kaynım neden böyle?

atlamışım
ben 21 kaynım 25 eşim 32 yasında bayagı oldu yas konusu acılmıştı.yas farkı esler arasında anlaşmada sorun yaratıyormuş gibi bir klime kullandı bende bizim aramızda 11 yas var anlaşma problemımız yok gayet ıyız dedım kalktı gıttı.kv siz ona bakmayın onun aklı havada dedi esımde uzuldu bıraz tabı zoruna gitmiş ..böyle acayiplikleri var ıste lafı söylüyor gidiyor yada durup duruken kalkıp gidiyor

konu sürekli forumlarda başlarda olduğu için dikkatimi çekti biraz okudum, zor bir durum ama açıkça sana bir tepki vermemiş, yani elle tutulur birşey yok bence durduk yere kendini yıpratma, hissettiklerin doğru olsa bile dediğim gibi sana açıkça bir tepki vermemiş, bence birşey yokmuş herşey normalmiş gibi davran ve yalnız kalmamaya çalış, eşini çok sevdiğini her halinle belli et yeterli, üzme kendini bu olayın sorumlusu sen değilsin sonuçta...

bakış acınız hoşma gitti tabı bide bu yonden bakmak lazım nasıl olsa karalamak kolay işin içinden sıyrılmak için topu bana atıcak belkide en iyisi esime resimleri göstermek tabı suclar gibi deilde daha farklı tarzda

evt aynen öyle elle tutulur bısey yok asılma taciz vs sadece hareketleri normal gelmiyor birde resim olayı ve peşimden gelmesi tuhaf geliyor aslında bi anlam cıkarmak istemiyorum ama aklımada baska bişey gelmiyor.insan neden bi insanın yuzune bakmaz utanır konuşmaz ama resimlerini çeker izler ve dikkatle dinler?varmı bi fikrin arkadasım benım atladıgım dusunemedıgım bısey

Eşinin yanında da ele vermiş kendini. Eşine anlattıgında o bunları hatırlar hatırlamasa da sen hatırlatırsın.

Benim esas düşündüğüm sen bu meseleye çok üzüldün evet ama eşin bildiğinde yıkılıcak. Senin kaynın hayatından çıkarırsın gider. Adamcagız öz kardeşini nasıl silicek..

Şimdilik tepkisiz mi kalsan acaba. Ben de bilemiyorum. Kesin bir şeyler söyleyemiyorum. Zoor..

hatırlıycagına eminim...aslında benımde solemek ıstedıgım tam anlamıyla buydu bren uzulurum hayatımdan cıkaraır siler atarım.ama ınsan ailesını canında parcayı nasıl sılsın diyelim kustu ömur boyu ıcı yanmazmı aklına geldikce kahrolur.esıme soylemek ıstemememdeki tek gayem onun yıkılması cok duygusal bı yapıya sahıp mahvolucagını vbiliorum

bilemiyorum, zor bir durum kararı sen verceksin, ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabii ki, belki sadece platoniktir ama bu da ahlaksızlık, inşallah ümidni kesip bi kıza aşık olur sen de rahatlarsın

Peki nasıl yakalamış resimleri siz gitttiğinizde hep siz çocuğun yanındayken mi çekmiş. Bırkakın çocıu girmeyin resim kadrajlarına hem eşinize tamam diyemeyebilirsiniz de kardeşin neden benimle konuşmuyor garip davranıyor filan diye sorsun bakalım nedne konuşmuyorsun diye hem sormasını da bırak dikkatini çekmiyor mu ya sen neden yengenle konuşmuyorsun demiyor mı tek senin mi dikkatini çekiyor. Zaten hep gitmiyorsunuz gittiğinizde eşinize özellikle yakın durun, seslenirken filan adının yanına kardeşim lafı ekleyin, yiğenini severken Allah sana da nasip etsin inşallah başını bağlayalım da filan deyin yanii belli edin bir şekilde. Yanii kötü niyetli olsa özellikle muhabbet açar yakın davranır ne bileyim konuşmaması da garip. Umarım yanlış anlaşılma vardır.

