Kusura bakmayin ama yorumlar bana biraz sert geldi! düşünsenize, sizin abiniz veya kardeşiniz size geliyor ve kocan huzursuzluk çikariyor? ben şahsen yilirim o an...ee amcasinda bilmem kaç yil kalmiş demişsin, peki yengesi nasil bakmiş onca yil? oysa onlar daha uzak sayilir..
Bence sabredeceksin, ömründe 5 6 ay birine bakmakla birşey kaybetmezsin, bu bir, ikinciside kaynanan yanindadegilmiş, farzetki kaynanana bakiyorsun, millet yillarca kaynanasina bakiyor sen 4 ay kaynina bakmişsin bu çok degil
üstelik bazilari surat yap demiş, siz kendinizi onun yerine koyun, zaten rahat degilsiniz başkasinin evi oldugu için, birde ev sahibi surat asiyor, ben yikilirdim
eger gerçekten gidecek yeri yoksa mecburiyetten kaliyordur, belki onunda hoşuna gitmiyordur, ama eli mecbur
bu arada tepkim sert olduysa kusura bakma, benim annemde amcamin ogluna 5 6 ay bakti, hiç sesimizde çikmadi
slm canim saygi duyarim dusucee ama yasamayan eni alamaz bunun farkidayim inan senin dedigin gibi kolay bi durum degil kaynana olsa kadin kadina otururuz ama bu erkek hemde evlenene kadarhic gormedim baa cok yabanci biri amcasiin karisi bakmis ama nasil bakmis gelde bi ona sor evim musait degil bebegimin besigibile bizim odamizda cok kucuk evim var ide ona raza attik bi gele oldumu sinirden agliyacak oluyorum yasamayan bilemez oyle bes alti ayda kalma meselese degil bu isci olsa temelli burda kalacak olamassada yakalana kadar gelde sabret ayrica benim abim falan gelmez asla bir gece bile zor kalirlarKusura bakmayin ama yorumlar bana biraz sert geldi! düşünsenize, sizin abiniz veya kardeşiniz size geliyor ve kocan huzursuzluk çikariyor? ben şahsen yilirim o an...ee amcasinda bilmem kaç yil kalmiş demişsin, peki yengesi nasil bakmiş onca yil? oysa onlar daha uzak sayilir..
Bence sabredeceksin, ömründe 5 6 ay birine bakmakla birşey kaybetmezsin, bu bir, ikinciside kaynanan yanindadegilmiş, farzetki kaynanana bakiyorsun, millet yillarca kaynanasina bakiyor sen 4 ay kaynina bakmişsin bu çok degil
üstelik bazilari surat yap demiş, siz kendinizi onun yerine koyun, zaten rahat degilsiniz başkasinin evi oldugu için, birde ev sahibi surat asiyor, ben yikilirdim
eger gerçekten gidecek yeri yoksa mecburiyetten kaliyordur, belki onunda hoşuna gitmiyordur, ama eli mecbur
bu arada tepkim sert olduysa kusura bakma, benim annemde amcamin ogluna 5 6 ay bakti, hiç sesimizde çikmadi
Ah canım başa gelmeden anlamak çok zor işte.benmde kaynım bir buçuk aydr bende kalıyor. bende derdim idare edilir ne var sığılmıyor mu diye ama gerçekten sığamyıorsun. hele bebekliysen daha zor evim müsait değil salonda otururken yatak odası görünüyo. odada bile rahatça emziremiyorum bebeğimi.
en basitinden geçen akşam yemekte sütyenimin askısı çıkmış eşim işaret ediyo ben elimi attım omzuma, öküz kaynım da başını kaldırırmş bana bakıyoo anda kıpkırmızı oldum :26: daha neler var...
bebek emzirirysun sürekli üstüne başına dikkat etmek zorundasın sinir bir durum. onun açısından düşününce de zor bri durum tabi evini çocuklarını bırakıp gelmiş ama yinede kendi evi gibi davranıp bizi misafir durumuna düşürmesin o zaman. o utanıp sıkılsın bizde insanlık görevimizi yapıp evimizi açalım. ama olmuyor iştee bide benim bebek bakmama karışınca iyice sinirleniyorum. 7 aylık bebeğe çikolata yedirmesine izin vermedim diye.biz üç tane büyüttük siz amma kasıyornuz ne var yesin demeler bıktım karışmasından söylüyorum anlamıyor da..
