- 14 Ekim 2016
- 7.132
- 48.113
- 548
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
-
İş olsa canım tekrardan calısırım ama simdi bebegim var büyütüp tekrar bakıcam kısmet iş olmasa da olur dogru söylüyor sunuz iş bahane ben mükemmel im o kötü diyen yok sanırım yeni dogum yaptım ve cok asırı duygusalım önüne gecemiyorum hala egilip dogrulamıyorum hala dizlerim şiş kalçamı hissetmiyorum bi deva bulamıyorum dediğiniz gibi eltim kaynım ne... Bu kadar sıkıntının yanında. insanoğlunun basına hersey geliyor. bundan sonra takmam işte insan elden kötü gününde destek görürse bunlara ne oluyor diye düşünüyor... Sacma seyler bunlar farkındayım ama vesvese ile ugrasıyom işte mani olamıyorm o kadar cok derdim var ki aslında son sıralarda bile degil eltim kaynım. Bu olay uyandırdı beni saglık sıkıntıları ile ugrasırsın bi tlf beklersin gelmez yaa cogusu da kendini hint kumaşı sanmış olabilir o da bi yere kadar aile bağları ne kadar kopuk onu anladık şükür bir musibet binler nasihat getiriyor tabiKusura bakmayında siz takmışsınız çalışma ve para mevzsuna
Benim kimseyi küçük gördüğümde yok, ne münasebet
Ben kimimki kendimi insanlardan yüksek görecem
Sadece diyorumki bukadar takmayın eltinizi kaynınızı
Sizi seven eli kandada olsa arar sorar, sevmeyene bahane zaten çok.
Bunlardan biri vaktim yok biri canım istemiyor.
Hastanede herkes sizi çok sevdi diye başkalarıda sevmesi gerekmiyor
Siz ısrarla sorun bende değil onlarda diyorsunuz, beklentim yok diyorsunuz ama bence sorun sizde.
Enerjinizi boş işlere harcamak yerine çocuklarınıza yoğunlaşın veya bir işe girin derim. Size iyi gelecektir.
Evet canım bunların detayını vereyim saol baska bi pencere actın. Kaynım evlenirken iki kişi çalışıyor on yılı aşkındır düğün için salon düğünü yapacaklar paraları yok ama kaynım A eltim soruyor buldun mu parayı diye. O da yok diyor. Neyse ben de abisi ile evliyim biz verelim dedim verdik yıllarca bas kakıncı yaptı eltim biz salonda evlendik diye bana hava bastı. Biz uzak bi sehirdeydik o ara. Düğün için eşim acayip masrafa girdi iki agır bilezik yaptık düğün yemeğini verdik salonu biz tuttuk kıskanıyorsam bunları biz yaptık.esim oglanın evini temizledi biz uzak bi yerde oturuyor z dedik ki bunlar da ilçede oturuyo gelsinler vedalasalım gelmediler cok zorumuza gitti yapacak bi şey yok gittik... Yıllarca ne oldu bilmiyorum eltim o salon parasını bi veremediler borç sonucta onla da hava attı hiç seslenmedim bos ver dedim ben de vekil ögretmen lik yaptım alay etti ki kadroluymus kendisi.. Olayları bilmeden kıskanıyorsun z demeyin her zaman bi alaycı tavır.. Calışıyor sa ben de çalışıyordum.. Evlerine gideriz hosgeldin bile demez yemek yapmazBen kv ile eltilerimden farklı bir şehirde yaşıyorum. Zaten çok sık ziyarete gitmiyoruz. Ama eltim ve kaynımı görünce hal hatırdan öteye gitmem.
Eltim düğünüme gelmedi.
Büyük kaynım geldi.1 çeyrek taktı.
Küçük kaynım gelmek icin yol parası istedi. Ve herhangi Bi sey takmadi.
Eltimin çocuğu oldu. Aramadım.
Benim cenazem oldu. Onlar da aramadı.
Küçük kaynımin yaşadığı şehire gittik. Evine gitmek istedik. Hanımım evde yok gelmeyin dedi.
Küçük görümcemin yaşadığı şehire ben tek başıma gittim (teyzemi görmek için). O zamanlar nişanlıydım. Nisanima gelmemişti. Ben de tanışmak için evine gitmek istedin. "Çalışıyorum ve yaşadığım yere otobüs,metrobüs. Metro. Taksi gelmiyor"dedi.
Üzüldüm mü.. hayır. Açıkçası umrumda da değil.
