kaynım evleniyor :(

tşk ederim öncelikle evli olanlar daha iyi anlıyor beni gibi geldi bana benim eşimin ailesi bana takı takmadı yani altın görmedim onlardan 2 tane bileziğim vardı hanımlar onu da eşim taktı tek katkıları bu 1000 tl olmuştu onu da zaten istedi ama bana kalsa ben onuda almazdım eşime vermiş dün söyledim eşime parasını eline ver yaza kadar birinde bulur öderiz dedim oda takı takalım dedi ama dedim sonra para vermiştim ben sana derse dedim o da haklısın o der öyle düşüktür dedi bende parasını eline verelim birde altın takalım dedim yanlışmıyım acaba yeminle diyorum eşimin ailesi bana altın takmadı tek birşeylerini görmedim bitane benim ailem bilezik taktı 2 tanede eşimle kredi çektiğimizde çektiğimiz krediyle alıp taktık ( sırf elalem bu kıza niye bişey takılmadı demesin diye 3 bilezik vardı düğünümde ama rezil olmaktan yinede kurtulamadım malesef ) neyse ben böyle düşünüyorum acaba 1000 tl ve birde altın az mı olur :26:

evet canım bir güvencesi var eşimin benim maaşım hep bişey yapılacaksa benim maaş önplana alınır eşimin annesi bize gelmek istediğinde de benden yol parası beklemişti çalışıyor olunca eşler üzerlerine yıkılıyor herşey birçok hanımın derdinde de okudum eşler kredi kartı borcunu bile çalışan eşinin üzerine atıyor bende eşimin 7 tane kredi kartı borcunu ödedim şükür o bitti ama erkek aileleri neden bukadar sorumsuz anlam veremiyorum

Sorumsuz olan erkek aileleri mi yoksa erkekler mi? 7 tane kredi kartı borcu yaratmak büyük bir başarı ister. Benim eşimin 7 tane kart borcu olsa villa mı aldın diye sorardım ailesini suçlamadan önce. Ya da herşeyi benim maaşımın üzerine yıkmak istese yine "ne oluyoruz, hayırdır" derdim. Ailesi "bize şunu al, bunu al" dese bile 7 kart borcu olana dek hesap kitap yapmayı bilmiyorsa bir erkek, hata ondadır.

tşk ederim öncelikle canım ama bazen ona da hak veriyorum biz fakültede okurken hiç destek olmadılar eşime eşimde kredi kartı çıkarıp çekmiş harçlık yapmış sonra onu onunla onu onunla kapatmaya çalışmış allahtan fazla bir mevla değildi yoksa okadar borcun üzerine kalp krizi geçirirdim kesin

eee tabi takacağınız altına bağlı.. muhtemelen sizin kayın çeyreği altından saymayacaktır en iyisi bilezik takın.. taksitle de alırsınız hem.. böylece eşinizin de gönlü olmuş olur kaynınız da laf etmez ve sizin de kafanız rahat eder..

Sırf elalem bu kıza birşey takılmadı demesinler diye kredi çekip bilezik alacağınıza imitasyonlardan alıp iki kolunuzuda doldursaydınız ...
Böylelikle elalleme de rezil olmazdınız

haklısınız tşk ederim şimdiden araştırmaya girdim eşim o kız onu almaaaaaz desede kaynımın bu yüzsüzlüğüne tahammül edemem abisine diyemediğini benden istedi ( şükür o para benim kursağımdan dahi geçmedi buna seviniyorum ) ben o parasını veririm şimdiden çünkü hiç kafa şişeren insan değilimdir kafamında şişmesini istemem tekrar tşk ederim tavsiyeniz için

1000 tl yı ayarlayın verın bı sekılde. ama ekstra 1000 tl daha vermenıze gerek yok. zaten durumumuz musaıt degıl dıosunuz. 1000 tl yı ayarlamak bıle zor olucaktır esınız bunu görur. artistlik yapıcam dıye 1000 tl fazladan vermesıne gerek yok.
kredi ödüosanız kıtı kıtına denk getırıosanız yardım etmeyın kaynınıza. borc harc olmasa edersın tamam da sımdı musaıt degılsınız yani.

size tavsiyem 1000 tl siz ayarlamayın eşiniz ayarlasın, size güvenmesin her sıkıştığında sizden para gelebileceğini düşünmesin.. bırakın eşiniz uğraşsın para bulmak için, anladığım kadarıyla yük biraz sizin üzerinizde bu yüzden de sıkıntınız daha fazla oluyor..

