kaynın sana aşıkmı nedir..uyar bence bak delillerinde var,resimler..neden sürekli beni çektin de neden bilgisayarında de..
ben seni bi türlü anlayamıyorum konu ıcınden konu cıkarmaya calsııyosun ayrıntıya gırmeden olayı anlatıldıgı gıbı ırdelesene ınsanların ozel hayatlarına sızıyosun resmen her okudugumda kendımı tutamıyorum... her bır konuda ayrı sekıl bır ayrıntıyla ugrasıyosun senden ıyı dedektıf olur ısı meslege dok...Aynı evde yaşamıyorsanız eşiniz yokken neden sizin evinize geliyor gelecekse eşin evdeyken gelsin. Resimlerinizi o kadar çekecek kadar zamanı nasıl geçiriyor sizinle sürekli yiğeniyle zaman geçirmeyi bahane ediyorsa ağabeyin gelsin akşam sen de gel hem muhabbet edersiniz hem yiğenini seversin de. Eşi evde olmayan birinin evine hem de muhabbetiniz konuşmanız bile yokken neden geliyor anlamadım kaynanan demiyor mu ne işi var orada kızın işi vardır yalnız olmaz diye. Benim kaynım eşim yokken neden sürekli gelsin ki yiğenini sevmek için. Hadi onlar varken yapıyorsa bu hareketleri siz o çekerken ayrılın yanından, eşinizle yakın durun. Ben bir de anlamadım neden siz onunla, o da sizinle hiç konuşmuyor biz hiç konuşmuyoruz ki öyle ne zaman evlendiriyoruz filan diyemem diyorsun akşamdan akşama yarım saat bir saat oturup kalkıyorlarsa sorun etmeyin ama eşinize de söyleyin o da dikkat etsin. Sizinle ilgili düşüncesi olsa özellikle muhabbet açardı diye düşünüyorum.
♥gözyaşı♥;32639087 .!.:Kafanı bu konuyla bu kadar kurcalama, bir şey yoksa da farkında olmadan kaynına karşı tavırların değişir ve durum farklılaşır.
Kaynın ile mümkün olduğunca yalnız kalma, bir gün eşinin yanında bir bahane bul ve yaş mevzunu dile getir sonrada ben sana artık abi diyeyim yoksa ayıp olur de ve hitabını abiye çevir.
Mümkün olduğunca karşılıklı sohbetlerden kaçın.
Özellikle sevdiğin var mı vs gibi şeyler sorma. Bunu yanlış anlayabilir..
Eğer karşılıklı sohbet edeceksen hep eşinden örnek ver ve eşine karşı olan beğeni ve takdirini hep dile getir.
Çocuğun kucağındayken resim çekmeye kalkarsa özellikle eşin yanınızdayken "abi ben resim çekinmekten çok rahatsız oluyorum" diye bahane sun ve oğlunu tek başınayken çekmesini rica et.
Ve elinden geldiğince mesafeli davran, özel meseleleri vs hakkında asla konuşma.
Soğuk ve ukala ol tabiri caizse.
Ve mesela ailecek bir sohbet ortamı olursa başkalarının namusuna göz diken, eşlerini aldatan insanları konu edip iğrendiğini dile getir.
Aynı odada baş başa kalmamaya çalış.
Mesela kaldıysanız da bir bahane bul ve uzaklaş.
Tehlikeli bir durum ama sen bunu kendi tarafından eşine belli etmemeye özen göster ne olursa olsun o kişi eşinin kardeşi.
Bu durumda eşinin beyni, aklı, abilik duyguları kardeşine böyle bir sıfatı yakıştırmamak için türlü oyunlar yapıp, türlü senaryolar kurmasına sebep olacaktır.
Kafanı bu konuyla çok meşgul etmemeye çalış yoksa sende paranoya olursun.
