- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
HAKLISIN valla doğru SÖYLÜYORSun.Arkadaşım bu çocuk senden yüz bulmuş . Eşinle konuşmuyorlarsa senin evine nasıl gelebiliyor . Alma içeriye defol git de .
Senin mi benim mi öldüreceğim tuttu o sıra onu. Yarın tekrar yıkayacağım kılıfları. Pis pis yattı çünki. Geçen geldiğinde beyaz koltuğuma dondurma dökmüş zateniyy midem bulandi yaa.
25 yasinda gecenin bi vakti kimseyi aramayacagini biliyodur ama simarik belli.
eve gelip dolabi karistirip temiz yere yatmasi midemi bulandirdi.
bi dw hamilesin sana yazik. keske almasaydin cat diye kapatsaydin kapiyiSenin mi benim mi öldüreceğim tuttu o sıra onu. Yarın tekrar yıkayacağım kılıfları. Pis pis yattı çünki. Geçen geldiğinde beyaz koltuğuma dondurma dökmüş zaten
Kardeşi ile konuşmuyorlar çünki çok kötü kavga ettiler en son tekrar muhattap olmak istemiyor herhalde bilmem. Belki de numarası yoktur. Nedenini düşünmek aklıma gelmedi :)
Bir kere açmadım kapıyı sokakta yattı arabasının içinde ama sabah olunca ekmek almış gelmişti sinir etmişti beni. O Zaman'da hamileydim sinirlerimi bozuyor bu çoçuk benim.
De
Dedesi anladığım kadarı ile evden kovmuş bunu. Parasını çalınca Ada'm neden istesin. Bende o geldiğinde cüzdanıma dikkat ediyorum ortada bişey duruyorsa falan sahip çıkıyorum zaten. Anası babası bile uğraşmıyor.
Duştaydım uyuyordum vs. Dersem 4.30 da da uyuyor olabileceğimi düşünmüştür sanırım. Öyle sudan sebeblerle yüzsüzlüğünden vaz geçeçiğini sanmıyorum. En iyisi kapıdan çevirmekKapıyı açma ararsada yarım saat 1 saat sonra aç ve deki duştaydım ya da uyuya kalmışım hayırdır de böyle böyle kesersin ayağını anahtarı varsa evin üzerinde anahtarı bırak açamaz
Hiç bir zaman özellikle ona bişey yapmadımO ne rahatlık yaa gelmenin de bi adabı olur dolap açıp karıştırmak nedir. Açsan insan gibi söylersin önüne bi yumurta da kırılsa yersin. Terbiyesiz herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?