herkes yerinde saolsun. benim kardeşim bile olsa misafir olarak gelsin gitsinböyle uzun vadeli değil.
gideceği yada kalacağı belli değil dimi hala
çok zor gerçekten ama leyla88in dediğine katılıyorum birazda
evet hala belli degil randevuyu bekliyor arkadaslar oyle uzaktan yorum yapmak kolay daha bu sabah banyo yapmam gerekiyordu asil yaptim nasil ciktim bilemedim ben odama gelmeden adam mutfakta gordum bizim mutfaktan sonra bayoyoya gidiliypor nasil utandim bi dusunun:26:
slm canim saygi duyarim dusucee ama yasamayan eni alamaz bunun farkidayim inan senin dedigin gibi kolay bi durum degil kaynana olsa kadin kadina otururuz ama bu erkek hemde evlenene kadarhic gormedim baa cok yabanci biri amcasiin karisi bakmis ama nasil bakmis gelde bi ona sor evim musait degil bebegimin besigibile bizim odamizda cok kucuk evim var ide ona raza attik bi gele oldumu sinirden agliyacak oluyorum yasamayan bilemez oyle bes alti ayda kalma meselese degil bu isci olsa temelli burda kalacak olamassada yakalana kadar gelde sabret ayrica benim abim falan gelmez asla bir gece bile zor kalirlar
yasayan biliyor iste halden anliyor saol canim
diyorum ya canim burda kimse turiste is vermez bide kiriz cok oturumu olan bile zor is buluyor bu aralar pek evde durmuyor ALLAHTANya dedğin gibi bayan olsa idare edilebilir,aslında eşinle kaynınında düşünmesi gerek biraz
sanırım gündüzleri evde ikiniz kalıyorsunuz ya eşinin eve dönüş saatine kadar çıksın dolansın yada geçici bi iş bulsun herşey netleşene kadar
BE ESIME BISEY DIYINCE KUSUYOR BENIMLE evet canim sabretmekten baska care yokanlamaz mıyım canım seni çok iyi anlıyorum bide bebeğin benmkinden daha küçük daha zor senin için kızım 6 ay gazından dolayı hep kucaktaydı bırak yemeği temizliği tuvalete gidecek 5 dk olmzdı bazen. yine diyorum çok şükür o zamanda gelmemiş.
eşime rahatsız olduğumu söyledikçe adam benden soguyor yine dırdır ediyorsun diyor .tamam canım senin için de zor ama abim o da az iadre et demeyi bilmiyor . kendi kendime kızıp kendi kendimi sakinleştiriyorum anlıycağıngene buna şükür rabbim beter dert vermesin napalım katlanacağız bi süre
ALLAHTAN oglum varda biraz onunla ugrasiyorum canim ya oda olmasa hepten onula evde yanliz kalirdimkızlar merhaba,
ya konuyu okurken bile daraldım bunaldım offf diyorum düşünemiyorum bile...
canım kusurabakma ama eşininde artık bu rahatsızlığın farkında olması lazım. bi şekilde konuşmalısın bir çözüme kavuşturmalısınız çünkü çok mutsuzsun(
Ah canım başa gelmeden anlamak çok zor işte.benmde kaynım bir buçuk aydr bende kalıyor. bende derdim idare edilir ne var sığılmıyor mu diye ama gerçekten sığamyıorsun. hele bebekliysen daha zor evim müsait değil salonda otururken yatak odası görünüyo. odada bile rahatça emziremiyorum bebeğimi.
en basitinden geçen akşam yemekte sütyenimin askısı çıkmış eşim işaret ediyo ben elimi attım omzuma, öküz kaynım da başını kaldırırmş bana bakıyoo anda kıpkırmızı oldum :26: daha neler var...
bebek emzirirysun sürekli üstüne başına dikkat etmek zorundasın sinir bir durum. onun açısından düşününce de zor bri durum tabi evini çocuklarını bırakıp gelmiş ama yinede kendi evi gibi davranıp bizi misafir durumuna düşürmesin o zaman. o utanıp sıkılsın bizde insanlık görevimizi yapıp evimizi açalım. ama olmuyor iştee bide benim bebek bakmama karışınca iyice sinirleniyorum. 7 aylık bebeğe çikolata yedirmesine izin vermedim diye.biz üç tane büyüttük siz amma kasıyornuz ne var yesin demeler bıktım karışmasından söylüyorum anlamıyor da..
