Kaynım bizde ve cok bunaldım

simdi iyimisin bari cekmiyo demi daha[/Q
yok ,bu konular15 yıl önce bitti.e tabi kayın biter dert bitmez misali başka sorunlar yokluyor arada.hayat tabi yapacak birşey yok ne yazık ki.genel olarak iyiyim çok şükür

esim hala gelmedi kaynim geldi kumandayi aldi yayildi kanepeye

kendi evin ama evdeki misafir bi tarafını yaya yaya oturuyor uzanıyor ve sen bayan olarak tabi rahatsız olursun...yatacaksa gitsin kaldığı odada yatsın ayrı bi odada kalıyorsa tabi...sinir olurum ben de böyle bi duruma..iki kaynım var bize geldiği vakit yayılaak kanepeye karşımda yatmalarından rahatsız olurum açıkçası..onlara tahsis ettiğimiz odada gitsin uzanacak mı yayılacak mı ne halt ederse etsin...benim abim daha bugüne kadar bize gelince karşımda kanepeye geçip böyle yayılmaz...
Allah sana sabır versin yemek vakti hariç hiç bu adamla muhatap olma kendi odanda vakit geçir derim..

kardeşi de olsa buna ben evde yalnızken eşim izin vermezdi buna. olmaz diye bişey yok dünyada.

aynen canim sana katiliyorum hamd olsun ki benim esimde öyle kesinlikle musade vermezdi, hatda kardesi gelmisti bir hafta bizde kalmaya esim ise giderken onuda yaninda götürüyordu :))

tatlim tüm sayfalari okuyamadim ama ALLAH sana afiyet iyilik versin kocanada akil fikir nasil musade etti, üstelik yeni dogum yapmisin cok ayip bir insan utanir o eve gidip kalmayi
benim eltiminde basinda var bir kayin vakasi (
RABBIM yar ve yardimciniz olsun ama sen esinle muhakkak konusmalisin bu is uygun degildir eger kaynin yurtdisinda kalicak olursa ev tutsun kendine diye bastan konus insaALLAH...
RABBIM tez kurtarsin insaALLAH...

canim benim evi bi gorsen cok kucuk eski fransiz evleri pilani falan tam bi sacmalik ona bi karyola attik camir serdigimm bi oda vardi oraya koyduk camasirlarim ortada kaldi bu sefer salona seriyorum misafir falan gelince olmuyor ama salonu kokutuyor kendi odamda cok kucuk yatak odasi zor sigidi bide cocugu besigini sikistirdik inan oyle oturulacak gibi degil insanin ici sikiliyor

dun gece geldi isiklar kapali biz kaynimla tv izliyoruz girdi benimle konusmaya calisiyor hic muhattap olmadim kaynimda bana sorular sordu onada hic donup bakmadim girdim yatak odasina bekledimki gelsin cok sinirlenmistim bagira cari konusacaktim uyuz oturdu abisiyle gelmedi ben uyumusum sabahta ise gitti bu arada ben yatak odasina gecer gecmez kaynim ben kesin gitmek istiyorum kagidimi al dedi insallah gider

arkadaslar kaynim bugun starazburga yol belgesi almaya gitti insallah hemen veririlerde yarin turkiyeyegider

arkadaslar kaynim bugun starazburga yol belgesi almaya gitti insallah hemen veririlerde yarin turkiyeyegider

çook sevindim canım ya inşallah gider de sen evinde rahatça bebeğinle ilgilenebilirsin artık darısı da bana olsun inşallah bende çok bunaldım. eşimi üzmemek adına dayanmaya çalışıyorum. ama bizimkinde gitmek gibi bi niyetde yok. zaten çalışıyo eşini getir ayrı eve çık diyor eşim onuda eltim istemiyormuş yapamazmış buralarda. hala belirsiz bizim durumlar yani. rabbim yardımcımız olsun

