Kaynım bizde ve cok bunaldım

senin yerine ben sevindim rahatladım inan ne o öyle ya..dönüşü olmasın size dilerim:)))))) çok şükür çok şükür...
cok saol canim
ne guzel ozetlemissin bi daha asla gelemez canim oda pisman oldu cunku hele turkiyeye donsun kaynana eminim burnundan getirir
Çoooooooooook sevindim hayırlı olsun :))))
cokkk saol canim sende cok destek oldun bana ALLAH sendende razi olsun

konuna hiç yorum yazmamıştım bu zamana kadar ama hep takip ettim :)
çok sevindim canım.. birdaha gelicek olursa (Allah korusun) sakın buna mahal verme

ama kafami kurcalayan bisey var bunun kimligi yok sadece tarihi gecmis eski pasaportlari var ya ucaga almazlarsa :44:gerci konsolosluga sormus gidersin demisler ama yinede korkuyorum tam gitti diye sevinirken geri gelirse

gözün aydın canım ben rahatladım yeminle:))

eminim annesi gel demese gitmezdi daha...bundan sonra biraz canın sıkılabilir sağda solda abuk subuk konuşur muhtemelen kaynın

ama hiç takma kafana...

gözün aydın canım ben rahatladım yeminle:))

eminim annesi gel demese gitmezdi daha...bundan sonra biraz canın sıkılabilir sağda solda abuk subuk konuşur muhtemelen kaynın

ama hiç takma kafana...

cok saol canimaman valla hic umurumda degil gitsinde ne derse desin

kaynının gittiği gün eşin kendini suçlu hissedecektir muhtemelen
o sana saldırmadan sen atağa geç
eşin gelmeden saçını üstünü başını bi toparla öyle karşıla vs vs
adamın kardeşini düşünmeye vakti kalmasın :)

kardeşim gitti diye kutlamamı yapıyoruz falan derse
kocama süslenmeyi başbaşa olmayı özlemişim dersin :)
adam sevinsin iyice kardeşi gittiğine :)

evde başörtüsü dışar kıyafetleri ile dolaşmak çok zor
sen anlattın ben daraldım
ohh ya gelsin özgürlük az kaldı sabret

anladim ben onusaol canim

ama kafami kurcalayan bisey var bunun kimligi yok sadece tarihi gecmis eski pasaportlari var ya ucaga almazlarsa :44:gerci konsolosluga sormus gidersin demisler ama yinede korkuyorum tam gitti diye sevinirken geri gelirse

oncelikle gozun aydin canim....kacak yollarla giris yaptigi icin sinir disi edilecek zaten polis tarafindan.....ama yanilmiyorsam istanbulda goz altina alinacak....sorguya cekecekler neden gittin nasil gittin....1 gece orda tamamladiktan sonra serbest birakirlar ordan gitmek istedigi yere devam edecekler....ama buyuk ihtimal sorguya alinacak.....arastirma icin....zaten istesede fransaya geri donemez havaalanina giris yaptigi anda tamamdir....siz yinede havaalanina kadar ipinizi saglama alin....

bu arada benm yüzsüz kaynım akşam sinirlerimi zıplattı 2 ay sonra işe başlıycağım için bakıcı aramaktayız. bi aday vardı 1500 isteyince sinir olduk. akşam yemekte dedim. abim gidince yatılı bakıcı alırız o kadar parayı verdikten sonra dedim. kaynım da abin nereye gidiyomuş dedi yüzsüzlüğe bakar mısın ya çıldırcam memelekete tabiki gitmiycen mi dedim hı dedi sustu. eşimle gece konuştuk napıyım abim atamam ya deyip duruyo of darlandım gene şimdilik işe başlayana kadar bi daha bişi demiycem ama işe başlayınca bende evimde rahat etmek istiyorm diye isyan bayrağını çekicem

bizde oyle tahmin ediyoruz ama ne bilim tam gitmede rahat edemiyecem esime bende havaalaina geliyim diyorumda kucukuk cocukla ne isin var dedibilgi icin tesekkurler canim
Gozun aydin cnm :))))hadi Hayirlisi olsun...
cok saol canim
canım gitti mi bize de haber ver
tamam canim bugun 10.30da ucak tr gore 11.30 da

hayirlisiyla bide sen kurtulsaydin nedir bu insanlardan cektigimiz ya getirsin karisini ne iyi valla karisi orda rahat rahat keyif sursun sen kucucuk cocukla bide elin adamiyla ugras is eslerde bitiyor canim ne yap yap esinin kafasina gir bi sekilde

neden icimde sucluluk duygusu var oysa bugun cok mutlu olmam gerekirdi:44::44::44:

neden icimde sucluluk duygusu var oysa bugun cok mutlu olmam gerekirdi:44::44::44:
Canım saçmalama ne suçluluğu olması gereken buydu emin ol. eğer sen böyle düşündüğünü eşine belli edersen dilinden kurtulamazsın bi ömür valla bi abimi sığdırmadın der durur. sen elinden gelenin fazlasını yaptın zaten 4 aydr daha ne olsun. taşıma suyla değirmen dönmez iş bulsaydı neyse derdin hadi. boşver keyfini çıkar evde yalnız kalmanın

gittimi kayinçon :)
e$in ne durumda
ba$ba$a ilk geceniz gibi davaranabilirisn, hamilleikdi lohusalik kayindi derken iyice baci karde$ olmu$unuzdur siz :))

bosversene canım ne sucluluk duygusu senın yerınde kım bakacaktı ona aylarca hemde lohusa halınle bırde tesetturluyum dıyorsun cıleye bak asıl sucluluk duygusunu kaynın ve esın duysun
sakın esıne bu tarz bırsey soyleme aksıne ev sadece sıze kalmısken hayat nasıl guzel oluyor goster ona anlarsın ya
ayrıca kaynının karısıda belkı ıstıyordu kocası yanına gıtsın ama sozu gecmıyordu bu acıdanda ıyı oldu kocasızlık zor valla kendımden bılıyorum belkı de onun duası kabul oldu bılemezsın
kısacası sucluluk duyacak bırsey yok
hayatın normale dondu olay bu
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…