çok tşk ederim benim demek istediğimi en net anlayan biri olarak tekrar tşk ederim zaten derdim para değil düğün için acele etmese yardım ederdim seve seve ama birden bire evlenemeye kalkması ( benden izin alsın demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın !!!!) çünkü bizde yeni evli sayılırız düğün borcu bitmedi birde benden parayı istemesi sonuçta ben almadım o parayı abisi almış kendisinden eşimde o parayı sırf 2 katı olarak ödemek istemesi kardeşi kafa şişirmesin diye çünkü eşim onun hep uçarı biri olduğunu söyler bende diyorum ki 1000 tl sini verelim birde altın takalım sonuçta bize hiç yardım eden olmadı kendiside zaten ailesinin evinde yaşayacakmış evlenince öyle söylüyormuş ben istanbulda oturuyorum ve 700 tl kira veriyorum eşimin ailesinin evide var kısacası kaynım sadece düğün masrafı yapacak neden diyorum 2000 tl vereyim ama tam olarak yazamadığım için ( işimden dolayı !) derdimide hanımlara tam anlatamadım tekrar tşk ederim

evet nedense bu para davalarına hep ben kafa yordum ( bazen kendimi merkez bankası gibi hissediyorum ) şimdide işin içinden çıkamıyorum :26:

Biz senin derdini gayet iyi anladık

2 senede 1000 lirayı ödeyememek kapasite meselesi tabi..
Birde borcun üstüne yatmayı söylemiyorum bile

kavga etmek istiyorsunuz sanırım ama ben kavga değil bu dertten muzdarip olan var ise banada fikir versin diye açtım bu konuyu ama senin derdin ne anlamadım hem nerden biliyorsun üzerine yatacağımı ben bile almadım parayı almadığım bir paranın üzerine neden yatayım

kaç kere senin derdin ne yazmışsınız
kaynınız olan borcunuzu ödemeyi dert olarak görüyorsunuz..
Kavga etmek benim üslubum ya da alışkanlığım değildir..
Eşiniz almışsa ve ortak yaşamınız için kullandıysa borç yine sizin oluyor..
Bu arada eşimin borcu diyorsan bırak kardeşler arasına da girme..

Son düzenleme:

saldırıp duruyorsun cevap vermiyorum hala uzatıyorsun eşime vermiş ama borç olarak vermemiş anlatamadım sanıırım bana dedi abime para verdim banada evlenirken sizde paramı geri verin bende eşime söyledim kendiside çok şaşırdı hem bana verdi ama gelip bunu sana söylemesi küçük düşürücü dedi yani bana verilmiş bir para değil eşime vermiş al harca demiş ama ben bunu böyle söylediği için artık borç algılarım benim kardeşimde verdi ama lafını bile etmedi kısacası abiye verilmiş para niye yengeden istenir ? 2- 2000 tl olarak ödeyemeyecek durumdayım herşeyi biz yaptık çünkü neden 1000 tl olarak aynen vermeyim benim borcum olmasa canı sağolsun ama benden istemesi gerçekten terbiye sınırlarını aşıyor birde siz kendi açınızdan bakın eşinize para verilmiş borç olarak değil ama !!!! ve bu parayı gelip sizden istiyorlar insan bir düşünüyor işte neyse derdimi anlatamsamda bazı kesime ben sorunumu çözdüm tşk ederim

Bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…