arkadaslar pazar gunu kaynim gidiyor biletini aldik :81:
cok saol canimsenin yerine ben sevindim rahatladım inan ne o öyle ya..dönüşü olmasın size dilerim:)))))) çok şükür çok şükür...
ne guzel ozetlemissin bi daha asla gelemez canim oda pisman oldu cunku hele turkiyeye donsun kaynana eminim burnundan getirirkonunu okurken ben çıldırdım arkadaşım
sen de ne sabır varmış nasıl dayanmışsın
yok yok sen çok sakinsin senin biraz açılman lazım
haklıyken haksız duruma düşmüşsün
ne onun üstüne kalıcak diye ödü kopan amca karısına
ne kaynının yolladığı 2bin lirayı kabul edip abine ver demeyen kaynanana
ne sokağa yalnız çıkmana izin vermeyen ama kaynınla aynı evde tutan kocana
ne de o daha önce gelip 5 sene kalan utanmayıp bir de abisine gelen yüzsüz kaynına hadlerini bildirebilmişsin
ama gözün aydın diyeyim
ben bile ne kadar sevindim gidiyor olmasına
seni tahmin bile edemiyorum
neyse arkadaşın biri demiş aman bilete sahip çık
dönmeye kalkarsa da asla kabul etme
senin yüzün yumuşak
tekrar gelmeye kalkarsa ayıl bayıl
kocana tekrar gelsin diyecek yüzü verme
eşine Türkiyeden onu doldurmak için telefonlar gelebilir
eşin kardeşime bakamadın senin yüzünden gitti lafı ederse
söyleyecek mantıklı lafların olsun
yoksa burnundan getirirler senin
gittiğine sevinemezsin
tecrübe konuşuyor söyleyim
cokkk saol canim sende cok destek oldun bana ALLAH sendende razi olsunÇoooooooooook sevindim hayırlı olsun :))))
konuna hiç yorum yazmamıştım bu zamana kadar ama hep takip ettim :)
çok sevindim canım.. birdaha gelicek olursa (Allah korusun) sakın buna mahal verme
gözün aydın canım ben rahatladım yeminle:))
eminim annesi gel demese gitmezdi daha...bundan sonra biraz canın sıkılabilir sağda solda abuk subuk konuşur muhtemelen kaynın
ama hiç takma kafana...
kaynının gittiği gün eşin kendini suçlu hissedecektir muhtemelen
o sana saldırmadan sen atağa geç
eşin gelmeden saçını üstünü başını bi toparla öyle karşıla vs vs
adamın kardeşini düşünmeye vakti kalmasın :)
kardeşim gitti diye kutlamamı yapıyoruz falan derse
kocama süslenmeyi başbaşa olmayı özlemişim dersin :)
adam sevinsin iyice kardeşi gittiğine :)
evde başörtüsü dışar kıyafetleri ile dolaşmak çok zor
sen anlattın ben daraldım
ohh ya gelsin özgürlük az kaldı sabret
gözün aydın yuuuppppiiii
ama kafami kurcalayan bisey var bunun kimligi yok sadece tarihi gecmis eski pasaportlari var ya ucaga almazlarsa :44:gerci konsolosluga sormus gidersin demisler ama yinede korkuyorum tam gitti diye sevinirken geri gelirse
bizde oyle tahmin ediyoruz ama ne bilim tam gitmede rahat edemiyecem esime bende havaalaina geliyim diyorumda kucukuk cocukla ne isin var dedioncelikle gozun aydin canim....kacak yollarla giris yaptigi icin sinir disi edilecek zaten polis tarafindan.....ama yanilmiyorsam istanbulda goz altina alinacak....sorguya cekecekler neden gittin nasil gittin....1 gece orda tamamladiktan sonra serbest birakirlar ordan gitmek istedigi yere devam edecekler....ama buyuk ihtimal sorguya alinacak.....arastirma icin....zaten istesede fransaya geri donemez havaalanina giris yaptigi anda tamamdir....siz yinede havaalanina kadar ipinizi saglama alin....
cok saol canimGozun aydin cnm :))))hadi Hayirlisi olsun...
tamam canim bugun 10.30da ucak tr gore 11.30 dacanım gitti mi bize de haber ver
bu arada benm yüzsüz kaynım akşam sinirlerimi zıplattı 2 ay sonra işe başlıycağım için bakıcı aramaktayız. bi aday vardı 1500 isteyince sinir olduk. akşam yemekte dedim. abim gidince yatılı bakıcı alırız o kadar parayı verdikten sonra dedim. kaynım da abin nereye gidiyomuş dedi yüzsüzlüğe bakar mısın ya çıldırcammemelekete tabiki gitmiycen mi dedim hı dedi sustu. eşimle gece konuştuk napıyım abim atamam ya deyip duruyo of darlandım gene şimdilik işe başlayana kadar bi daha bişi demiycem ama işe başlayınca bende evimde rahat etmek istiyorm diye isyan bayrağını çekicem
Canım saçmalama ne suçluluğu olması gereken buydu emin ol. eğer sen böyle düşündüğünü eşine belli edersen dilinden kurtulamazsın bi ömür valla bi abimi sığdırmadın der durur. sen elinden gelenin fazlasını yaptın zaten 4 aydr daha ne olsun. taşıma suyla değirmen dönmez iş bulsaydı neyse derdin hadi. boşver keyfini çıkar evde yalnız kalmanınneden icimde sucluluk duygusu var oysa bugun cok mutlu olmam gerekirdi:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?