Kaynim ve eltim hamileliğimi tebrik etmedi. Neden sizce?

Canim, oncelikle tebrikler. Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin.

Bende de soyle bir durum oldu. K.peder bizden bir hafta sonra benden 6 yas buyuk bir kadinla evlendi. Kadin kisa bir sure sonra hamile kaldi ve bebegin 2 aylikken kalbi durdu. Neyse bunlar beni hep kendine rakip gorduler dusun yani ne alaka?
Binbir turlu oyunlar ve hasetler, iftiralardan sonra allah bana hamile kalmayi kismet etti. Kiskanc olduklarini bildigimizden ogrenince hemen soylemedik. Kadin surekli herkese beddua eden bir tip. Ancak k.pederin yasi var ve kalp hastasi. Eger birsey olursa vicdan azabi cekerim diye esim haberi verdi babaya. Adamin ilk torunu ve evlendigimizde, torun sevmek istiyorum falan diyordu. Haberi aldiktan sonra bunlar ailece bunlaima girdiler. Adamin ilk torunu olacak heyecan yasar diye dusunurken, daha cok yeni her an dusebilir, bebek olebilir gibi bir yorum yapti. Beni tebrik etmedigi gibi yaptigi yoruma bir bak. Cok pisman oldum soylettigime. Karisindan korkmus ona nasil soylerim diye ve hergun arayip bebegin olum haberini bekliyor resmen. Sildim anlayacagin. Bosver sen de takma. Allah bizi boyle kotu niyetli insanlardan korur insallah.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
benimde ne eltilerim ne görümcem ne kayınvalidem kimse aramadı hayırlı olsun falan diye bizimde aramızda hiçbirşey yok.hiç hamile değilmişim gibi hiç haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. üstelik ben 4 ay boyunca kustum ve yemek yiyemedim.aslında ben de biraz taktım ama ne bileyim yapı meselesi sanırım.zaten mesafeliydim. iyice mesafe koydum. çokta tınnnn

Evet her normal insan gibi bi tebrik etme lütfunda bulunmaları lazımdı. ama herkes aynı olmuyor neden bilmem genelde eltiler birbirini çekemiyormuş duyduğum kadarıyla. Allah tan eltim yok diyorum bazen

Bence siz de o kadar takılmayın bu konuya onlar tebrik etse ne olur etmezse ne ? Çok şükür kaynananızda kimin ne olduğunun farkında en azından..

Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin , gerisi boş.

Benim görümcemde bebeğim olduğunu duyunca hemen eşimi arayıp tebrik etmişti :) Sanki eşim hamile gibi
Ben 6-7 aylık hamile iken bebeğimi sormaya başladı . .
bende anlam veremiyorum . . Sebep ne . . !
Baktım o öyle yaptı hastada olsa bende onu sormadım . Daha sonra düzelmeye başladı

Sizde takmayın kafanıza . Boşverin kim ne yaparsa yapsın .sizde insanların gerçk yüzünü görmüş olursunuz
onlarında en mutlu günlerinde sizde onları sormazsınız :18:

Çocukları olmasa kıskanmışlar diyecegim,ama varmış..
Boşşveerrr,sen bebişini düşün
Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün..

bazı ınsanlar boyle kıskanctır ve gosterırler de sızın yasadıgınız gıbı.bence hıc guzel kafanızını bunlarla yormayın.bebegınızı saglıcakla buyutun ıcınızde.benım de annem agır bır amelıyat gecırdı gorumcem bır gecmıs olsun demek ıcın bıle aramadı.bır ıkı ay sonra kendısı burnundan bır operasyon gecırdı bende onu aramadım.kayınvalıde kayınpederı aradım o da yanlarındaydı ama ıstemedım telefona cunku kırgınım ona.kendısını duzeltmeden de kırgınlıgım gecmeyecek.yokmus gıbı davran sende.

bu tarz birşeyle karşılaştıgımda 2 tane davranıs seklim vardır...
1... alev..... hiç tınlamaz, ama artık pekte adam yerine koymaz ortamda o insanları..deger falan vermez.. cünkü anlamıştır onların ne düşündüklerini.... çekememezliklerini....e suskunumya o yüzdende kocamla, kaynanamla arada o konuyu açarım, sürekli gıcık kaparım onlardan
2.. alev.... onlarla ilişkisini bitirmek istiyorsa yada ne bileyim sınırları bariz sekilde çizmek istiyorsa ortamı oldugunda valla size karşı cok kırgınım, ilk bebegimizdi o kadra heyecanlıyız , konu komsu 7 kat yabancı hayırlı etti bize , siz sözde en yakınlarmız bi hayırlı olsuna tenezzül etmediniz derdim... e böylede konuşarak içimdekileri dışarı atmanın ferahlıgını bir güzel yasarımm

Mutluluğunuzu abartıyor musunuz? Abartılacak daha uygun bir zaman düşünemiyorum. :81: Bundan daha güzel daha mutluluk verici ne olabilir? İnsanlar düşüncesiz ve kırıcı oluyor, bu bir gerçek. Herkesi fazla kafaya takmamak, gerektiğinden fazla değer verip önemsememek lazım. Siz bebeğinize, eşinize, mutluluğunuza konsantre olun. Kim ne demiş, ne dememiş, neyi neden yapmış boş verin. Yanınızda olup, mutluluğunuzu paylaşmak isteyen insanlara bakın, gerisinin köküne kibrit suyu. =) Anne olacaksınız, ne müthiş bir şey. Bunun tadını çıkarın, negatif olayların da insanların da sizi etkilemesine izin vermeyin, çünkü inanın değmez.
Ayrıca tebrikler. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, upuzun mutlu bir hayat sürersiniz.

