merhaba canim, in$allah kayiniyin i$i olurr da sende rahat edersin ..
benim e$im de i$çi olmak için geldiginde ( fransadayiz bizde )
abisinde kalmi$ , biz evlenene kadar yani :) 3 -4 sene ediyor bu ..
e$im ayri eve çikmak Istemi$ ama abisi birakmami$, eltim melek gibi bi kadindir , e$im hep ona dua eder bi of bile demedi hissetmedim diye .. tabiki bunalmi$tir ama bunu belli etmemi$ nasil ba$ardi bilmiyorum , ama kayinim of dedigini duysa evi eltimin ba$ina geçirir çok dikdatordur saolsun:26:
kayinima bitimi vermem hiç sevmem ama eltimi çok severim
ama e$iminde rahatsiz etmemek için elinden geleni yaptigina eminim ben
neyse sonuca geliyim : e$im once benle tani$ti , sonra evlenmek için paçalar tutu$tu, para lazim ev kurmak için , ba$ka $ehire geldi çali$mak için , sonrada biz evlendik herkes kurtuldu
uzun lafin kisasi per$embe bu i$ olmazsa dua etde kayinin birini bulup evlensin ( in$allah evli deildir Tr den
:44: )
galiba ilk oturumunu alana kadar çali$mami$ 1 sene falan , sonrada bi dernek çali$tirmi$ yani kahve gibi oluyo biraz
sonra benle tani$ti yine çali$ti bi yerde doner dukkaniydi saatleri çok fazlaydi
ama e$im diye demiyorum çok temizdir , titizdir, yengesine yuk olmamak için dahada dikkat etmi$tir
hatat ilk zamanlar yegenine bile bakmi$ eltim çali$iyormu$, yani bakicidan alip bi iki saat oyaliyormu$ çocugu
senin kayin pisse i$in zor, evlilik olayida olmaz
bol dua edelim yarinki i$ olsun:44:
benim eşim izin vermez başta
bugunku i$ oldumu canim
saat 2 daha yeni oldu gerçi
valla iyi sabrediyorsun , çocuklarimin rizkini yedirmek en tahammul edemedigim $ey
gerçi benim kocada yapiyo bunu ama neyse
hepsi aynidir belkide
ALLAHIM bu ne bicim insan ya dun kaynanayla konustuk ille durmasin gelsin ben onun karisiyla cocucuguyla ilgilenmekten yoruldum dedi bizi esimde annemi ariyacakmissin dedi annemin bize boyle soylediginden haberi yokya gitti geldi diyorki annem diyorki sakin baska sehire gitme kardesin yanindan ayrilma gel dememiste kardesiin ordan ayrilma demisresme yalan soyluyor neyse hani bi adam is vericekmis dedimde demin telde konustu adamla adam 2 de bulusalim demis bide para istemis baskasina alatirken duydum ya ALLAH askina daha ne kadar para harciyacagiz biz buna 5bin euro gitti zaten bizimde cocugumuz var bizde biseylere yatirim yapmak istiyoruz esim insaatte surunuyor para kazanmak icin .biz dugun yaptik bi kurus yardim etmediler hadi dugune yardim etmedik bari bi kurus taki takalim demediler bunlari dusundukce zoruma gidiyor benim kocama ne abilik yaptiki simdi onun kazandigi paralari catir catir harciyor geri odeyecegide yok hani giden para gidiyor sesimi cikartmiyim diyorum ama siz olsaniz durabilirmisiniz
bi insan yuzsuzse o insan herseyi yapar caim5 bin euro muof benmde tahammül edemediğim bişey bu ya. evlenmeden önce tamam yardım edilr ama evlendikten sonra Allah korusun çok zor bi sağlık sorunu veya iflas gibi durumlar olmadıkça kimse kimseye yük olmamalı bu kadar bence. canım inşallah bi an önce iş bulur da size yük olmaz daha fazla
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya umarım en kısa sürede çözebilirsiniz
ALLAHIM bu ne bicim insan ya dun kaynanayla konustuk ille durmasin gelsin ben onun karisiyla cocucuguyla ilgilenmekten yoruldum dedi bizi esimde annemi ariyacakmissin dedi annemin bize boyle soylediginden haberi yokya gitti geldi diyorki annem diyorki sakin baska sehire gitme kardesin yanindan ayrilma gel dememiste kardesiin ordan ayrilma demisresme yalan soyluyor neyse hani bi adam is vericekmis dedimde demin telde konustu adamla adam 2 de bulusalim demis bide para istemis baskasina alatirken duydum ya ALLAH askina daha ne kadar para harciyacagiz biz buna 5bin euro gitti zaten bizimde cocugumuz var bizde biseylere yatirim yapmak istiyoruz esim insaatte surunuyor para kazanmak icin .biz dugun yaptik bi kurus yardim etmediler hadi dugune yardim etmedik bari bi kurus taki takalim demediler bunlari dusundukce zoruma gidiyor benim kocama ne abilik yaptiki simdi onun kazandigi paralari catir catir harciyor geri odeyecegide yok hani giden para gidiyor sesimi cikartmiyim diyorum ama siz olsaniz durabilirmisiniz
arkadaslar pazar gunu kaynim gidiyor biletini aldik :81:
arkadaslar pazar gunu kaynim gidiyor biletini aldik :81:
Çok sevindim yaa...
Hemen o bileti alıyorsun ve o gidene kadar kimseye vermiyorsun. Havalimanında da görevliye bizzat teslim ediyorsun ki bilete ve kaynının geri dönme planlarına zeval gelmesinHatta pilotla falan konuş iyice Hosteslere de söyle ki yerinden bile kaldırmasınlar Türkiye ye gittiğinden iyice emin olsunlar
çok sevindm canımçok şükür kurtuldun daha da ömrü billah gelmez artık oturur oturduğu yerde inşallah. darısı bana demeden geçemiycemmmm
Çok çok sevindim.ben de iple çekicem pazar gününü.aman ha sevinç sarhoşluğuna kapılıp ta bize haber vermeyi ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?