.
Onlar beni cenazemde aramadı diye ağlayamam. Ben de onları aramazdım çünkü.
Uzaklık iyidir.
Ben memnunum
Evt canım sapına kadar doğrusun diyorum yani tlf yaa insanlar bu kadar mı düştü yanılıyor muyumBende 24 gün önce erken doğum yaptım ve bende ölümden döndüm. Ben şükrediyorum ki o kadar badireden sonra hayattayım. Kim aradı, kim aramadı zerre umrumda değil. Kaynım, görümcem, kayınvalidem veya herhangi biri(isterse dünyanın en zengini olsalar bile) bir mendil bile almasa umrum değil. Tenezzül bile etmem. Bence sizde beklentiye girmeyin. Şükür hayattasınız zaten en büyük hediye bu
Ama degmez cok gec anladımEvt canım sapına kadar doğrusun diyorum yani tlf yaa insanlar bu kadar mı düştü yanılıyor muyum
Bazı insanlar telefonu bile çok görüyor malesef. Benimde başıma geldi. Ama cidden anladım ki değmez. Bende ona göre davranıyorum artık. Ama asla tenezzül edip kimseye sitem etmiyorum.Evt canım sapına kadar doğrusun diyorum yani tlf yaa insanlar bu kadar mı düştü yanılıyor muyum
Canım işte bende tenezzül etmiyorum iyilik karşılıksız olur reklam yapmayın diyen arkadaş iyi oku.. Daha ne yapayım parende miBazı insanlar telefonu bile çok görüyor malesef. Benimde başıma geldi. Ama cidden anladım ki değmez. Bende ona göre davranıyorum artık. Ama asla tenezzül edip kimseye sitem etmiyorum.
Dertleşmek istedim canlar işte kapımı kapatıp kabuguma cekilmek istiyorum ama kaynana eltinin yüzünden iki oglan görüşmesin mi diyo ellam ediyo kallem ediyo bunları bize cagrıyo ikiniz arasında küslük olmasın diyo ama kayın küçük.. Saygısız bizim perişanlığımızı istermiş meger bi ohh olsun demedikleri kaldıCanım işte bende tenezzül etmiyorum iyilik karşılıksız olur reklam yapmayın diyen arkadaş iyi oku.. Daha ne yapayım parende mi
Yoksa esim de kardeşine bu konuda dargın ama degmez dillendirmeye Allahın adaleti var dur sen diyorDertleşmek istedim canlar işte kapımı kapatıp kabuguma cekilmek istiyorum ama kaynana eltinin yüzünden iki oglan görüşmesin mi diyo ellam ediyo kallem ediyo bunları bize cagrıyo ikiniz arasında küslük olmasın diyo ama kayın küçük.. Saygısız bizim perişanlığımızı istermiş meger bi ohh olsun demedikleri kaldı
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım dikkat ceksin diye bazı seyleri bilerek yazdım banane isterse trilyon alsın umrumda bile degil. Ben yaşadığım seyler i yazdım neden bu kadar gocundun ki bu kadar suçlayıcı olmana gerek yok dünya nereye gidiyor anlıyorum simdi sizin gibi maddesine egoistlik yapanlara dünya dönüyor... Fikir sunmayı bile beceremeyen sade üste cıkmaya uğrasan birisin olaylara bak dikkatli oku. Carpıtma............... İnsanlık geregi de aranır sorulur insaflı olun yaaaaa...
Evt bende neler basıma geldiğini Dr un agzından duydum 15 tane anestezi iğnesi yaptılar belden olmadı genel anestezi yaptılar Dr gercekten aglayarak anlattı insan basına ne gelecegini tahmin edemez... Bos işlerle uğraşıyorum Anka degil kanka be yaaa. Rabbim kimseyi o yolda bırakmasın benim hayatım bana degerli... Başkası umursamaz seni bu gercek iyice aydınlandım saolun arkadaslar bana hayat dersi oldu bu...burda yeme içme bahane karşındakine kıymet vermeme..Ben de vermiycem herkes ederi kadar....Herkes e tesekkurler ama iyi ama kötü msj lar gelecekti biliyorum sonuçtan ders cıkarmak önemli bunlar da unutulacak şeyler degil herkes layığını elbet bulur..Allahın terazisi şaşmaz..Geçmiş olsun.
Dr unuz çok insancılmış. Hastası için ağlayana hiç rastlamadım
Onun görevi zaten sizi kurtarmak, görevini layığıla yerine getirmiş olmak onu çok duygulandırdı sanırım
Yoo hicte üste cikmaya calismiyorum canim.