dun kaynim strazburga gitmisti pasaportla gidebilirsin belgeye gerek yok demisler bende bunu duyar duymaz bilet arastirmasina girdim baktim kimse aldiris etmiyor ben cok aradim esim bile ne oldu hemen ortaya dustun dedineyse ben amcasinin oraya gittim bilet alalim gidecek diye gitmez olaydim kadin meger arkamdan nasil dolmus benim dedi kodumu yapiyorlarmis acti bana agzini bi adami sigdiramadiiz niye gidecekmis soinuna kadar denesin ayy ne laflar saydi gardasinin evine sigmadi istemiyorsan bi tabak yemek cok geliyorsa bizde kalsin hem laf sayiyor hem gozleri doluyor cok ortaya dusmusum cok belli etmisim istemedigimi.sasirdim kac aydir bana hak veriyordu sende haklisin diyordu meger arkamdam neler dusnuyormuskaynimda oyle yuzume bakmiyor evde yemek falan yemiyor sadece yatmaya geliyor anliyacaginiz BEN KOTU OLDUM

şaşirdim gerçekten! kimse bilet arayişina çikmadimi? sadece senmi ugraştinki?
açik ve net ortada onun gitmesini demekki sadece sen istiyorsun ne eşin istiyor nede o adam, tuhaf gerçekten eşin sana baştan demeliydi ben gitmesini istemiyorum diye sende ona göre davranirdin

amcangilin zoruna gitti demekki, ee birak onlar baksin o zaman

aslida amcasi ve karisida agizlari acilinca gitsin zaten iye geldi bidaha bosu bosuna burda duruyor falan diyorlardi ben bisey demeden amcasinin karisi agzini acip banada soyle etmisti boyle etmisti diye soyleniyordu du ne oldu bilmem hepsi bi anda degisti ben kotu oldum esimde dun abim gelsin bilete bakariz dedi bekledi bekledi gelmedi adamin ne yaptigi ne istedigi belli degil bize geliyor ben gidecem burda durmam diyor disari cikiyor milete baska bi sehirden deniyecem diyormus bende bilet sormaya gidince ben zorlz gonderiyormusum oldu iki yuzlu insanlar dan biktim artik ayrica sende beni elestiriyorsun bunun farkindayim ama hic kimse umurumda degil artik etraf iki yuzlu olmus

Cok sabirlisin. Esin de cok anlayissiz. Ben senin yerinde olsam daha net tepkiler verir, baktim olmuyo ailemin yanina giderdim. O evden gidince donerdim. Sana yazik degil mi?

Cok sabirlisin. Esin de cok anlayissiz. Ben senin yerinde olsam daha net tepkiler verir, baktim olmuyo ailemin yanina giderdim. O evden gidince donerdim. Sana yazik degil mi?

canim diyorumya ben suclu oldum bi tabak yemegi cok gormusum adami sigdiramamisim ALLAHIm daha neler neler bana ne oluyormuski olan adama oluyormus sefil etmisim

hmm beni şaşirtan şey herkes gitmesini istiyorken birden bire bu kadar degişmeleri...
bu arada ben seni degil eşini eleştirdim yani o da demiş derdine düştün diye, demek istedigim şu demekki eşinde istemiyor gitmesini yada dedigin gibi oda iki yüzlü diger akrabalarin gibi, hatta o adam eger bir gidecegim diyor bir kalacagim diyorsa onunda ne istedigi belli degil oda iki yüzlülük yapmiş yine kötü olan sen oldun.

ben artik fikrimi yazmayacagim, zaten en başta sana bir iki ay bak demiştim, sonra huyunu ve çocuklugunu yazdiginda fikrimden vaz geçtim, ee şimdide ap ayri bir konu olmuş, işler karişmiş
Allah yardimcin olsun

olurmu fikrini yaz bende yazdikca biraz olsun rahatliyorum evet isler degisti bundan sonra ne halleri varsa gorsunler bende anlamdim birden bire ne oldu baktilarki is ciddiye bindi belkide kaynim baska seylerde soyledi kendini acindirdi bilmiyorum:44:cok kizginim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…