resimlerde sonuçta sen poz vermemişsin çocuğa bakarken falandır.Poz verilen resim başkadır normal ev hali olan resim başka gören ne düşünecek ki sonuçta sen kötü bir durumda değilsin resimlerde.Kaynın sana yalnız geliyor mu?Eğer geliyorsa açma kapıyı.Duymadım uyuyordum falan de.Önce kendine güven sonra Allaha sığın bol bol dua et Allahım beni iftiradan koru diye.
öyle poz veriilmiş resim degil belli yani.yanlız gelmez bana benımle hiç konuşmaz bıle sadece öle tuhaf tavırları var ıste resım caktırmadan bakma elımı bırakmama falan ...
aklıma bıle getırmek ıstemıyorum el sıkışırken elımı bırakmıyor gecelerı uyuyamıyorum artık sıkıntıdan
arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır
arrkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 2.5yıllık evliyim benım sorunum kaynım 25 yasında amerikada yasıyordu 3 ay önce geldi 1 tanede oglum var ismi burak 1.5 yasında.kaynım sürekli olarak peşimde kv.gidince hep peşimden geliyor öyle bakıyor hiç ayrılmıyor.yemek yerken ben varsam yemıyor ole oturuyor masada.ama benimle hiç konuşmuyor merhaba merhaba o kadar.bana caktırmadan baktıgını yakalıyorum kafasını çeviriyor.bisürü resmimi cekmiş ben farkında olmadan bende oglum burağı cekiyor sanıyordum.videolar resimler birsürü ...bilgisayarından nete gırıp bıseye bakıcaktım evde yoktu bırde baktımkı sayısız resmım esımın hıc resmı yok sadece benım ve oglumun resımlerı hıcbısey demedım kımseye tabı.içim içimi yiyor sınırlerım bozuldu.buraya dökmek ıstedım ıcımı ..ben nerde yanlış yaptımkı bana neden tavrı böyle olabılır
bencede kanıt sart.yoksa hersey ustume kalabılır
Eşinize söyleyin,'açık yaradan kimse ölmez' der 76 yaşındaki babaannem.
Eşinizden hiç birşey saklamayın,düşüncesi bile saklanmamalı böyle birşeyin.
Siz düşünürken,eşinizinde haberi olsun ne düşündüğünüzden.
Arap saçına döner işler,o zaman siz suçlu çıkarsınız sakladığınız için günün birinde başka bir boyut alırsa bu iş.
Dediğim gibi,açık yaradan kimse ölmez..
Siz kaynananızla mı kalıyorsunuz onun evde tüm gün işi ne işi yok mu, işi yoksa mesleği yok mu sen neden evde oturuyorsun çık arkadaşlarına gez desene. Eşimle yalnız kalamıyorum ki göstereyim ne demek kendisine sor hep benim resimlerimi çekmişsin çocukla biraz da ağabeyinin resmini çek de. Resimleri göstermenize gerek yok söyleyin eşinize. Kardeşine de kardeşim diye hitap et, seni ben evlendiricem de, evleneceğin kızı gelip bana tanıştıracaksın de hem kimsenin dikkatini çekmiyor mu bu aynı evde her beraber yaşıyorsanız ayrı eve çıkma imkanınız yok mu.
[benım evim ayrı beraber yasamıyoruz yakında degiliz....aramızda az cok konuşma olsa söylerım tabı ama benımle hıç konusmaz merhaaba o kadar ne adımı söyler ne baska bısey.konuşmadıgımız ıcın pat dıe evlendırıcem dememde bıraz tuhaf olur....konuşmamamız dikkat cekiyordur..yada peşimden gelmesı ama bılmıorum ıcın o tarz dusunmedım dikkat cekiormu acaba
ne zor bir durumun içindesin arkadaşım...Allah yardımcın olsun sana dıyebılecegım tek sey ne olursa olsun olayı oldugu gıbı esıne aktarmandır saklaman cozum olmayacak aynen bıze anlattıgın gıbı bakıs sezıyodum felan ne zaman baksam gızlı gızlı bakıyo de vs de pcdekı resımlerı anlatmada buragı cekme bahanesıyle pozlarımı mı alıyo ne ben kactıkca arkamda bıtıyo de cok rahatsız oluyorum de anlat guselım saklaman ılerde ogrendıgınde daha kotu seylere sebep olur normal bı durum degıl cınayet fılan cıkmaz abısı olarak cekıp konusur anlamıyorsa... hal çaresıne bakar senın bas edebılecegın bır durum değil zaten hıcbır umut vs bısı vermemıssın kı konusmuyosun bıle sapık zıhnıyetlı bı herıf kafasında takıntı halıne getırmıs senı rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum
,Gözyaşı'nın söylediklerine katılıyorum. bence kaynınla arana kesinlikle büyük bi mesafe koyman lazım. Eşin kaynını çok seviyorsa ona böyle bişeyi asla yakıştırmaz olan sana olur gibi geliyor. Kaynın sana iftira atabilir Allah korusun. Sen kesinlikle arana mesafe koy kesinlikle evde yalnız kalma bence. Çok korktum irkildim şuan.
Aynı evde yaşamıyorsanız eşiniz yokken neden sizin evinize geliyor gelecekse eşin evdeyken gelsin. Resimlerinizi o kadar çekecek kadar zamanı nasıl geçiriyor sizinle sürekli yiğeniyle zaman geçirmeyi bahane ediyorsa ağabeyin gelsin akşam sen de gel hem muhabbet edersiniz hem yiğenini seversin de. Eşi evde olmayan birinin evine hem de muhabbetiniz konuşmanız bile yokken neden geliyor anlamadım kaynanan demiyor mu ne işi var orada kızın işi vardır yalnız olmaz diye. Benim kaynım eşim yokken neden sürekli gelsin ki yiğenini sevmek için. Hadi onlar varken yapıyorsa bu hareketleri siz o çekerken ayrılın yanından, eşinizle yakın durun. Ben bir de anlamadım neden siz onunla, o da sizinle hiç konuşmuyor biz hiç konuşmuyoruz ki öyle ne zaman evlendiriyoruz filan diyemem diyorsun akşamdan akşama yarım saat bir saat oturup kalkıyorlarsa sorun etmeyin ama eşinize de söyleyin o da dikkat etsin. Sizinle ilgili düşüncesi olsa özellikle muhabbet açardı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?