kaynım neden böyle?

ismi ile hitap etmek yanli$ olmaz ama senin kayin saglam ayakkabi deilki
elini birakmamalar ,pe$inde dola$maalr falan normal insan i$i deil
kayiniyin psikolojik poblemleri falan olabilirmiki senin bilmedigin yada kimsenin bilemdigi
ne kadar kalmi$ ABD de

bencede kanıt sart.yoksa hersey ustume kalabılır

Sen anlamışsın zaten adamın niyetini.

Aynı evde mi yaşıyorsunuz yani şimdi? Öyleyse bu durum ne kadar devam edecek? Amerikaya dönme durumu nasıl?

Valla kayınvalideye söylesen kabahatli çıkma ihtimalin neredeyse %100.

Kocana söylerken de hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını hesap etmelisin.

Çok büyük depremlere hazır olmalısın.

Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum; adamın duygularının boyutu ne bilmiyoruz ki.

Saplantı haline getirmişse kocana söylemediğine pişman olabilirsin.

Her halükarda mide bulandırıcı.

Ha bir de yanlış anlamış olma ihtimalin var ki bunu da tekrar tekrar düşünmelisin.

mümkün olduğunca görüşme sakın ha sakın yalnız kalma
yalnız evine gelirse kapını açma
madem şüphe ediyorsun uzak dur mesafeli davran

igrenclik baska bısey degil...esime ben söylemıycem ama gösrmesi için elimden geleni yapıcam bı baskası ıcın kendı ailemğ buyuk sarsıntı yasatmıycam ben bı anneyım cocugumunda ılerde bu tur duurmlardan etkılenmesını ıstemem.aynı evd eyasamıyoruz evlerımız ayrı...aslında ne yapmaya calıştıgını anlamış degilim

hoşlantı ilgi vs olsa ınsan hoşlandıgı ınsan karsında susarmı yemek yemezmı yanında yada gızlımı bakar hoşlandıgı ınsana gorunce gözlerını kacırımı yada konuşmadan peşinde gezermı bu nasıl bır celişki olabılır

yani evlilik sureci içinde 1 yil kayboldu ortadan
gitmeden once l=nasildi peki sana kar$i, aynimiydi

yani evlilik sureci içinde 1 yil kayboldu ortadan
gitmeden once l=nasildi peki sana kar$i, aynimiydi

hayır
degildı konuşurdu falan bbenden dugunden sonra resim cektinizmi öle varsa gönderirmisn dedi gönderdim.1 defada msj yolladı hamile oldugumu ögrenınce o kadar

çok enteresan
kafasina ta$ mi du$tu yurt di$inda bu adama
madde bagimlisi falan olabilirmiki..

çok enteresan
kafasina ta$ mi du$tu yurt di$inda bu adama
madde bagimlisi falan olabilirmiki..

yok madde bagımlısı degil aksine normalde sigara alkol uyusturucu nefret eder böyle seylerden.ve dınede cok önem veriri ama nıe böyle yapıyor anlam veremıyorum

Böyle yapabilirsin.
Sen fotoğrafları nasıl gördün ki şüphelendin de mi kurcaladın?:44:

Size ilgisi oldugu belli.

Halk arasinda "Kayin atesten gomlek " derler.

Ciddi manada mesafenizi koyun. Muhabbet etmeyin, elini sikmayin. BU sefer de etraftakilerin dikkatini cekebilir bu durum ama ben sizin soylememeniz gerektigini dusunuyorum esinize. Kimse kardesine boyle birsey konduramaz cunku.

Belki bir sekilde esinizin farketmesini saglayabilirsiniz.

Cok tatsiz bir durum.

Allah yardimciniz olsun.

Kayninin senden hoslandigi belli. Ama dahada emin olmak icin kayninin yaninda esine saril,ne bileyim ellerini tut,onu cok sevdigini,hic kimseni oyle sevemeyecegini soyle ve caktirmadan kayninin yuzune bak,kiskanip da sinirleniyormu,bakislarini kaciriyormu ve ya bunlari gormemek icin kalkip diger odaya geciyormu. Sonra mesela kaynina, "X" (ismi neyse,o) , sence de bizim gibi bir-birine yakisan baska cift varmidir hic diye sor,bak nasil tepki veriyor. Eger hala seni rahatsiz edici davranislarda bulunursa o zaman tavrini belli et,mesela sana baktigini gordugunde sende sinirli-sinirli bak ona,mumkun oldugunca yuzune gulme,cunki sen guldukce onun hosuna gidebilir,ama sert davranirsan sogur belkide. Resim olayina gelince ,arkadaslarin da dedigi gibi sanki ilk kez gormussunmus gibi esinin de resimleri gormesini sagla ve "bunlari ne zaman cekti,benden habersiz cekmesi hic hosuma gitmedi" falan de. Ve hatta biliyormusun ne yap.Esine resimleri gosterdigin zaman onunda olmasini sagla, "aa...bunlari ne zaman cektin,benim hic haberim yok,baksana bebegimden cok benim resmim varmis (saka yapiyormussun gibi soyle) de. Bakalim ne soyliycek,belki ondan sonra bir daha senden habersiz resimlerini falan cekmeye kalkismaz. Bir de,hani diyorsun ya pesimde dolasiyor, "bir seymi istedin" de boyle yaptiginda, ve ya yemek yemiyorsa neden yemiyorsun de. Yani yaptiklarini herkesin gormesini ve senin farkettigini anlamasini sagla. Ve en onemlisi....SAKIN ONUNLA BASBASA KALMA,SAKIN!

Son düzenleme:

Ilginiz için size ve diğer arkadaşlara tsk ederim.bizi yanyana görünce yanlız bırakıyor kaçıyor .söylediklerimi dikkatle dinlyor.allah kimsenin başına vermesin.eşimle kardeş gibi değiller muhatap olmuyor

Rica ederim...Madem esinizle bir aradayken sizi yalniz birakiyor,siz de inadina onu oturmaya ikna edin,nereye gidiyorsun,otur konusalim falan de,ve su resimleri gosterme olayini bir sekilde yap,utandir onu,esinde haberdar olsun....En son eger bir sekilde esinle bu konuyu acip konusabilirsen o zaman esine, inanmamasini normal karsiladigini,ama seninde boyle bir sey soylemen icin belli nedenleri oldugunu ve nihayet eger inanmiyorsa kardesine hic bir sey soylemeden onun hareketlerine dikkat etmesini soyle.Benden soylemesi, de.Insallah hersey yoluna girer. Ve en onemlisi kayninin senden sogumasi icin ona karsi tavirli ol,cok fazla gulup-konusmamaya dikkat et.

Son düzenleme:

dikkat cekiyormu diye tedirgin olmaya basladım zaten.sucsuz yere böyle bi haksızlıga ugrarsam cok kötü olur.kardesine asla kondurmaz resimleri görse bile belkide art niyet düşünmez.esimi tanıyorum herzaman gözümle görsemde bişeyi kırkere incelerim der öyle kolay kolay kimseye kondurmaz işim zor ama kimse zarar görmeden ıspatlıycam inş

yarın akşam oturmaya gidicez.bi deniycem bakalım inş hersey yolunda giderde eşim anlar içim içimi yiyor kimse kardesinin esine b gozle bakamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…