Ayrıca kardeşinin bilgisayarında olan video ve resimler ortaya çıkarsa bundan sen sorumlu olmayacaksın ve bunun hesabı o kişiden sorulacak bu konuda rahat ol.
ALLAH yardımcın olsun.
Aynı evde yaşamıyorsanız eşiniz yokken neden sizin evinize geliyor gelecekse eşin evdeyken gelsin. Resimlerinizi o kadar çekecek kadar zamanı nasıl geçiriyor sizinle sürekli yiğeniyle zaman geçirmeyi bahane ediyorsa ağabeyin gelsin akşam sen de gel hem muhabbet edersiniz hem yiğenini seversin de. Eşi evde olmayan birinin evine hem de muhabbetiniz konuşmanız bile yokken neden geliyor anlamadım kaynanan demiyor mu ne işi var orada kızın işi vardır yalnız olmaz diye. Benim kaynım eşim yokken neden sürekli gelsin ki yiğenini sevmek için. Hadi onlar varken yapıyorsa bu hareketleri siz o çekerken ayrılın yanından, eşinizle yakın durun. Ben bir de anlamadım neden siz onunla, o da sizinle hiç konuşmuyor biz hiç konuşmuyoruz ki öyle ne zaman evlendiriyoruz filan diyemem diyorsun akşamdan akşama yarım saat bir saat oturup kalkıyorlarsa sorun etmeyin ama eşinize de söyleyin o da dikkat etsin. Sizinle ilgili düşüncesi olsa özellikle muhabbet açardı diye düşünüyorum.
yani saklamak mantıklı değil bana gorede kaynıyla cozulebılecek bır mesele degılyahu okuyorum okuyorum ama anlayamıyorum.. ne demek eşime söylersem ben suçlu olurum.. ya empati yapıyorum, aynı şeyi yaşasam öyle bir kıyamet koparırım ki, o laptop'ı da k.biraderimin burnuna sokarım.. ne münasebet üstünüze kalması ne demek.. eee yarın size farklı şekillerde de iftira atılabilir, kocanız herşeye inanacak mı o zaman? gece k.biraderiniz uyurken götürün gösterin resimleri, sen nereden gördün derse bakarken yakaladım, bu nasıl bir rezalet deyin.. gidin uyandırın, bağırın, çağırın.. üste çıkın yahu, mağdur olan sizsiniz neden korkuyorsunuz bu kadar..
yahu okuyorum okuyorum ama anlayamıyorum.. ne demek eşime söylersem ben suçlu olurum.. ya empati yapıyorum, aynı şeyi yaşasam öyle bir kıyamet koparırım ki, o laptop'ı da k.biraderimin burnuna sokarım.. ne münasebet üstünüze kalması ne demek.. eee yarın size farklı şekillerde de iftira atılabilir, kocanız herşeye inanacak mı o zaman? gece k.biraderiniz uyurken götürün gösterin resimleri, sen nereden gördün derse bakarken yakaladım, bu nasıl bir rezalet deyin.. gidin uyandırın, bağırın, çağırın.. üste çıkın yahu, mağdur olan sizsiniz neden korkuyorsunuz bu kadar..
