dun kaynim strazburga gitmisti pasaportla gidebilirsin belgeye gerek yok demisler bende bunu duyar duymaz bilet arastirmasina girdim baktim kimse aldiris etmiyor ben cok aradim esim bile ne oldu hemen ortaya dustun dedineyse ben amcasinin oraya gittim bilet alalim gidecek diye gitmez olaydim kadin meger arkamdan nasil dolmus benim dedi kodumu yapiyorlarmis acti bana agzini bi adami sigdiramadiiz niye gidecekmis soinuna kadar denesin ayy ne laflar saydi gardasinin evine sigmadi istemiyorsan bi tabak yemek cok geliyorsa bizde kalsin hem laf sayiyor hem gozleri doluyor cok ortaya dusmusum cok belli etmisim istemedigimi.sasirdim kac aydir bana hak veriyordu sende haklisin diyordu meger arkamdam neler dusnuyormus kaynimda oyle yuzume bakmiyor evde yemek falan yemiyor sadece yatmaya geliyor anliyacaginiz BEN KOTU OLDUM
Peki o zaman sizin eşiniz diyememiş mi kaynınıza benim eşim de bunu kabul etmiyor diye.tövbe yarabbim bencilliğe bak
destek olmaz olur muyum canım aynı dert bende de olduğundan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kurtarsın ikimizi de bir an önce misafir gibi gelip gitsinler inşallah..hepsi yalan oldu canim ben kotu oldumdaha sesimi cikrtmiyacam bakalim ne olucak ayrica cok tesekkur ederim destegin icin
günaydınlaryok söyleyebilirmi abisine aslaa... ev yaptırmışlar çok borçları varmış (halbuki bizde ev kredisi ödüyoruz) 2 aydr evime bi ekmek almış değil. amcası olarak kızıma bi hediye almış değil yani eltim gelse bile şu anda ayrı eve çıkacak durumları yokmş
burdan çalışıp memelkete para gönderip borç bitirmeye çalışıyolar artık kaç yıla biterse. diyorum eltimin annesi yanında nasılsa bıraksın annesine çocukları çalışsın yok orda kadınlar çalışmazmış. ben kızım 10 aylık olnca bakıcıya bırakıp işe döncemben niye çalışıyorum o zaman
paris arkadaşımla aynı sıkıntıları yaşıyorum her sabah güne pis tuvalet ve lavaboyu görerek temizlemek zorunda olarak başlıyorum varın bendeki morali siz düşünün artık off
destek olmaz olur muyum canım aynı dert bende de olduğundan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kurtarsın ikimizi de bir an önce misafir gibi gelip gitsinler inşallah..
evliligin ilk zamanlari insan yanliz kalmak ister ne bicim dusuncesiz insamnlar varya ben simdi bile esimle yanliz kalmayi ozledim heleki cicim aylarinda ben dusunuyorumda bi kari koca heleki yeni evlenmis valla ben misafir olarak gitmeye bile utanirim ne olur e olmaz demicanım yazının ilk başını okudum canlı canlı bu olayları yaşamış biri olarak seni anlıyorum. ne sinir bozucu bir olay. evlendiğimizin ilk gününden itibaren benim kaynımda bizim yanımızda kaldı bir gün şeytan dediki ki kov sunu evden4 sene bizimle yasadı birde arada diğer kaynımda gelirdi 22 sene oldu kaynımı gördükçe hala gıcık oluyorum adama .
birde oturum almak için burda demişin ya inşallah oturumu aldıktan sonra temelli yanında kalmaz.
bu arada bebeğine allah uzun ömür versin:)
ohhh ne ala memleket valla se sikintisini cek karisi orda sefasini sursun acaba ayni seyi sen ve esin yapsa o kabul esermicanım o elti benm elti konu sahibesi arkadaşınki değil. benm kaynımda yanımda kalıyo 2 aydr çalışıyo . e artık işin var getir hanımını ev tut diyor eşim.ama eşi kabul etmiyomuş. nasılsa aylık maaşı geliyo eline rahatt
aynen oyle oldu caim yine ben kotu oldum ne halleri varsa gorsunler ama ipi ucu bana dokunursa acarim agzimi aktta kalmamİşte Paris, değil 5 ay 50 sene sırtında taşısan bir insanı, indirdiğin gün kötü olursun. O yüzden o ne diyecek bu ne konuşacak diye uğraşma, bak neler yaptın ama yine de konuşuyorlar. Eğer arkandan özellikle de kaynın dedikodunu yapıyorsa yediği yere pislik atıyorsa daha memnun olacak diye bakma. Haklı olduğun zaman da konuş, konuş ki suçluluk duyuyor sanmasınlar ne kadar haklı olduğunu anlasınlar.
