Kaynım bizde ve cok bunaldım

ayyy ıcım sıstı nefret ederım ıkı yuzlu ınsanlardan o kadın sana oyle aglanırken deseydın ya sende boyle boyle soylemıstın ne cabuk unuttun dıye vallahı ben olsam soylerdım hemde esımın ve kaynımın yanında soylerdım suna bak o kadar dayandıgın sabrettıgın bır kalemde gıttı ama uzulme allah goruyor herseyı
bu arada esınınde sana kazık attıgı ortada ya eltıye ne demelı orda yapamazmıs sen mecbursun tabıı lohusa halınle mınıcık evınde agırlamaya bu ınsanlar ne beter olmuslar ya
lafla olmaz canım bırak gıtsın amcasımıdır nedır orda kalsın da gorelım ıkı gun barındırmazlar
allah yardımcın olsun madem bu kadar ıpler gerılmıs ınceldıgı yerden kopsun canım sıkma canını ama esın cok hatalı bunu unutma

esime bu olanlari anlatmadim cunku anlatsam eminimki oda onlara hak verir bana kizar cunku son bi kacgundur surekli kaynim hakkinda elestiride bulunuyordum esimede cok siir oluyorum zaten ben ne desem diliyor yada ya ben ne biliyim bitanem diyor susuyor kaynim yaa hepsi yalan oldu dedimki 5 aydir bakiyorum bi 10 daha bakarim kadin diyorki e 5 ayi daha 4 ay oldune fark ederse ben lafin gelisi dedim bu gidisle daha cok kalicak zaten.cok saol ipler gerildi du kadina soktan bisey diyemedim simdi gidip tek tek soyliyim diyorum sonrada olay iyice buyur mu acaba:44:

merhaba.bir çok konuya yorum yazmak istediğim halde gerek duymuyorum.çünkü neredeyse yazacağım harfler bile sizinkiyle aynı olacak.demek ki düşünce yapımız aynı.bunu hep yazmak istemiştim nasip bu güneymiş

hata etmıssın ben olsam anında esıme anlatırdım ve ondan objektıf olmasını beklerdım onlara hak verecegı bır durum yok boyle acıktan da hakkını yemesın artık
tekrar konuyu acma ama acılırsa soylersın artık madem buralara gelındı su adamda gıtse artık

İnanmıyorum ya yuh artık. sen bunca ay hemde lohusa halinle bakmışsın daha da sığdırmamış oluyosun pes. insanlar ne kadar anlayışsız tabi gitmesini istersin artık yeter baktığın sorun bi tabak yemek değil ki sorun o insanla aynı evde yaşamak zorunda kalmak. onun pisliğini çekmek. allah yardımcımız olsun canım ya inşallah bir an önce çekip giderler başımızdan benm de dua etmek dışında yapabileceğim bişi yok. çünkü bişey desem bende aynı o konuma düşeceğim. boşver onlr bilmesede allah biliyor . sen bebeğini düşn canını sıkma zaten yazaın türkiyeye tatile gelecekmişsn belki o zamana döner oda.gün doğmmadan neler doğar.

ahh ahh esimi bilmiyorsun 180 derece donen birisi o bana hak verecegini hic sanmiyorum onulada iyice kotu oluruz gibime geliyor

hepsi yalan oldu canim ben kotu oldumdaha sesimi cikrtmiyacam bakalim ne olucak ayrica cok tesekkur ederim destegin icin

bir insanı yüz gün sırtında gezdir bir gün indir senden kötüsü olmaz....nankörlük açıkça söyle sende teşekkür etmeyi öğrenin azıcık yaptım bu kadar yeter de açıkça..eşine de kaynına da o amca karısımı her ne karın ağrısıysa ona da..bu yaptığınız nankörlük de açık açık bırak onlar geri adım atsın..korkma...

