- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
Kaynına anladığını belli etme.
Eşine ya da bir başkasına da söyleme.
Bir arkadaş yazmış,mantıklı geldi.Kaynımda resme meraklı benim ve oğlumun resimlerini çekmiş harika resimler de ve eşinin görmesini sağla.
Eşin bakarkende aaa hiç dikkat etmemişim neden abininde yok diyiver arada.
Belli edersen iftiraya uğrayıp yuvan yıkılır tehdit falan olur korkulur bu tip insanlardan.
Yalnız kalmamaya çalış uzak dur ama belli etme.
Korkttum ben
Kaynına anladığını belli etme.
Eşine ya da bir başkasına da söyleme.
Bir arkadaş yazmış,mantıklı geldi.Kaynımda resme meraklı benim ve oğlumun resimlerini çekmiş harika resimler de ve eşinin görmesini sağla.
Eşin bakarkende aaa hiç dikkat etmemişim neden abininde yok diyiver arada.
Belli edersen iftiraya uğrayıp yuvan yıkılır tehdit falan olur korkulur bu tip insanlardan.
Yalnız kalmamaya çalış uzak dur ama belli etme.
Korkttum ben
Kesinlikle katiliyorm. İnanilmaz hassas bi konu cok da gergin. Ben olsam kesnlikle ihmal etmezdm gec kalirsaniz Allah muhafaza... Allah kolaylik versin bizi de haberdar edin lutfn[/QUOT
aslında yanlış anlamış olmayı cok istiyorum sizce baska bi acıklaması olabilirmi hoşlanma dışında benim daha önce duygusal tecrubem olmadı ilk aşkımla evlendim bu belirtilerden sadece bumu cıkar acaba?
Kesinlikle katiliyorm. İnanilmaz hassas bi konu cok da gergin. Ben olsam kesnlikle ihmal etmezdm gec kalirsaniz Allah muhafaza... Allah kolaylik versin bizi de haberdar edin lutfn[/QUOT
aslında yanlış anlamış olmayı cok istiyorum sizce baska bi acıklaması olabilirmi hoşlanma dışında benim daha önce duygusal tecrubem olmadı ilk aşkımla evlendim bu belirtilerden sadece bumu cıkar acaba?
tabikide haberdar ederim burdan baska kimse yok aclabılıcegım bana yardımcı olabilicek sadece sizler varsınız hepinize tek tek tesekkürler
çok korkarım böyle şeylerden.
yerinizde olsam,rahatsız olduğumu dile getirirdim eşime.
aman kendinize dikkat edin yalnız kalmayın.
bilgisayardan eşinin görmesini sağla falan demiş arkadaşlar. iyi de pc kaynının değil mi ? ona ait özel bir şey sonuçta, senin kurcalayıp resimlerini görmen de eşin tarafından tuhaf karşılanabilir bence :26:
haklısın c onun benım karıştırmam ve esıme göstermem tuhaf kacar esım bana sen nasıl kaıştırısın dese işin içinden cıkamam.hiç böle düşünmemıstım tsk ederım peki ne yapmama lazım sıkıntıdan uyuyamıyorum
bir arkadaş çok güzel bişey yazmıştı. hani etrafınızda dolanırsa sert cevap verin, bişey mi istiyosun falan deyin. hatta olabildiğince görmemeye çalışın onu. muhatap olmuyomuş gibi davranın olabildiğince, başka şeylerle ilgilenin en doğrusu. gülümsemeyin bir de, komik bişey dese bile. eşinize söylemek kısmına şu durumda katılmıyorum, ben korkardım söylemeye bilemiyorum valla. aklıma bunlar geliyor :26:
Kaynınızla aranıza bariz mesafe koyun onun bulunduğu saatlerde kayınvaldenize gitmeyin gitmek zorundada kalırsanız yanınızda eşinizin olmasına dikkat edin onunla kesinlikle yanlız kalmamaya çalışın bu şüphelerinizden hiç kimseye bahsetmeyin sakın bir arkadaşınıza bile asla sabırla bu işten kurtulmalısınız bunuda kaynınıza eşinizi çok sevdiğinizi ve ona acayip bir mesafe koyduğunuzu göstererek yapabilirsiniz.Onun bulunduğu ortamlarda eşinize yakın oturun elini tutun eşinizi çok sevdiğinizi gösterin yine resem çekerse çocuğunuzun yanından uzaklaşın kameranın alanına girmeyin size döndürürse kamerayı beni çekme lütfen hoşlanmıyorum deyin tersleyin yani bariz bir şekilde en azından bu durumda eşiniz kayınvaldeniz hiç değilse oğluma kardeşime iyi davranmıyor gelin diye gıcık kapar ötesi bir durumdan bin türlü iyidir bu Allah yardımcınız olsun
Gunahini almiyimda hani boyle sevgi ve nefreti birbirine karistiran sapik macera arayan tipler vardirya onlara benzettim.
çok rahatsız edici bir durum.Mümkün mertebe uzak durun kaynınızdan soğuk konuşun,muhatap olmayın.Eşine söylesen olmaz çok kötü bir durum.Bir arkadaşınla bile paylaşma senin hakkında yanlış düşünebilir.Bilgisayarındaki resimlere izinsiz bakmışsın sonuçta eşine söylesen senin onun bilgisayarında ne işin var diyebilir.Allah yardımcın olsun.
keşke bakmasaydım nerden baktımda gördüm söylencek bişey degil susunca ınsan korkuyor ya resimleri baskası görürde yanlış anlarsa die iyice karamsarlastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?