilk işide olsa bi iş bulabilmişti
hiç bişey yapamiyorsa gitsin kahvede yardım etsin 3-5 kuruş kazanırdı
ne biçim adam Allahım sinirlerim tepeme çikti
madem bukadar dayanmıssın 1 ay daha dayan
ama eşine onu evde istmediğini yatmadan yatma gelmesini istediğini söyle
bunda çekincek bişey yok
söylesin abisine ne var bunda alınırsada alınsın kapının yerini biliyor nasılsa
ah ah boyle demessi kolay caim bende diyorum yeter artik soyleyecek diyorum ama olmuyor herseyi icimde yasiyorum yaaa kocamda daha ne desin dun resmen git dedi anlamiyor anlamiyor insanda biraz gurur olmazmi ya yuzune bakmiyorum hic konusmuyorum soru sorarsa kisa cevapp veriyorum yok hic bisey anlamiyorya evde surekli ustumu kontrol edip dolasiyorum acaba bi yerim acikmi sacim gorunuyormu biktim ya evimde yabanci oldum neyi bekliyor iye gitmiyor anlamiyorum cokmu hosuna gidiyor istemedigini bile bile kalmak
zor değil çok kolay canım
ama biraz yapı meselesi tabii
ben böyle şeylere asla gelemem
kaynım yazlıtayken 1 gece bizde kaldı ertesi gün eşim işe gidecek o öğrenciydi ozaman öyle bi sorunu yok
yatağını hazırlarken abın sabah şu saate kalkıyor sende erkenden kalkarsın işe giderken seni eve birakır demiştim
yatarken aynı şeyi eşimde dedi şu saate hazır ol beraber çıkarız diye
sabah baktım bizden önce kalkmış giyinmiş eşimi bekliyor
hiç işim olmazda kaynım ile evde tek kalacam
zaten eşimde öyle bişeye izi vermez
ama düşünemesede ben düşündürürüm yani
eşin git dememişki
sadece iş yok vs demiş lafı gevelemiş
açık açık evet abi senin işin zor bu gidişle iş ve kağıt vermiceklr sana 1 ay daha dayan bakalı ondan sonra oldu oldu olmadı alır başını gidersin, eşini ve çocuklarını daha fazla yanlız bırakma herkes düzenini bilir dememişki
eşini savunuyorsun ama bana göre eşinde en az kaynın kadar suçlu
açık ve net abisiylen konuşsun 1 ay sonra kağıt işin olmasa git desin veya olursada kendine bi ev tut desin
abisi diye tepesine çıkarmaya gerek yok küçük çocuk değil 37 yaşında adam
keske basta istemiyorum deseydimde goze batsaydim suan o kadar pismaimki yaa valla bende anlamiyorumya biz baba evinde boyle gormedik babam bizi amcamin ogullarindan bile kiskanirdi bu nebicim issen gelmesin desen göze batardın, bu kesinlikle karşıdakinin düşüncesizliği
eşin de çok rahat kusura bakma daben yapamazdım aynı evde kaynım da olsa , çok saçma bişey, ne zaman gidecek peki?
suan cok sinirliyim ne zaman gidecek diye sormussun gormedim kusura bakma gitmiyor ya gitmiyor ben bu kadar yuzssuz bi insan gormedim
o zaman sen git, kocanla yaşasınlar...
sen dişini göstermeden ya da harekete geçmeden gitmeyecektir emin ol. bence gözünü karart annenlere veya gidebileceğin güvendiğin bi arkadaşın varsa kal bikaç gün bak o zaman gdiyor mu gitmiyor mu
eşinizle konuşun bence bu konuyu anlatın derdinizi cidden bunaltıcı bir durum 3 ay çok uzun zaman içinize atmayın kendi evinizde yabancı olmayın eşinizle konuşun...
3 aymi 4 ayi gecti ve hala gitmiyor esimi hic umurunda degilim bugun bunu anladim
neden umurunda olmadığını düşünüyorsun canım.bir şey mi oldu ki?:44:
abinle basbasa oturmak istemiyorum dedim o zaman amcamlara git oyuna yei basladik gelemem diyor
ahhh ahhh .benim yaşımda ,benim tecrübemde olacaktın ki;mum olurdu o adam ama.e adam hiçbir şeyden mahrum değil ki keyfine bakar tabi.daha önce de dedim; o da bu misafirliğin sıkıntılarını çekmeli ki çözüm arasın.bence seni umursamamakla ilgisi yok ki,tipik erkek.egoist.nasıl olsa hanım bir şekilde idare ediyor,ona giren çıkan mı var
Kusura bakma ama eşinizde iş yok. Daha ne desin falan diyorsunuz da birşey demiyor ki. Abi kardeş arasında geçen sıradan diyaloglar. Ne siz kocanıza yeterince söylüyorsunuz, ne kocanız size. Ufak ufak çaktırmaya çalışıyorsunuz sadece açıkça kimsenin bişey dediği yok. En kısa sürede eşinizle konuşun, şu olayı nihayete erdirin. Madem karısının evde sürekli tetikte olmasını önemsemiyor sizde onu önemsemeyin. Tartışırsanız da tartışın yani millet keyfinde. Ha mümkünse bu tartışmayı kaynınız da duysun hatta tuvaleti nasıl bıraktığını, kendisinin de leş gibi koktuğunu, odaya pat diye dalarak adap edep bilmediğini yanlışlıkla duysun ne olmuş yani. İyi olsanız ödül almıyorsunuz da böyle pis bir adama saygıya ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?