sende haklisin off ne yapicam ben:44:esim eve gelince kesin hic bisey olmamis gibi gulerek kapidan girer o zaman ne yapim ben yerime hayel edip cevap verirmisiniz:44:
bence eşin hoşlanmadığımız herhangi bir davranışıyla başa çıkmak için kararlılık en birinci şart.gerçekten kızgınsanız kızgın davranın.ama yok anı kurtarayım,o güldü ben de güleyim,amaaaannnn boşver eşimle iyi olayım derseniz eğer,mehter takımı gibi iki ileri bir geri gider durursunuz.zamanında en çok yaptığım hataydı benim.ortada çözülmesi gereken bir sorun var ne yazık ki.süreç zor olacaktır,kendinizi hazırlayın,güçlü durun.aklıma doğum geldi.hani tüm gücünüzle ıkınmanız gerekir,biraz ıkındıktan sonra pes ederseniz önceki çektiklerinizle kalırsınız ya.anlatabildim mi bilmiyorum ama kesin çözüm için,kararlılık,azim ,güçlü olmak ve de bol bol sabır lazım.allah yardımcınız olsun
cok guzel anlatiyorsunaynee hep oyle yapiyorum bende kocamla iyi oluyumda diye duuyorum ama adam beni hic dusunmuyor boyle yapa yapa ezik olmusum iyice haberim yok
eee canım.ne demişler'tecrübe hayatta yenen kazıkların tamamıdır'
En büyük hatayı , en başta yapmışsın Parisim .
Evinize baştan kabul etmeyecektiniz . Çok yakınınız olsun olmasın , sen daha yeni doğum yaptın .
Eşinin seni düşünmesi gerekirdi . Ama ''gel buyur'' demekle , senin omuzlarına bi yük daha bindirdi .
Rahatsız olman çok normal . Yani bu rahatsızlığınızı bi şekilde dile getir eşine.
Yani o adam şu anda sizin evde misafir sayılır . Yani evde abin kardeşin yoksa , sen niye oturursun ki abinin hanımıyla ..
Çık abinle , git iş ara , dur dışarda bi yerde .
Yani ben o adamın yerinde olsam rahatsız olurdum bu durumdan . Ama halinden pek memnun galiba ..
En büyük hatayı , en başta yapmışsın Parisim .
Evinize baştan kabul etmeyecektiniz . Çok yakınınız olsun olmasın , sen daha yeni doğum yaptın .
Eşinin seni düşünmesi gerekirdi . Ama ''gel buyur'' demekle , senin omuzlarına bi yük daha bindirdi .
Rahatsız olman çok normal . Yani bu rahatsızlığınızı bi şekilde dile getir eşine.
Yani o adam şu anda sizin evde misafir sayılır . Yani evde abin kardeşin yoksa , sen niye oturursun ki abinin hanımıyla ..
Çık abinle , git iş ara , dur dışarda bi yerde .
Yani ben o adamın yerinde olsam rahatsız olurdum bu durumdan . Ama halinden pek memnun galiba ..
rahatsız etmek varken neden rahatsız olsun ki adam.en tabii hakkı kardeşinin evine postu sermek.gelin rahatsız oluyorsa onun sorunu.zaten kardeşini aldı bir de rahat mı edecek.siz akılsız mı sandınız onu.ahhhh ahhhhh
ay canım yazdıklarını okudum çok sinirlendim ya
çok üzüldümde senin için
ister abisi olsun ister başkasının evi bu rahatlık nedir ya
helal olsun sana sabrından dolayı
ah margim canim sen mi geldin bak arkadasinin basina ne yuzsuzler sardi evet basta hata yaptim ne olduysa sesimi cikaramadim iste olacagi varmis simdide salak gibi esimle aram bozulur diye sesimi cikaramiyorum
tolstoy sen ne cektin bee boyle
yok canim bekar degilya onun karisida benden 3 hafta sora dogum yapti kari hamile hamile birakip geldi bide 6 yildir cocuklari olmuyordu tr dede cok guzel isleri var atolyeleri var iyi para kazaniyorlar ben anlamiyorumki ne b...yemeye geldi buraya esim hic israra etmedi gel diye burda arkadaslari var hep onlarin yuzunde oldu zatenGeldim geldim .. =))
Korkma Allah aşkına , aranız falan bozulmaz .
Aksine rahatsızlığını dile getirmezsen ilerde aran bozulabilir .
Zaten yeteri kadar ağırlamışsın evinde,e daha ne ? Yemeğini yapıyorsun çamaşırını yıkıyosun . Bekar adam , bekar mı bilmiyorum ama kime güvenerek çıkıyorsun sen yurt dışına be kardeşim ..
E eşin buna gel abim gel kardeşim , iş bulana kadar bizde kalırsın , buldun diyelim durumunu toparlayana kadar yine bizden kalırsın dediyse , senin yapıcak hiç bişiyin yok . Kavga edersiniz ..
Ama şöyle yapabilirsin Bir yemek esnasına alttan alttan ufaktan laflar sokabilirsin .
Evde istenmediğini artık gitmesi gerektiğine dair şakada olsa laflar edebilirsin .
Kalp kırıcam onu yapıcam bunu yapıcam diye üzme kendini . Allah aşkına , eşin çok mu rahat birisi .
Oyun oynarken , arıyorsun ediyorsun gel diyosun ..
Ama oralı bile olmuyor ..
Kaynını o evde istemediği bi şekilde belli et =))
yok canim bekar degilya onun karisida benden 3 hafta sora dogum yapti kari hamile hamile birakip geldi bide 6 yildir cocuklari olmuyordu tr dede cok guzel isleri var atolyeleri var iyi para kazaniyorlar ben anlamiyorumki ne b...yemeye geldi buraya esim hic israra etmedi gel diye burda arkadaslari var hep onlarin yuzunde oldu zaten
ben çektim sen çekme kardeşim,tüm çabam bunun için
Hevesini alsın geri döner o =))
Allah sabır versin abla... İşin zor... Ben olsam patlamıştım çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?