- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
-
Hiçbi beklentim yok 3 cocugum var Rabbim şifa ve iyilik verirse büyütürüz inş. Dogru cok iyi niyetli davranışım bundan sonra olmaz..dediğiniz gibi herkes ederi kadar..Salak mısınız da gidip eltinize dogumunda yemek götürüyorsunuz.
Götürmeyin anacım ya şımartmayın gereksiz insanları burada haksız olan biraz sizsiniz. Eltiniz sizi umursamıyor sizde bi kapımı çalmadı diyorsunuz. Ben olsam eltimin getirdigi tatlıyı yemem büyük konuşmayım yine de. Belki gönülsüzce yapmıştır. Ayrıca kv'nin bebeginizi eltinin cocuguna vermesine de sessiz kalmamalıydın. Çok cazla iyi niyet gösterme tepene binerler.
Birde beklentiye girme kimseden. Sen mutsuz olursun.
@derin sularda ya katılıyorum ayrıca.
Tatlıyı kendi yemiş zaten adı ndan bana tatlı getirmiş hepsini kendileri yedi bosver ben de ona muhtac degilim onu kendi mi getirdi akıl etti hayır. Durum msjını gördü her gelen komşu kek börek çorba bişeyler getirdiHiçbi beklentim yok 3 cocugum var Rabbim şifa ve iyilik verirse büyütürüz inş. Dogru cok iyi niyetli davranışım bundan sonra olmaz..dediğiniz gibi herkes ederi kadar..
onlar sana bişey yapmıyorsa sende onlara yapma. asıl eşine kız sen o kadar kötüysen bırakıp nasıl bırakıp gidebiliyor
Siz doğum yaptığınızda doktor niye agladi?
İnsanlık geregi bi gecmiş olsun denilir abartmayın maddi seylere takılmıyorum siz beni tanımıyorsunuz reklam A gerek yok neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım kötülük denilmez tabi ki ama pek ala ama normal bi davranış degil. Ben onu eltimden degil amcasından bekliyorum elti kim. Nişanlıyken gece gündüz arardı evlendi tık yok. Çalışması neyi değiştirir önemli olan insan olmak. Ben gittiğim yeri aydınlatan biriyim herkes bana cok farklı oldugumu söyler kimseye bişey ispatlamak zorunda değilm zira beni bilen bilir yaşadıklarımı paylaştım fikir istedim önyargınızı kırın doğruları görün at gözlüğü ile belli yerlere takılmışsınız onlar onun yeğeni bi kere kucağına alıp öpen bi adam degil kaynım şefkati zorla enjekte edecek değiliz yaa. İnsan zamanla anlıyo herkesiBen yapılan bir kötülük görmedim.
Sizin derdiniz neden benim etrafımda pervane olmuyorlar.
Hemde kıskanıyorsunuz eltinizi
Çalışıyor maddi gücü var.
Sizde tek maaşla 3 çocuk yapmak yerine çalışmayı deneseydiniz keşke
Yada Muhasebecisiniz herhalde? Maaşlarının hesabını tutuğunuza göre
Hiç bir şey almadı, getirmedi, yapmadı yazıpta soradanda beklentim yok zaten istemem demek tam olarak hangi kafa?
Bişeyler yapıp karşılığını beklemek bence iyilikten değil de reklamdandır. Bakın ben nekadar mükemmelim, çok iyi bir insanım o ise çok kötü hiç değer bilmiyor bla bla bla
Eltim var benimde, hiç hoşlanmayız birbirimizden. 10 sene görmesem napiyor acaba diye düşünmem. Okadar umursamam. Eminim oda benim için aynısını düşünüyordur.
Hasta olduğunu hastanede yattığını bazen kayınvalidemden duyarım, canım isterse geçmiş olsun derim istemesem demem.
Bu durumda bende çok kötüyüm.
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım dikkat ceksin diye bazı seyleri bilerek yazdım banane isterse trilyon alsın umrumda bile degil. Ben yaşadığım seyler i yazdım neden bu kadar gocundun ki bu kadar suçlayıcı olmana gerek yok dünya nereye gidiyor anlıyorum simdi sizin gibi maddesine egoistlik yapanlara dünya dönüyor... Fikir sunmayı bile beceremeyen sade üste cıkmaya uğrasan birisin olaylara bak dikkatli oku. Carpıtma............... İnsanlık geregi de aranır sorulur insaflı olun yaaaaa...Yazinizdan cehalet akiyor.
