Kaynım..

Bence alma evine ne bicim adammis. Acma kapiyi falan esin evde yokken ne isi varmis senin evinde kaynim dwgil ne olursa olsun. Acma kapini

iyy midem bulandi yaa.
25 yasinda gecenin bi vakti kimseyi aramayacagini biliyodur ama simarik belli.
eve gelip dolabi karistirip temiz yere yatmasi midemi bulandirdi.
bu arada eve almazdim. kapiyi acsam bile almazdim. arkamdan da ne derse desin her turlu haksiz.

iyy midem bulandi yaa.
25 yasinda gecenin bi vakti kimseyi aramayacagini biliyodur ama simarik belli.
eve gelip dolabi karistirip temiz yere yatmasi midemi bulandirdi.
Senin mi benim mi öldüreceğim tuttu o sıra onu. Yarın tekrar yıkayacağım kılıfları. Pis pis yattı çünki. Geçen geldiğinde beyaz koltuğuma dondurma dökmüş zaten

Senin mi benim mi öldüreceğim tuttu o sıra onu. Yarın tekrar yıkayacağım kılıfları. Pis pis yattı çünki. Geçen geldiğinde beyaz koltuğuma dondurma dökmüş zaten
bi dw hamilesin sana yazik. keske almasaydin cat diye kapatsaydin kapiyi

Densiz tam. Ben hayatta kapıyı açmazdım. Bu durumda ona da demedigimi bırakmazdım.

Terbiyesizlik bu!!!

Benim anlamadigim sey kus oldugu abisinin evine nasil gelebiliyor. Eve girebiliyorsa tamamen sizden yuz buldugundandir. Bir daha kesinlikle izin vermeyin. Sonucta hirsiz biri hersey beklenir.

Adam abisiyle küs, e daha ne diye evine geliyor?
Ben abimle küs olsam, yengemin gül yüzünü görmeye gidip de postu sermem herhalde. Ki muhteşem yakın bir ilişkiniz de yok. O halde adam otel hizmetleri olarak kullanıyor evinizi. Bu durumda kovmaz caizdir diyorum.

kardesiyle konusmuyorkar ama adam dan diye sizin eve geliyor dolabı karıştırıyor yemek istiyor
vallahi çok tuhaf biri
bir daha gelirse kapıyı açmayın bence
hiç güvenilir biri değil

cüzdandan ziyade kendinizi koruyun
abin yeni gitti diyince adam resmen sevinmis rahatlamis
korkunc bir tepki
kesinlikle muhattap olmayın kapıya dahi çıkmayın

Off bizimkinin patavatsız versıyonu kov gitsın

Evine alma sakın. Hırsızlık yapan Allah korusun iftirada atar. Bundan herşey beklenir.

Bir daha gelmeye kalkarsa kapıdan geri çevireceğim. Sağolun kızlar. Demek ki tek ben böyle düşünmüyorum.

O ne rahatlık yaa gelmenin de bi adabı olur dolap açıp karıştırmak nedir. Açsan insan gibi söylersin önüne bi yumurta da kırılsa yersin. Terbiyesiz herif

Kapıyı açma ararsada yarım saat 1 saat sonra aç ve deki duştaydım ya da uyuya kalmışım hayırdır de böyle böyle kesersin ayağını anahtarı varsa evin üzerinde anahtarı bırak açamaz

Kapıyı açma ararsada yarım saat 1 saat sonra aç ve deki duştaydım ya da uyuya kalmışım hayırdır de böyle böyle kesersin ayağını anahtarı varsa evin üzerinde anahtarı bırak açamaz
Duştaydım uyuyordum vs. Dersem 4.30 da da uyuyor olabileceğimi düşünmüştür sanırım. Öyle sudan sebeblerle yüzsüzlüğünden vaz geçeçiğini sanmıyorum. En iyisi kapıdan çevirmek

Eşin evde yokken ne işi varmış senin yanında densizliğe bak. Kendi kardeşin değilki bu. Sokmasaydın içeri keşke.
Eşin direk konuşmalı. Geldiği zaman da kapıyı açma bence.

O ne rahatlık yaa gelmenin de bi adabı olur dolap açıp karıştırmak nedir. Açsan insan gibi söylersin önüne bi yumurta da kırılsa yersin. Terbiyesiz herif
Hiç bir zaman özellikle ona bişey yapmadım Hep kendi buldu NE varsa yedi. Hatta önünden kaçıracaktım her seferinde Bunlaru anlıyor ve geliyor. Şuursuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…