gece laptopı nasıl alabılırım EVİMİZ AYRI KV.AYRI YASIYORUZ O FIRSAT BİDAHA ELE GECERMİ
İNSAN SADECE ESİYLE EVLENMİYOR ESİNİN AİLESİYLEDE EVLENİYOR BUNU BİLENLER BİLİR ET TIRNAKTAN AYRILMIYOR
KORKUMDAN SUSMUYORUM HUZURUM İÇİN SUSUYORUM.BENDE BİLİRİM BİANDA ORTALIGI KARIŞTIRMAYI BUNU UCU SONUNDA KİME DOKUNUR BİLİYORMUSUNUZ BANA DOKUNUR HUZURA KACAN BEN OLURUM.KAYNIMA YADA AİLESİNE BİŞEY OLMAZ.BEN SORUNU UCU BANA DOKUNMADAN CÖZMYE CALIŞIYORUM.BİANLIK ÖFKE HERSEYI MAHFDEBİLİR
kaynımla konuşucam esimle konusmaktan daha mantıklı bakalım derdi neymiş...insan abısının esıne asık olurmu hıc beklmedıgım ummadıgım ınsan
gece laptopı nasıl alabılırım EVİMİZ AYRI KV.AYRI YASIYORUZ O FIRSAT BİDAHA ELE GECERMİ
İNSAN SADECE ESİYLE EVLENMİYOR ESİNİN AİLESİYLEDE EVLENİYOR BUNU BİLENLER BİLİR ET TIRNAKTAN AYRILMIYOR
KORKUMDAN SUSMUYORUM HUZURUM İÇİN SUSUYORUM.BENDE BİLİRİM BİANDA ORTALIGI KARIŞTIRMAYI BUNU UCU SONUNDA KİME DOKUNUR BİLİYORMUSUNUZ BANA DOKUNUR HUZURA KACAN BEN OLURUM.KAYNIMA YADA AİLESİNE BİŞEY OLMAZ.BEN SORUNU UCU BANA DOKUNMADAN CÖZMYE CALIŞIYORUM.BİANLIK ÖFKE HERSEYI MAHFDEBİLİR
Günün birinde o fotoğraflar açığa çıkar falan eşine söyle kesin .
Kaynın çıkıp beni seviyordu der iftira atarsa sana ?
Tövbe estağfurullah
Kimse kusura bakmasın böyl bır durumda kim kardesini suclarki insan esine ne kadar güvenirse güvensin ne kadar sever sevsin kardes candır yapsa bile konduramaz kardesine kötülük bile yapsa onun kardesidir eşime söylesem dinler beni inanır güvenir ve bu sefer ben kötü olurum .belki söyledigim için bi iftiraya magruz kalıcam ben sineye cekicem demiyorum sadece söylemedn birşeyleri eşime göstericem kendisi görsün hiçbir zaman esime ailesi hakkında iyi yada kötü bişey söylemedim pişmanda degilim hiçbir zaman ailesi ile benim aramda kalmadı.iyi yada kötü kendisi gördü...bazı kadınlar vardır lak lak adamın basının etini yer anan böyle kardesın söyle baban böyle diye adamı bıktırır ve kendinden sogutur ve adam karısını karsısına alır...mantıklımı bence hayır....ne söylersek söyleyelim herkes için aile ön plandadır ve kimse ailesine bişeyi konduramaz
Söylenebilecek her şey söylenmiş zaten..
Kaynın tekrar Amerika'ya dönmeyi düşünmüyor mu? Bir de işe girme, evlenme gibi dertleri yok mu?
Aklıma geldi de bu çocuk evlenirse ve eşi onun sana olan ilgisini farkederse durum daha komplike bir hal almaz mı ?
Bunu eşe söylemek ne kadar zor bir şey ya. Söylememek içinde tutmak bir o kadar zor. Seni çok iyi anlıyorum canım. İnşallah bir yolunu bulur çözersin bu durumu. İşe kaynını devamlı terslemekle başla. Öyle peşinde dolanmasına engel ol. Niye geldin bişey mi istiyosun. Sana bakınca ne var ne baktın de.
Psikolojik sorunları olabilir ya. Asosyal bir kişilik muhtemelen. Ya belki de seni kendine çok yakın buluyor. Ne biliyim iyi tarafından düşünmek istiyorum.