Olmayan kötülükler görme, büyü, bombos beklentiler, varsayimlar vsvs...
Allah cevrenizi cehaletinizden korusun.
Kurban modundan cikip da hakiki insan olun.
Kimse size bakmak size yardim etmek mecburiyetinde de degil.
Siz kendiniz tefeci gibi yardim etmissiniz üstelik. Saf da degilsiniz iyilik de yapmamissiniz.
Karsiligini bulamayinca magdur edebiyati yapacaksaniz insanlara fayda verecek seyler yapmayin ozaman bos bos kendi kendinize de triplenmezsiniz.
El alemin maasini da hesaplamaya birakin.
Resmen turkiyenin 70% kesiminin kafasinda bir konu acmissiniz.
Sizi cok zor kurtardıkÇok güzel bir tespit bende düşündüm
Okadar çok dr tanıyorumki hiç biri, hastası ölse dahi, ağladığını görmedim duymadım.
İnsanlık geregi bi gecmiş olsun denilir abartmayın maddi seylere takılmıyorum siz beni tanımıyorsunuz reklam A gerek yok neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım kötülük denilmez tabi ki ama pek ala ama normal bi davranış degil. Ben onu eltimden degil amcasından bekliyorum elti kim. Nişanlıyken gece gündüz arardı evlendi tık yok. Çalışması neyi değiştirir önemli olan insan olmak. Ben gittiğim yeri aydınlatan biriyim herkes bana cok farklı oldugumu söyler kimseye bişey ispatlamak zorunda değilm zira beni bilen bilir yaşadıklarımı paylaştım fikir istedim önyargınızı kırın doğruları görün at gözlüğü ile belli yerlere takılmışsınız onlar onun yeğeni bi kere kucağına alıp öpen bi adam degil kaynım şefkati zorla enjekte edecek değiliz yaa. İnsan zamanla anlıyo herkesi
Olanı anlamaya gayret edin calışıyorsunuz diye paranız var diye insanlara tepeden bakmayın her çalışan bir değil ki bi tlf da edilir ben düşman mıyım... O güya benim akrabam ettim.. Utanmasanız ohh iyi olmus diyeceksiniz bırakın yaa magdur edebiyati ne alaka olanı konuşalım saptırmayın diyorum.. Calısıyor sunuz diye hep kendinizi mi kandıracaksınız insanlık daha önemli ben de ne eltime ne de size beni sırtına al tası demedim sizin veya onun aile yaşantısı yasam tecrübeniz param var calışıyorsunuz diye yok sayamazsınız ben de çalışıyordum yine de geliyorlardı ben calısıyorum o da calısıyor deme mantığı nedir yaa siz belli seylere takılıyorsunuz.... Para nedir ki saglıgı satın alır mı acaba mutlulugu ya da... Surası gercek insanlık olmazsa kendinizi haklı cıkarırsınız calısıyor m gibisine... Kimseyle görüsmeyin herkese yüzlerce yemeğe gidin pikniğe gidin ama sakın siz bi ikramda bulunmayın hep sizi sırtımızda taşıyak ailecek yine de bağırıp hakaret edin hastanede 15 gün enfeksiyon bölümünde yattım benim herkesle bi iletişimim vardır hastane personeli ile doktoru hemşiresi ile de gayet iyiydi aram bu kadar zor olmamalı hatırsormakEee bukadar sıfır beklenti içindeyseniz amcaları çocukları sevmiş sevmemiş, hediye almış almamışa neden bukadar takılıyorsunuz?
Ben ilgi, sevgiyi birtek eşimden beklerim.
Bence sizin eşinizde sıkıntı var. Ondan göremediğinizi dışardan telafisini bekliyorsunuz.
İnsanlık gereği geçmiş olsun denir demişsinizde. Herkesin sizin kadar vakti olmayabilir. Çalışan insanlarız sürekli eltim hastamı, çocuğu iyimi bi arasammı falanmı filanmı uğraşamayız.
Ben kendi çocuklarıma ancak yetiyorum birde milletemi kafa yoracam.
Bence eltinizde aynı böyle.
Madem okadar yüksek auranız var çevrenizinde çok geniş olduğunu tahmin ediyorum. Etrafınızdaki insanlar size yetmiyor halen eltinizi kaynınızı düşünecek vakit buluyorsanız bana masum gelmez.