herkes yerinde saolsun. benim kardeşim bile olsa misafir olarak gelsin gitsinböyle uzun vadeli değil.
slm canim saygi duyarim dusucee ama yasamayan eni alamaz bunun farkidayim inan senin dedigin gibi kolay bi durum degil kaynana olsa kadin kadina otururuz ama bu erkek hemde evlenene kadarhic gormedim baa cok yabanci biri amcasiin karisi bakmis ama nasil bakmis gelde bi ona sor evim musait degil bebegimin besigibile bizim odamizda cok kucuk evim var ide ona raza attik bi gele oldumu sinirden agliyacak oluyorum yasamayan bilemez oyle bes alti ayda kalma meselese degil bu isci olsa temelli burda kalacak olamassada yakalana kadar gelde sabret ayrica benim abim falan gelmez asla bir gece bile zor kalirlar
yasayan biliyor iste halden anliyor saol canim
bende yaşadim canim 6 ay annem amcamin ogluna bakti benden bir kaç yaş büyüktü ve bekardi evde iki genç kizdik, bizde rahat degildik ama bu kadar büyütmedik annemin hiç bu kadar bunaldigini görmedim yaşin kaç bilmiyorum ama ben o zaman 20 yaşimdaydim ve bizde oturup dizi izliyorduk, oda çalişmiyordu, paralarimizda gitti, 6 ay sabrettik kagitlarini aldi, şimdi evlendi iki çocugu oldu, çok iyi anlaşiyoruz, yaptigimiz iyilikler yanimiza kâr kaldi, 6 ay baktik diyede öyle söyleyip durmadik,
sen zaten işi sonuçlanmadan kesip atmişsin, bu yüzden sana zor geliyor farzetki iki ay daha bakacaksin sonra kagitlarini alacak kurtulacaksin, ama eger kagitlarini alirda yinede sizde kalirsa o zaman sana hak veririm ama zor durumda ve çaresiz birine surat asmak olmaz yakişmaz bence
üstelikte eşinden kovmasini istemen tabiki huzursuzluk çikaracak, sen kardeşini nasil kovamazsan oda abisini veya kardeşini kovamaz, ben kendimi düşünemiyorum "abi eşim rahatsiz oluyor bu evden git" demeyi...
esınız nasıl bu kadar musamaha gosterıyor ben anlamıyorum efendımız s.a.v. bır hadısı serıfınde kayınbırader ıcın o ölümdür ondan sakınınız buyurmustur yanı bu sekılde evde bır arada olmanız yalnız olmanız hıc dogru degıl bır erkek olarak bunun vebalı de esınızın boynunda bunu ona hıc hatırlattınız mı
bu arada gercekten allah yardımcınız olsun ınsallah durmaz ve gıder tez vakıtte
Bunlar birbirinden cok farkli seyler. Bir, sen bakmamissin annen bakmis. Annelerimiz ve bizler cok farkliyiz, anneler neler cekmemis ki? Ikincisi gelen kisi senin akraban, daha once mesainiz olmustur, taniyorsun ediyorsun, neticede amcanin oglu. Uc, kadin baska bir memlekette, arkadasi, bunaldiginda gidecegi bir yer yok. Dort, sen amcanin ogluyla evde yalniz kalmamissin ki bence en onemlisi de bu. Burada temel rahatsizlik o kisiyle evde yalniz kalinmasi ki bence de cok yanlis ve o kisinin evde kadina ozel alan birakmamasi. Ne isin olur da odanda televizyon oldugu halde salona kadinin yanina gelirsin? Gelmissin, misafirsin bir de davetli oldugunu hic sanmiyorum en azindan azicik dusunceli davran da yeni dogum yapmis kadin azicik nefes alsin. Misafir var misafir var. Bir de kadincagiz yurtdusunda arkadasi, cikacagi yer de yok. Eminim siz de boyle yabanci bir yerde neticede namahrem biriyle butun gun yalniz yasamak zorunda kalsaniz siz de zorlanirsiniz.
Neyse paris68 sen biraz daha sik disini. Ne yapacaksin karsi taraf anlayissiz olduktan sonra sen ancak kendi kendine sinir yapacaksin. O yuzden zor ama takmamaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?