Umarm cabuk biter bu durum, cünkü onun yaptigi hareketleri ben yillarca birinde gördüm.
13 yaslarimda tanistik okulda, ve Kisa süre sonra bu bana gözlerini dikip öyle bakardi, disarda izlerdi. Ama konusmazdi.
Nerdeyse 10 sene, hep bakti, izledi, gece evin etrafindaydi..baya psikolojimi bozdu. Ama hicbizaman bisey demedi,
Sevgililerim Olurdu falan, biliyodu hep belki ondandir. Simdi Hala Ara Ara görse karsima gecip bakiyo öyle.
Ama biliyorum bana ondan zarar gelmez..yani onca sene gelirdi heralde.

Bilmiyorum, hastalikmi, ne tarz bisey? Ama uzak Dur, kaynin bana onu hatirlatti. Gerekmedikce görüsmebence.

Son düzenleyen: Moderatör:

konuşmamamkta neyse artık cok sinir bozucu 14 yasında kız kardesım var bayramda o söyledi bana dikkatini çekmiş abla kaynın la küsmüsünüz konuşmuyorsunuz cok dikkat çekiyor dedi sanki utanıyosunuz birbirinizden dedi şaşırdım kaldım.konuşmuyoruz dedım küçücük cocuk farkına varmış.senın durumun gıbı bayagı taktım kafama yuzyuze gelmek ıstemıyorum nasıl olck bılmıyorum

Seninki aile ici, dikkat ceker tabi. Cok zor durum, insallah takmamistir sana. Yurt disinda uzun süremi kaldi? Hani tek basina büyümüs abisi gibi gelmiyo olabilirmi. Aralarinda bi kardeslik bAgi varmi normal kardesler gibi.

Bence kesinlikle eşine anlatma ama onun kendisinin anlamasını sağla. Hiç bir anne yani kv kastediyorum oğluna böyle birşeyi kondurmaz zaten eşinin başı belaya girmesin diye anlasa bile susar ve seni suçlamaya çalışabilir.Sen mesafeli, o konuşmasa da sen konuş ki etraf ta dikkat çekmesin. Yani normalmiş gibi hiç birşey anlamamış gibi davran. Kaynınla da konuşma yani onu ciddiye alıp ta huzurun sarsılmış gibi yapma. Bence hiç birşey yokmuş gibi davran eşin inşallah anlar da sana böyle birşeyden bahsederse ben anlamıştım bile deme. Ben böyle düşünüyorum. Ben olsam böyle yapardım.

Seninki aile ici, dikkat ceker tabi. Cok zor durum, insallah takmamistir sana. Yurt disinda uzun süremi kaldi? Hani tek basina büyümüs abisi gibi gelmiyo olabilirmi. Aralarinda bi kardeslik bAgi varmi normal kardesler gibi.

1 sene kaldı herzaman mesafeli beraber büyümüşler 1 yılda ınsan 1 kere aramazmı aramadı esım aradı 2 kere o kadar.ben hep diyorum kardes gibi deilsiniz insan yakın olur bıraz konusuruz görüşür yok iki kelime etmezler ben kardeslerimle arkadas gibiyimdir hergün konuşuruz görüşürüz telefonlar kapanmaz zaten.bu öyle degil sanki yabancı

benım gıbı dusunuyorsunuz evlimiisniz?

sevgi ve nefreti karıştırmak derken anlayamadım.:)acarmısın canım

Senden hoslanmis ama niye baskasi yada abimle evlendin diyede nefret etmis. Yalniz pozlar cekip hem sevgisini icinde yasayip hemde hirs alma plani yapan, yalniz kalincada sevsemi zararmi verse bilmeyen...vs.. sapik gibi iste daha ne diyim )

Senden hoslanmis ama niye baskasi yada abimle evlendin diyede nefret etmis. Yalniz pozlar cekip hem sevgisini icinde yasayip hemde hirs alma plani yapan, yalniz kalincada sevsemi zararmi verse bilmeyen...vs.. sapik gibi iste daha ne diyim )

cok guzel actın konuyu canım helal olsun valla ne guzelde anlattın aman allah korusun zarar vermesınde cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…