Ayrıca önyargı, at gözlüğü falan demişsiniz çok güldürdünüz beni
O at gözlüğünü önce siz attın. Dünya ne sizin nede çocuklarınızın etrafında dönmüyor. Önce bunu idrak edin. Sonra bazı sorunlarınız kendiliğinden çözülecektir. Belki mağdur rölünüde bırakırsınız ozaman.
Cocuklarımı kaynım sevmiyor dedim herhalde karnımdan sevgi bekliyorum diye algıladınız sevgiyi es verir tabi ki deOlanı anlamaya gayret edin calışıyorsunuz diye paranız var diye insanlara tepeden bakmayın her çalışan bir değil ki bi tlf da edilir ben düşman mıyım... O güya benim akrabam ettim.. Utanmasanız ohh iyi olmus diyeceksiniz bırakın yaa magdur edebiyati ne alaka olanı konuşalım saptırmayın diyorum.. Calısıyor sunuz diye hep kendinizi mi kandıracaksınız insanlık daha önemli ben de ne eltime ne de size beni sırtına al tası demedim sizin veya onun aile yaşantısı yasam tecrübeniz param var calışıyorsunuz diye yok sayamazsınız ben de çalışıyordum yine de geliyorlardı ben calısıyorum o da calısıyor deme mantığı nedir yaa siz belli seylere takılıyorsunuz.... Para nedir ki saglıgı satın alır mı acaba mutlulugu ya da... Surası gercek insanlık olmazsa kendinizi haklı cıkarırsınız calısıyor m gibisine... Kimseyle görüsmeyin herkese yüzlerce yemeğe gidin pikniğe gidin ama sakın siz bi ikramda bulunmayın hep sizi sırtımızda taşıyak ailecek yine de bağırıp hakaret edin hastanede 15 gün enfeksiyon bölümünde yattım benim herkesle bi iletişimim vardır hastane personeli ile doktoru hemşiresi ile de gayet iyiydi aram bu kadar zor olmamalı hatırsormak
Rahimi enfeksiyon kaplamış sizi cok zor kurtardık cok kanamanız oldu dedi agladı beni gecenin 22.00 da aldılar 24.00 te cıktımÇok güzel bir tespit bende düşündüm
Okadar çok dr tanıyorumki hiç biri, hastası ölse dahi, ağladığını görmedim duymadım.
Olanı anlamaya gayret edin calışıyorsunuz diye paranız var diye insanlara tepeden bakmayın her çalışan bir değil ki bi tlf da edilir ben düşman mıyım... O güya benim akrabam ettim.. Utanmasanız ohh iyi olmus diyeceksiniz bırakın yaa magdur edebiyati ne alaka olanı konuşalım saptırmayın diyorum.. Calısıyor sunuz diye hep kendinizi mi kandıracaksınız insanlık daha önemli ben de ne eltime ne de size beni sırtına al tası demedim sizin veya onun aile yaşantısı yasam tecrübeniz param var calışıyorsunuz diye yok sayamazsınız ben de çalışıyordum yine de geliyorlardı ben calısıyorum o da calısıyor deme mantığı nedir yaa siz belli seylere takılıyorsunuz.... Para nedir ki saglıgı satın alır mı acaba mutlulugu ya da... Surası gercek insanlık olmazsa kendinizi haklı cıkarırsınız calısıyor m gibisine... Kimseyle görüsmeyin herkese yüzlerce yemeğe gidin pikniğe gidin ama sakın siz bi ikramda bulunmayın hep sizi sırtımızda taşıyak ailecek yine de bağırıp hakaret edin hastanede 15 gün enfeksiyon bölümünde yattım benim herkesle bi iletişimim vardır hastane personeli ile doktoru hemşiresi ile de gayet iyiydi aram bu kadar zor olmamalı hatırsormak
Rahimi enfeksiyon kaplamış sizi cok zor kurtardık cok kanamanız oldu dedi agladı beni gecenin 22.00 da aldılar 24.00 te cıktım
Doktor aglayarak cok sükür operasyon basarılı gecti yatakta bebişim i kucağıma almıştım sonrada 1,5 gün sonra crp denerim 195 oldu acil yatırıldım hastaneye...normal sezeryan değil yani hala kasıklarımda agrım cok agrı kesici olmasa hayatım felçRahimi enfeksiyon kaplamış sizi cok zor kurtardık cok kanamanız oldu dedi agladı beni gecenin 22.00 da aldılar 24.00 te cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?