Ben eniştemin telefonunda (halamın eşi) kendi fotoğraflarımı bulmuştum. Küçüktüm o zaman daha ya. Samimiydik de. Sık sık görüşür onlarda kalırdım. Halamla yaşlarımız çok yakındı. Telefonunda fotoğraflara bakardım. Çocuklarının fotograflarına bakıyodum. Bakma da demezdi yani. Bir gün ne göriyim. Adam ben uyurken uyudugum odaya girmiş fotograflarımı çekmiş. Hani belki bana göstermek için çekti dedim. Ama salonda falan uyumuyodum yani özellikle odaya girmiş. Uygunsuz vaziyette de olabilirdim. Bir daha hiç evlerinde kalmadım. İğrendim. Kimseye de anlatamadım. Gördüğümde bile konuşamıyodum. sonra boşandılar halam sebeplerini pek anlatmadı ama aldattı falan dedi olayı büyütmeden tek celsede boşandılar. Muhtemelen sağlam pabuç değildi. Başka sapkınlıklar yapıyordu. Bunu niye anlattım. Bu tip insanların pislikleri çıkıyor bir yerden..
Sen canını çok sıkma. Onu hayatınızdan çıkarmanın yollarını ara.. Bir şekilde kaynının ayagını kes sizin evden.. Okuyunca benim o ergen yıllarımdaki enişte korkumu hatırladım çok üzüldüm o yüzden..
olurmu olur..olmaz diye birşey yok hayatta...''insan abisinin eşine aşık olur mu ''diyorsun ama gelinine yani oğlunun karısına aşık kayınbabalarda var damadıyla ilişki yaşayan kaynanalarda var,az ama var...onunla cinsellik yaşıyorlar..aşk hiç bir engel tanımıyor..berbat kötü örnekler var ama oluyor işte..
Kimse kusura bakmasın böyl bır durumda kim kardesini suclarki insan esine ne kadar güvenirse güvensin ne kadar sever sevsin kardes candır yapsa bile konduramaz kardesine kötülük bile yapsa onun kardesidir eşime söylesem dinler beni inanır güvenir ve bu sefer ben kötü olurum .belki söyledigim için bi iftiraya magruz kalıcam ben sineye cekicem demiyorum sadece söylemedn birşeyleri eşime göstericem kendisi görsün hiçbir zaman esime ailesi hakkında iyi yada kötü bişey söylemedim pişmanda degilim hiçbir zaman ailesi ile benim aramda kalmadı.iyi yada kötü kendisi gördü...bazı kadınlar vardır lak lak adamın basının etini yer anan böyle kardesın söyle baban böyle diye adamı bıktırır ve kendinden sogutur ve adam karısını karsısına alır...mantıklımı bence hayır....ne söylersek söyleyelim herkes için aile ön plandadır ve kimse ailesine bişeyi konduramaz
olurmu olur..olmaz diye birşey yok hayatta...''insan abisinin eşine aşık olur mu ''diyorsun ama gelinine yani oğlunun karısına aşık kayınbabalarda var damadıyla ilişki yaşayan kaynanalarda var,az ama var...onunla cinsellik yaşıyorlar..aşk hiç bir engel tanımıyor..berbat kötü örnekler var ama oluyor işte..
amerikaya dönmeyi düşünmüyor zaten suanda çok iyi bir konumda calışıyor...evlenmeyi düşünmüyor sözde biri vardı ama istemiyormuş bi kaç defa begenmediini göstermeye layık bulmadıgını utandıgını ondan dile getirdi o kadar hatta bende sordum resi falan varmı die daha benım resimleri görmemiştim o zaman lafı degiştirid hemen
senin için cok üzüldüm cok zor bir durum gece uyurken odaya girmek insan cok korkar bırde daha ergen bi genc kız sapık adama bak.iyiki biz aynı evde yasamıyoruz o yönden cok sanslıyımiyi tarafından bakmayı deniyorum ben herzaman kardes olarak baktım cunku belki diyorum beni sevdigi için cekmiştir deger verdigi için diyorum ama ınsan 1 kaç tane ceker o kadar birde resimlerin cogu zoom lu cekiş.he iyi düşünmye calışıyorum aklımada hoşlnyor galiba demekten bişey gelmiyor asla umut vericek vs bişey yapmadım.nasıl böyle bişey hissetti anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?