biliyor musun bu işten bu kadar kolay sıyrılamayacağını biliyordum malesef.ama moralini bozmak istemedim.onlar istemediği sürece bu sorun bitmez.paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman giderler.ve de eğer isterlerse sana teşekkür ederler isterlerse nankörlük ederler.şu saatten sonra gitse ne olur gitmese ne olur.sende huzur bırakmadılar.gerek evliliğin gerek psikolojin üzerindeki etkileri uzun bir süre devam eder.bu işten en az zararla sıyrılmanın yolu ne biliyor musun?ben mecburum diye kendine telkin et.tabii ki mecbur değilsin ama bunu bir tek sen biliyorsun,e bu da çözüm değil sorun oluyor malum.o yüzden şu andan itibaren kendi kendini ikna et ben mecburum diye.bak o zaman hem için rahatlayacak hem de kaynına karşı davranışların ister istemez değişecek.ayrıca şu da var ki;bir şeyi çok aşırı istersen o şey asla olmaz,relax ol,olayları akışına bırak.unutma ki olayların akışını tek başımıza değiştiremeyiz

konu acilica soyliyecem zaten sizin soyledikleriniz ne oldu sizde boyle boyle demistiniz diyecem ALLAHIM su olanlara bak ya geldi hayatimin icine etti lohusayken bile ben onlara hizmet ettim biyerleri aciya aciya dolandim hepsi yalan oldu

bende seden yorum bekliyordum o kadar iyi anliyorsun ve guzel yaziyorsunki gerceklerle yuzlesiyorum senin basiada cok sey gelmis belli biseyler tecrubeyle sabitleniyor iste be daha anlayamadim kimseye guvenmememn gerektigii kime guvendiysem hep basima bu geldi kendileri bin laf etse ben bi laf diyorum onu olay yapiyorlar bundan sonra bekliyecem bakalim neler olucak haklisi neyi cok istesem olmadi benim bunada katlanicam mecburrr gitse eminim ordanda kaynanam ne laflar eder zaten cok lafcilar suan icimden ne gulmek geliyor ne bi is yapmak nede bisey yemek dedigin gibi piskolojim alt ust oldu yavrum bana bakip guluyor icimden onunla bile ilgilenmek gelmiyor

tatlım malesef senin sorunun esasen eşinle..o seni ezdirmemeli o demeli ne zaman gidiyorsun abi şu konuyu bir konuşalım diye..

bu kadın bu kadar baktı bak hem sen hiç dikkat etmiyorsun yazıktır bu da insan evladı üstelik küçücük bebekle çok yoruluyor artık yetişemiyor diye..bence sen eşine küs kapris yap ona anlat durumu hatta ağla sızla..bu kadar dayandım perişan oldum hiç birinize yaranamadım bana yazık değil mi benim ailem gelse kalsa böyle aylarca sen katlanır mısın de...

zaten ev küçük rahat edemiyorum uzak dur sende benden de..anlasın artık ..

bu zamana kadar kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim ama artık bıçak kemiğe dayandı de...

sen ezdiriyorsun beni de..

boşver herşeyi.bak aç değil açık değilsin.çok şükür sağlıklı bir yavrun var.bu dünyada derdi olmayan insan yok malum.e muhakkak bir derdin olacağına göre.allah korusun ya yavrunla imtihan olsaydın.o zaman gözün ne kayın görürdü ne koca.tabii ki huzur çok önemli.ama her dert bir nevi huzursuzluktur.siz bu adamı nüfusunuza almayacağınıza göre.üstelik evli de.bir şekilde yolunu çizmek zorunda.gerçekten boşver.al bebeğini çık dışarı.yürüyüş kadar psikolojiye iyi gelen bir şey görmedim ben.hayatını yaşa.kendinden daha fazla değer verme hiç kimseye.4-4lük hayat ancak cennette.ona da sabırla gidiliyor.gerçekten relax ol.bak her şey nasıl yoluna girecek

