Kaynım bizde ve cok bunaldım

İşte Paris, değil 5 ay 50 sene sırtında taşısan bir insanı, indirdiğin gün kötü olursun. O yüzden o ne diyecek bu ne konuşacak diye uğraşma, bak neler yaptın ama yine de konuşuyorlar. Eğer arkandan özellikle de kaynın dedikodunu yapıyorsa yediği yere pislik atıyorsa daha memnun olacak diye bakma. Haklı olduğun zaman da konuş, konuş ki suçluluk duyuyor sanmasınlar ne kadar haklı olduğunu anlasınlar.

Peki o zaman sizin eşiniz diyememiş mi kaynınıza benim eşim de bunu kabul etmiyor diye.tövbe yarabbim bencilliğe bak

günaydınlar yok söyleyebilirmi abisine aslaa... ev yaptırmışlar çok borçları varmış (halbuki bizde ev kredisi ödüyoruz) 2 aydr evime bi ekmek almış değil. amcası olarak kızıma bi hediye almış değil yani eltim gelse bile şu anda ayrı eve çıkacak durumları yokmş
burdan çalışıp memelkete para gönderip borç bitirmeye çalışıyolar artık kaç yıla biterse. diyorum eltimin annesi yanında nasılsa bıraksın annesine çocukları çalışsın yok orda kadınlar çalışmazmış. ben kızım 10 aylık olnca bakıcıya bırakıp işe döncem ben niye çalışıyorum o zaman

paris arkadaşımla aynı sıkıntıları yaşıyorum her sabah güne pis tuvalet ve lavaboyu görerek temizlemek zorunda olarak başlıyorum varın bendeki morali siz düşünün artık off

hepsi yalan oldu canim ben kotu oldumdaha sesimi cikrtmiyacam bakalim ne olucak ayrica cok tesekkur ederim destegin icin
destek olmaz olur muyum canım aynı dert bende de olduğundan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kurtarsın ikimizi de bir an önce misafir gibi gelip gitsinler inşallah..

Allah yardımcın olsun... o sıkıntını ben buradan hissettim ama demek ki insanlar oyle umursamaz oyle vurdumduymaz ki yanindalarken cektigin sıkıntıları gormeyip sana saldirmislar laflariyla... Allah kolaylık versin...

günaydın.benim dahi sinirim zıpladı,sizin moral bozukluğunuzu düşünmek istemiyorum.belli bir yaştan sonra bünye kaldırmıyor

destek olmaz olur muyum canım aynı dert bende de olduğundan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kurtarsın ikimizi de bir an önce misafir gibi gelip gitsinler inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evliligin ilk zamanlari insan yanliz kalmak ister ne bicim dusuncesiz insamnlar varya ben simdi bile esimle yanliz kalmayi ozledim heleki cicim aylarinda ben dusunuyorumda bi kari koca heleki yeni evlenmis valla ben misafir olarak gitmeye bile utanirim ne olur e olmaz demi
ohhh ne ala memleket valla se sikintisini cek karisi orda sefasini sursun acaba ayni seyi sen ve esin yapsa o kabul esermi
aynen oyle oldu caim yine ben kotu oldum ne halleri varsa gorsunler ama ipi ucu bana dokunursa acarim agzimi aktta kalmam
off bunada sinir oldum kendi karilari rahat rahat evlerinde oturuyorlar bide bizim cektigimiz sikitiya bak pis tuvalet temizle yatagini duzle banyo yapar arkasindan banyoyu temizle sanki elleri kirik burda hizmetcileri var

son durum su dun aynim geldi 32 disleri gorunuyor hayirdir dedim bi adamla konusmuslar adam lokanta acacaikmis baska bi sehirde buna senide gotururum hem calisirsin hemde oturumunu alirium yatacak yerde veriyormus boyle anlatti bana hadi hayirlisi dedim persembe gunu belli olucakmis sonra esim geldi eve ona anlattim inanmadi yine olmaz bos kunusuyor dedibide persembeyi bekleyelim bakalim surda persembeye ne kaldibende hic sanmiyorum ama neyse

haydi hayirlisi inşallah olur
yazik ya demekki o da çalişmak istiyormuş, ben gönlü yok saniyordum

haydi hayirlisi inşallah olur
yazik ya demekki o da çalişmak istiyormuş, ben gönlü yok saniyordum