kiskanmislar diyecem ama cocuklari varmis onlarin...genede kiskanmis istememezlik olmus olabilir. ne demisler kardes kardesi istese karisni almazmis, baci baciyi istese kocasina varmazmis...nacizane fikrim.

benim kaynanamla kayınbabam bile tebrik etmedi ki diğerlerinden bekliyeyim :))) boşver ne üzüyorsun kendini zaman gelir onlard bişey olur sende yapmazsın olur biter mesafeni koyman gerekiyor demekki cnm bu sayede öğreniliyor inan bana. sen bebişine odaklan. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

öncelikle tebrik ederim...
düşüncesiz ve kaba insanlarmış yapacak bişey yok..
sende boşver hiiiiç takılma bebişini düşün..
eşinle mutlu ol...

ne cadı kaynanam ne kayınpederim ne kaynım nede görümcelerim hiçbiride tebrik etmedi sevinmedilerde hiççççç umrumda bile değil daha bebeği düşürmek için bana bi ton eziyet ettiler Allah bildiği gibi yapsın takma kafana bebişi düşünmek zorundasın artık .

Hepinize cok ama cok teşekkür ederim ne güzel seyler yazmışsınız, iyiki varsınız. İcim ferahladi. Rabbim hepinizin gonlundeki muradları en kısa zamanda versin insallah. Ben de sıra gelince onların yaptığını yapar miyim bilmiyorum. Ama yapamam Allahtan korkarım, bı de esimi düşünürüm onu ailesine karsı mahcup etmek istemem. Anlayana tabi ama en azından vicdanım rahat ve huzurlu olur. Bı arkadasımız kendi cocukları daha az sevilecek korkusu yazmış bunu hiç düşünmemiştim ama pabuçları dama mı atılacak zannediyorlar. Cok yanlış. Hepsinin yeri farklıdır. Ben esimin yiyenlerini o kadar cok seviyorum ki. O cocukların üzülmesini hiç istemem kiyamam da. hala bekliyorum dur bakalım aradılar mı aricaklar mı. Elimde deil. Yaa elti neyse de kaynim asıl beni şaşırtan. Cok Olgun bı abidir. Kardeslerine yeri gelir babalik yapar, ama eşinin etkisi altında kaldıysa yazık derim. Mutluluk paylasmayana kıskanç denir başka bisey denmez maalesef. Gercekten böyle zamanlarda insanlar gercek yüzlerini saklayamiyor. Her iste bir hayır vardır dımı?

haklısın gerçekten ama takma bu kadar kafana insan böyle zamanlarda kimin kendisini daha çok önemsediğini anlar sen de ona göre davranırsın bundan sonra

üzülme tatlım seni çok iyi anlıyorum bende daha önce 5 aylık çoçuğumu kaybettimde görümcem bi telefon açıp başsağlığı dilemedi. kötüleri bırak olduğu yerde onlara alınma üzülme hesaba alma. yokmuş gibi davran ben öyle yapıyorum.görümceme artık o yokmuş gibi davranıyorum nasip ederde raabbim bu yeni bebeişime ömrü verirse hayırlı olsun tebriğinide kabul etmiycem. sen yoksun benim için kalsın diycem.

bende tebrık ediyorum inşllh sağlıla kucagına alırsın hayatımm boşver onları

bizimde gecen haftalarda tüp bebeğimiz yapıldı ama tutmadı görümcem bi arayıp gecmiş olsun demedi ki evinde çoğu zaman yiyip içmişiz... eşim askerdeyken hep onunla zaman gecirmiştim.. ......
boşverin ya şu kaynanan görmce elti muhabbetlerini bizi ilgilendiren eşlerimiz... olacak cocuklarımız, ailemizz. gerisi hikaye ... eşlerimizi tanıdıgımızda onlar yoktu ki...... :)))))))

aynen öyle bizimde inşallh ikinci tüp bebek denememiz olumlu sonuçlanınca benı tebrik etme tutmadıgında sormadın tutunca da arama sorma diycem....:)

aynen öyle bizimde inşallh ikinci tüp bebek denememiz olumlu sonuçlanınca benı tebrik etme tutmadıgında sormadın tutunca da arama sorma diycem....:)

heheheheh vallahi çok beğendim aynı kafadanız.anlamıyorlar biliyormusun bebek aşkını özlemini. ne diyeyim rabbim onlarada tatdırsın ne olduğunu öğrenirler

heheheheh vallahi çok beğendim aynı kafadanız.anlamıyorlar biliyormusun bebek aşkını özlemini. ne diyeyim rabbim onlarada tatdırsın ne olduğunu öğrenirler

tatmadı canım o cocuk özlemini bi kocasından bi de sevgilisinden cocugu var ve bu sırrı bir ben biliyoz bir kocam kimseyede söleyip kendini rezil edemezssinki.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…