günaydınlaryok söyleyebilirmi abisine aslaa... ev yaptırmışlar çok borçları varmış (halbuki bizde ev kredisi ödüyoruz) 2 aydr evime bi ekmek almış değil. amcası olarak kızıma bi hediye almış değil yani eltim gelse bile şu anda ayrı eve çıkacak durumları yokmş
burdan çalışıp memelkete para gönderip borç bitirmeye çalışıyolar artık kaç yıla biterse. diyorum eltimin annesi yanında nasılsa bıraksın annesine çocukları çalışsın yok orda kadınlar çalışmazmış. ben kızım 10 aylık olnca bakıcıya bırakıp işe döncemben niye çalışıyorum o zaman
paris arkadaşımla aynı sıkıntıları yaşıyorum her sabah güne pis tuvalet ve lavaboyu görerek temizlemek zorunda olarak başlıyorum varın bendeki morali siz düşünün artık off
son durum su dun aynim geldi 32 disleri gorunuyor hayirdir dedim bi adamla konusmuslar adam lokanta acacaikmis baska bi sehirde buna senide gotururum hem calisirsin hemde oturumunu alirium yatacak yerde veriyormus boyle anlatti bana hadi hayirlisi dedim persembe gunu belli olucakmis sonra esim geldi eve ona anlattim inanmadi yine olmaz bos kunusuyor dedibide persembeyi bekleyelim bakalim surda persembeye ne kaldi bende hic sanmiyorum ama neyse
haydi hayirlisi inşallah olur
yazik ya demekki o da çalişmak istiyormuş, ben gönlü yok saniyordum
ALLAH senden razi olsun canim hamilesin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah .insallah fos cikmaz canim cunku ben guvenemiyorum eger olursa cok iyi olucak hem kendi oturum alicak hem bizden uzakta olucakzaten ucu kendıne dokunana kadar kımse senı anlamaz canım ınsallah persembe gunu hayırlı bır haber alırsın baska sehırde oldugunu duyunca cok sevındım ınsallah olur o ıs meselesı allah yardımcın olsun avladının yuzu suyu hurmetıne senı rahata cıkarsın amin
Hadi hayirlisi olsun cnm Rabbim kurtarsin insaAllah...
Canim sunuda soyliimki ne yaparsan yap adin gelin...yani cektigin cile yanina kar kaliyo Onun icin kimsenin derdini aman Ben kotu olcam diye cekme.Hic kimsede Hak etmiyo Zaten ...ne yaparsan yap yine kotusun yaptigin iyilik gorulmez.
son durum su dun aynim geldi 32 disleri gorunuyor hayirdir dedim bi adamla konusmuslar adam lokanta acacaikmis baska bi sehirde buna senide gotururum hem calisirsin hemde oturumunu alirium yatacak yerde veriyormus boyle anlatti bana hadi hayirlisi dedim persembe gunu belli olucakmis sonra esim geldi eve ona anlattim inanmadi yine olmaz bos kunusuyor dedibide persembeyi bekleyelim bakalim surda persembeye ne kaldi bende hic sanmiyorum ama neyse
ayy inşallah dogrudur da dediği işe girip gider yanından, canım inan kendi kaynım gitmiş gibi sevinirim giderse başından
cok saol canim bakalim yari ne haberlerle gelicek insallah senin kayninda gider yada karisi gelir ev tutarlar kocanda acik acik soylemis daha e desin adam ne yuzsuz insamnlar varya insan basina gelmeyince bilmiyormus
aynen öyle canım yüzsüz insan görmüştümde bu kadarını görmemiştmeşim istemiyo çünkü 2 aydır özel hayat ne kalmadı adamın canına tak edecek göndercek abisini diye sabırla bekliyorum bende saf saf ama bakalım
olsun canım napalım onlar elbet bign gideceler evliler sonuçta eşleri çocukları var. ama biz kocalarımızla bi ömür geçircez inşallah ondan kötü olmaya huzursuz olmaya gerek yok. hem biz abin gitse desek hemen kıymetlenr abileri ondan karışmamak en iyisiisimiz kocalara kaldiysa daha biz cok bekleriz cok
olsun canım napalım onlar elbet bign gideceler evliler sonuçta eşleri çocukları var. ama biz kocalarımızla bi ömür geçircez inşallah ondan kötü olmaya huzursuz olmaya gerek yok. hem biz abin gitse desek hemen kıymetlenr abileri ondan karışmamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?