Kaynım bizde ve cok bunaldım

a.s canim peki bu sure icinde esin calismismi yoksa evimi beklemis inan benim kaynimda calissa sesim cikmaz ama benimle oturmasi ve pis olmasi beni deli edein seykaynim evli canim buraya gelicede yeni kizi oldu 6 senedir bebekleri olmuyordu ve kizi oldu goremedim onuda anlamiyorum git karinin cocugunun yanina demi cocuklar cok cabuk buyuyorlar ve bu onu goremiyormutlu sonla bitmis sizinki ne guzel

galiba ilk oturumunu alana kadar çali$mami$ 1 sene falan , sonrada bi dernek çali$tirmi$ yani kahve gibi oluyo biraz
sonra benle tani$ti yine çali$ti bi yerde doner dukkaniydi saatleri çok fazlaydi

ama e$im diye demiyorum çok temizdir , titizdir, yengesine yuk olmamak için dahada dikkat etmi$tir
hatat ilk zamanlar yegenine bile bakmi$ eltim çali$iyormu$, yani bakicidan alip bi iki saat oyaliyormu$ çocugu

senin kayin pisse i$in zor, evlilik olayida olmaz
bol dua edelim yarinki i$ olsun:44:

senin esin iyiymis canim oyle kayni ben oper basima koyarimaminnnn insallah olur cok saol

ALLAHIM bu ne bicim insan ya dun kaynanayla konustuk ille durmasin gelsin ben onun karisiyla cocucuguyla ilgilenmekten yoruldum dedi bizi esimde annemi ariyacakmissin dedi annemin bize boyle soylediginden haberi yokya gitti geldi diyorki annem diyorki sakin baska sehire gitme kardesin yanindan ayrilma gel dememiste kardesiin ordan ayrilma demisresme yalan soyluyor neyse hani bi adam is vericekmis dedimde demin telde konustu adamla adam 2 de bulusalim demis bide para istemis baskasina alatirken duydum ya ALLAH askina daha ne kadar para harciyacagiz biz buna 5bin euro gitti zaten bizimde cocugumuz var bizde biseylere yatirim yapmak istiyoruz esim insaatte surunuyor para kazanmak icin .biz dugun yaptik bi kurus yardim etmediler hadi dugune yardim etmedik bari bi kurus taki takalim demediler bunlari dusundukce zoruma gidiyor benim kocama ne abilik yaptiki simdi onun kazandigi paralari catir catir harciyor geri odeyecegide yok hani giden para gidiyor sesimi cikartmiyim diyorum ama siz olsaniz durabilirmisiniz

bide soylemeyi unuttum esim dun dediki bu adamlada bi konusta olmassa artik bi yoluna bakalim yani yine resmen biletini alalaim dedmek istedi yuzunu yikiyor oyle deyince ya ne gurursuz bi adam cikti bu ya istenmedigii bile bile aklim almiyor

bugunku i$ oldumu canim
saat 2 daha yeni oldu gerçi
valla iyi sabrediyorsun , çocuklarimin rizkini yedirmek en tahammul edemedigim $ey
gerçi benim kocada yapiyo bunu ama neyse
hepsi aynidir belkide

5 bin euro mu of benmde tahammül edemediğim bişey bu ya. evlenmeden önce tamam yardım edilr ama evlendikten sonra Allah korusun çok zor bi sağlık sorunu veya iflas gibi durumlar olmadıkça kimse kimseye yük olmamalı bu kadar bence. canım inşallah bi an önce iş bulur da size yük olmaz daha fazla

bi insan yuzsuzse o insan herseyi yapar caim
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya umarım en kısa sürede çözebilirsiniz

insallah saol

Offfff
Ne entrika meraklısı bu adam be
Sen orda neden sustun ben olsam derdim annem sana ayrı bana ayrı konuşuyor abi bana sa böyle böyle dedi diye vallahi söylerdim canım kurtuluş yollarını kapatıyorsun eşin biliyor mu Abi'sinin böyle laf değiştirdiğini çok sibir bozucu pasif kalmışsın

Son düzenleme:
arkadaslar pazar gunu kaynim gidiyor biletini aldik:81:

Çok sevindim yaa...

Hemen o bileti alıyorsun ve o gidene kadar kimseye vermiyorsun. Havalimanında da görevliye bizzat teslim ediyorsun ki bilete ve kaynının geri dönme planlarına zeval gelmesin Hatta pilotla falan konuş iyice Hosteslere de söyle ki yerinden bile kaldırmasınlar Türkiye ye gittiğinden iyice emin olsunlar

Çok çok sevindim.ben de iple çekicem pazar gününü.aman ha sevinç sarhoşluğuna kapılıp ta bize haber vermeyi ihmal etme

çok sevindm canım çok şükür kurtuldun daha da ömrü billah gelmez artık oturur oturduğu yerde inşallah. darısı bana demeden geçemiycemmmm

Çok çok sevindim.ben de iple çekicem pazar gününü.aman ha sevinç sarhoşluğuna kapılıp ta bize haber vermeyi ihmal etme

hepinizden ALLAH razi olsun bu mubarek gunde butun dualariiz kabul olsun nilidil aminnn insallah seninkide gider

senin yerine ben sevindim rahatladım inan ne o öyle ya..dönüşü olmasın size dilerim:)))))) çok şükür çok şükür...

konunu okurken ben çıldırdım arkadaşım
sen de ne sabır varmış nasıl dayanmışsın

yok yok sen çok sakinsin senin biraz açılman lazım
haklıyken haksız duruma düşmüşsün

ne onun üstüne kalıcak diye ödü kopan amca karısına
ne kaynının yolladığı 2bin lirayı kabul edip abine ver demeyen kaynanana
ne sokağa yalnız çıkmana izin vermeyen ama kaynınla aynı evde tutan kocana
ne de o daha önce gelip 5 sene kalan utanmayıp bir de abisine gelen yüzsüz kaynına hadlerini bildirebilmişsin

ama gözün aydın diyeyim
ben bile ne kadar sevindim gidiyor olmasına
seni tahmin bile edemiyorum
neyse arkadaşın biri demiş aman bilete sahip çık

dönmeye kalkarsa da asla kabul etme
senin yüzün yumuşak
tekrar gelmeye kalkarsa ayıl bayıl
kocana tekrar gelsin diyecek yüzü verme

eşine Türkiyeden onu doldurmak için telefonlar gelebilir
eşin kardeşime bakamadın senin yüzünden gitti lafı ederse
söyleyecek mantıklı lafların olsun
yoksa burnundan getirirler senin
gittiğine sevinemezsin
tecrübe konuşuyor söyleyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…