Suclayici da konusmuyorum.
Sen kendinden bi habersin baskalarina odaklanmis onlarin ne yapip yapmadiklarina bakiyorsun. Sanane baskasindan? iyi olmus kotu olmus sana kalmamis.
Hayat cok kisa. Kendi mutluluguna bak beklenti icinde olma. Kendi sorumluluklarini yerine getir baskasinin sorumluluklarina bakma..yapmis etmis yapmamis etmemis ne degisir? Hic.
Bosuna kendini uzuyorsun yani...
Ayrica bana karsi da varsayimlar icinde bulunuyorsun :)
Ben maddesel bakmiyorum olaylara nerden cikardin :)
Icsel bakiyorum hatta. Mutlumuyum? evet. baskasinin bana ne kattigi ne katmadigi ile ilgilenmedigim icindir belki. Kendime kattiklarim yettigi icin.
Darisi sana ...işte evt arkadaşını secebilirsin ama elti y miş kayınmış secemezsin arkadas sana bişeyler katıyorsa ben de kalır o ilişki devam eder ama akraba insanı yoruyor bee
Allah rahmet eylesin.Bundan sonra tlf bile beklemiyorum canım hastaneden çıktıktan sonra dedem maalesef vefat etti aramadı.... Arkadasın dediği gibi oturup aglamadım aaa bu elti niye beni aramadı diye... Hayatımda yer almıyorlar niye aglamalı üzülmeli ki...ölen geri mi gelecek sanki...Ben de ona gitmem tlf la aramam bitti gitti.....
Evt ben de kendimi sorguluyor um canım. Gercekten hayatta kalmak bu kadar güzelken..hayatımızı daha anlamlı kılmak gerekiyor...herseye sil bastan başlıcam..kimseyi takmıycam sade kendi çekirdek aileme odaklanacam ve mutlulugumuza..Kim ne yapmış kendimle de yüzlestim evt bazı seyleri ben yaptım o yapmadı demiycem geri çekildim artık sırtımda tasımam kimseyi hayatıma yön vericem.. Sanırım insanlar A cok deger verip onları ben kraliçe yaptım tahta oturttu m bundan sonra cocuklarım ve esim oturacak oralarda ben oturcam...hak etmediği degeri verdim.. Annesi ameliyat oldu taa köyüne gittik cümbür cemaat... Saflık bacım.... İyilik filan degil....İnsan olana yapılır ama seni hor göreni asagılayanı sen de düşürecek sin gözünden gönlündenAllah rahmet eylesin.
Aynen öyle yapin. Size kim nasil davraniyorsa sizde ayni sekilde davranin.
Deger vermeyenlere de deger göstermeyin nötr olun.
Icinizden iyilik yapmak geliyorsa yapin karsilik görmeyeceginizin bilinci icinde olarak.
Icinizden Gelmiyorsa yapmayin. Kim nasil davraniyorsa öyle davranin o vakit. Kendimizi yipratmanin manasi yok.
Saol canımEvt ben de kendimi sorguluyor um canım. Gercekten hayatta kalmak bu kadar güzelken..hayatımızı daha anlamlı kılmak gerekiyor...herseye sil bastan başlıcam..kimseyi takmıycam sade kendi çekirdek aileme odaklanacam ve mutlulugumuza..Kim ne yapmış kendimle de yüzlestim evt bazı seyleri ben yaptım o yapmadı demiycem geri çekildim artık sırtımda tasımam kimseyi hayatıma yön vericem.. Sanırım insanlar A cok deger verip onları ben kraliçe yaptım tahta oturttu m bundan sonra cocuklarım ve esim oturacak oralarda ben oturcam...hak etmediği degeri verdim.. Annesi ameliyat oldu taa köyüne gittik cümbür cemaat... Saflık bacım.... İyilik filan degil....İnsan olana yapılır ama seni hor göreni asagılayanı sen de düşürecek sin gözünden gönlünden
Saol canım.Öncelikle hayirli olsun Allah size bagislasin bebisi insallah❤Sizin Allahtan baska hic kimseye ihtiyaciniz yok.O yuzden ne onlardan ne de bir baskasindan bir beklenti icerisine girmeyin.O insanların fıtratı o şekilde ne yazik ki bunu degistiremeyiz.Yapana Allah razi olsun,yapmayana canınız sagolsun diyip geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?