esim bunlari hayatta soylemez canim

haklisin canim ALLAHA SUKURsaglikli bi bebegim var zaten basindan beride oyle dusunerek sesimi cikarmamistim ALLAH hem bebegimi hem onu ayni anda gonderdi vardir bunun bi sebebi diye dusundum sen cok iyi bi insansin icimi ferahlatiyorsu ALLAH senden razi olsun RABBIM sikintili bi aninda seni rahatlatsin insallah

ya benim anlamadigim birşey var, şimdi bu olaylarda
sen herkesin yanindami yüzünü astin surat yaptin kaynina?
sadece senmi bilet arayişina çiktin?
ve bunu herkesemi söyledin? yoksa biri gelip bunlari yaydimi?

yani burda ezilen sensin, bunlarin hepsini sen kendi başinami yaptin? ne bileyim böyle anlatinca sanki kocanin ve amcanin hiç bunlardan haberi yokmuşta birden bire senin telaşini görünce coşmuşlar gibi, erkek milleti degilmi bir anlari bir anlarini tutmuyor, ne bileyim belki sen bilet ararken onlar tamda iş bulmuş olabilirmi? aklim karişti

bu arada biz burda yorum yapiyoruz şunu yap bunu de diye ama her aile farklidir, bazilari hoş görür bazilari sinir krizi geçirir bu yüzden kocana ne diyebilirsin bilemiyorum, üstelik o kadini hakli görür demişsin, neden haksiz birini hakli görsünki?

çok sağol.senden de razı olsun.amin.hadi giy en rahat kıyafetlerini,inş bebeğin arabası vardır.koy onu arabaya.en az bir saat yürü.alışınca vazgeçemezsin inan.başta sen herkes mutlu olsun.haaa.bir de aklıma şimdi geldi.ne yaşarsak yaşayalım ,myanmar(arakan)daki insanlardan daha zor durumda olamayız değil mi.oradaki kadınların hepsi eminim bizimle dertlerini değiştirmek isterler.kocanı da anlamaya çalış.biz çok gelenekçi bir toplumuz.kalkıp abisine ne kadar uygun bir dille anlatırsa anlatsın demek istediği şey onların gözünde(karım seni istemiyor,ben de ona öncelik veriyorum evden git) şeklinde anlaşılacaktır.senin gönlünü almaya çalışmamasının sebebi de muhtemelen yüz bulup taşkınlık yapmaman içindir.zor biliyorum ama eğer yapabilirsen akşam odanızda eşine artık bu konunun aranızda hiç sorun olmayacağını,onun da çaresizliğini anladığını söyle.ne de olsa onun gözünde şu an onu çaresiz bırakan,anlamayan kişi konumundasın.eeee bükemediğin bileği öpeceksin canım.başka çare yok.kaldı ki dert bitmez şekil değiştirir malum.en kötü derdin bu olsun

ayni bir anne gibi konuştun gerçekten :) katiliyorum yazdiklariniza

bu arada artik biktigini falan kimseye deme, baksana millet suçlamak için yer ariyor, sabirlar diliyorum

ya bi dusun kocanla oturuyorsun cocukla ilgileniyorsun basin gozun dagilmis kapali i bayansin biri gelip kapiyi vururmaz sana toparlanma zamani bile birakmadan bat diye iceri dalarsa senin tepkin ne olur ben sadece surat asabildim ama herkesin yaninda degil amcasigildede laf acilinca isi olsa cok iyi ama olmayack gibiymis kendisi gelip hic kimse kagit alamamis gibisinden yorumlar yaptim acik acik istemiyorum demedimki bu bilet isindede evet cok ugrastim ben bikmistim artik cunku kaynim gidecem diyor ama bilet falan almiyordu esimde oyle hele bi dur helebi dur dusundum ben cabalamazsam bu bilet alma isi uzayacak diye ama yanlis yapmisim ortaya dusmusum

ayyy canim benim ya bugun annemi aradim onanlari alattim anlatirkende sinirden agladim oda baa boyle teselli verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…