- Konu Sahibi zarifecikk
-
Bilmiyoruz bir kırgınlıkları var mı varsa da hiç belli etmiyorlar gayet sıcaklar yani iyiler şimdiye kadar bı sorun yasamadık Allah da yaşatmasın. Tamam bı. Mesafe var arada ama saygısızlık soğukluk, kırgınlık yok. Haklısınız belki de insan hamile olunca daha alingan oluyor bilmiyorum ilk kez yasıyorum. Ama esim de düşüncelere dalinca ben de demekki bı sorun var diyorum, endişeleniyorum. Çok teşekkür ederim buarada. Rabbim sagsalim kucağımıza almamızı nasip etsin insallah.
Torun olayına artık alıştıkları için böyle davranıyor olabilirler. Malum ilkler başka oluyor. Sizin de ilk bebişiniz. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizinle aynı heyecanı taşımıyor olabilirler. O yüzden bence. Ama bir tebrik gerekir yani. Çünkü oğullarının ilk bebişi
Hamilesiniz, hormonlar günden güne alinganlastiracak sizi.
Ama buna hic alinmayin, hic düsünmeyin.
Eden eder, etmeyen etmez.
Herkes kendine yakistirdigini yapar.
Onlari ve neden tebrik etmediklerini düsünerek gecireceginiz vakti, bebeginiz icin dua ederek gecirin.
Emin olun bu sizin hem daha hayirli hemde daha huzur verici olacaktir.
Edit: Bu arada gözünüz aydin. Saglikla alin kucaginiza insallah
bide bagzı insanlar soguk olur. önemsemezler amannn der geçerler. mesela benm kaynımle eltimde öyleler nişanımız olduda bikere açıpda hayırlı olsun demediler. haa burya gelirler kaynatamgile orda görüşürüz bi sorun yok ama bildigin buz dolabılar. oyüzden takma bunları sende salla
Merhaba kızlar, 3 aylık hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasib etsin. İnsan bu mutluluğunu en yakınlarıyla ve sevdikleriyle paylaşmak istiyor. Biz de cevremizle paylaştık. Söylediklerimiz, birbirlerinden duyan herkes uzak yakın saolsunlar tebrik ettiler hep iyi dileklerde bulundular. Ama maalesef kaynım ve eltim duydukları halde duymamazliktan geldiler ve tebrik etmediler. Onlar da cocuk sahibi, biz onları duyar duymaz tebrik ettik hatta aman gecikmeyelim yanlış anlaşılmaya sebep olmayalım deyip acele ederek tebrik etmiştik. Maalesef sıra bize geldiginde bı telefon acmak zor geldi. Beklemediğim bı hareketti. Onlar bizim büyüklerimiz çok sevineceklerini düşünmüştük ama yanilmisiz. Kayınvalidem de onlara ben söyledim bı hayırlı olsun diyememişler mı dedi. Ben de acaba bizim mı söylememizi beklediler dedim, iyi niyetimi bozmadım. Ama kayınvalidem benim söylemem uygun duserdi kızım dedi. Zaten onlarda da bize haberi veren yine kayınvalidem olmuştu. Ama neden sessiz kaldılar? Esim bosver diyor sonra da düşüncelere dalıyor belliki o da üzülüyor ve bekliyor. Bizim ilk bebeğimiz ilk mutluluğumuz abartıyor muyun bilmiyorum. Basit bı tebrik bekliyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?