buraya yan gelip yatmayami geldi bakti kimse kalmasini istemiyor son cirpinislarini yapiyor iste biraz once tr deki eltimle konustum ALLAH bi dolmus bunlarin istanbulda tekstil atolyesi var onun cok borcu vardi diyorki bizimkiler gecegunduz calisti borclari odedi bu gelip hazira ortak olucak bunun karisi bekarbi kaynimiz var onunla kv denin yainda kaliyor onada soylendi onu karisina cocuguna bakiyor hic istekleri bitmiyor adam evlenicek onlarla ugrasiyor diyor yai tek dertlenen ben degilmisimonlarda cok dolmus artik ben sesimi cikartmiyacam bakalim ne olucak

zaten ucu kendıne dokunana kadar kımse senı anlamaz canım ınsallah persembe gunu hayırlı bır haber alırsın baska sehırde oldugunu duyunca cok sevındım ınsallah olur o ıs meselesı allah yardımcın olsun avladının yuzu suyu hurmetıne senı rahata cıkarsın amin

Hadi hayirlisi olsun cnm Rabbim kurtarsin insaAllah...
Canim sunuda soyliimki ne yaparsan yap adin gelin...yani cektigin cile yanina kar kaliyo Onun icin kimsenin derdini aman Ben kotu olcam diye cekme.Hic kimsede Hak etmiyo Zaten ...ne yaparsan yap yine kotusun yaptigin iyilik gorulmez.

ALLAH senden razi olsun canim hamilesin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah .insallah fos cikmaz canim cunku ben guvenemiyorum eger olursa cok iyi olucak hem kendi oturum alicak hem bizden uzakta olucak

cok saol canim haklisi aynen oyle oluyor malesef

ayy inşallah dogrudur da dediği işe girip gider yanından, canım inan kendi kaynım gitmiş gibi sevinirim giderse başından

ayy inşallah dogrudur da dediği işe girip gider yanından, canım inan kendi kaynım gitmiş gibi sevinirim giderse başından

cok saol canim bakalim yari ne haberlerle gelicek insallah senin kayninda gider yada karisi gelir ev tutarlar kocanda acik acik soylemis daha e desin adam ne yuzsuz insamnlar varya insan basina gelmeyince bilmiyormus

cok saol canim bakalim yari ne haberlerle gelicek insallah senin kayninda gider yada karisi gelir ev tutarlar kocanda acik acik soylemis daha e desin adam ne yuzsuz insamnlar varya insan basina gelmeyince bilmiyormus

aynen öyle canım yüzsüz insan görmüştümde bu kadarını görmemiştm eşim istemiyo çünkü 2 aydır özel hayat ne kalmadı adamın canına tak edecek göndercek abisini diye sabırla bekliyorum bende saf saf ama bakalım

isimiz kocalara kaldiysa daha biz cok bekleriz cok

isimiz kocalara kaldiysa daha biz cok bekleriz cok
olsun canım napalım onlar elbet bign gideceler evliler sonuçta eşleri çocukları var. ama biz kocalarımızla bi ömür geçircez inşallah ondan kötü olmaya huzursuz olmaya gerek yok. hem biz abin gitse desek hemen kıymetlenr abileri ondan karışmamak en iyisi

haklisin canim

merhaba canim, in$allah kayiniyin i$i olurr da sende rahat edersin ..

benim e$im de i$çi olmak için geldiginde ( fransadayiz bizde )
abisinde kalmi$ , biz evlenene kadar yani :) 3 -4 sene ediyor bu ..
e$im ayri eve çikmak Istemi$ ama abisi birakmami$, eltim melek gibi bi kadindir , e$im hep ona dua eder bi of bile demedi hissetmedim diye .. tabiki bunalmi$tir ama bunu belli etmemi$ nasil ba$ardi bilmiyorum , ama kayinim of dedigini duysa evi eltimin ba$ina geçirir çok dikdatordur saolsun:26:

kayinima bitimi vermem hiç sevmem ama eltimi çok severim

ama e$iminde rahatsiz etmemek için elinden geleni yaptigina eminim ben

neyse sonuca geliyim : e$im once benle tani$ti , sonra evlenmek için paçalar tutu$tu, para lazim ev kurmak için , ba$ka $ehire geldi çali$mak için , sonrada biz evlendik herkes kurtuldu

uzun lafin kisasi per$embe bu i$ olmazsa dua etde kayinin birini bulup evlensin ( in$allah evli deildir Tr den
:44: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…