Kaynım..

Eşin evde yokken ne işi varmış senin yanında densizliğe bak. Kendi kardeşin değilki bu. Sokmasaydın içeri keşke.
Eşin direk konuşmalı. Geldiği zaman da kapıyı açma bence.
Kapıyı açmazsam evde olmadığımı düşünmez mi ? En iyisi arkadaşların dediği gibi kapıdan çevirmek dengesizi.

Haklısın hem de çok.Kendileri akıl etsinler diye bekleme hiç tavrını koy baştan çok rahatsız edici bir durum

Buzlukta et var pişir de yiyelim nasi bi yuzsuzluk, git kendi evinde ye ne yiceksen ya :KK57:

Ne yılışık adamlar var ya. Cikamadilar şu eski kafadan. Neyseki artik biraz aydık olaya da tepki veriyoruz. Bugün turk filmi izliyorum. Kadinlara hicbisi sorulmuo. Cok şükür el birligiyle baya yol katettik. Fazlasini deil hakkimizi istiyoruz. El birligiyle bu kayınlari da yollicaz insallah :D

:kızgın::kızgın:
Buzlukta et var pişir de yiyelim nasi bi yuzsuzluk, git kendi evinde ye ne yiceksen ya :KK57:
Beş parasız kaldığı için sokakta o yüzden et alamıyor galiba. Trilyon batırdı. Onun yüzünden gelin geldiğim evi sattık. Şu an kirada ve eski bir binada oturuyorum ve 20 milyarlık altınım gitti onun yüzünden. Eşimle bunlar yüzünden konuşmuyorlar zaten. Ama kocam konuşmuyorsa ben neden konuşuyorum ki. Hatalıyım işte. :kızgın::kızgın:

:kızgın::kızgın:
Beş parasız kaldığı için sokakta o yüzden et alamıyor galiba. Trilyon batırdı. Onun yüzünden gelin geldiğim evi sattık. Şu an kirada ve eski bir binada oturuyorum ve 20 milyarlık altınım gitti onun yüzünden. Eşimle bunlar yüzünden konuşmuyorlar zaten. Ama kocam konuşmuyorsa ben neden konuşuyorum ki. Hatalıyım işte. :kızgın::kızgın:
Kocan konusmuyosa sen ona kapiyi bile acmicaksin, trilyon batiran adam 20 milyar altinimi yiyen adam zilimi calsa kafasina canta firlatir kovarim.. Et var pisir dese zikkim ye git burdan derim..

Söz konusu kayın belli ki patavatsız,adap usül nedir bilmeyen biri ve bu durum çok sinir bozucu.
Ama evde yalnızken eve almam,eşim evde yokken ne işi varmış düşünceleri de oldukça yanlış,herşeyi belaltı vurmamak gerek.Sonuçta eşin kardeşinden bahsediliyor ne demek kapı açmamak ya da yalnızım gelemezsin filan.
Köşedeki bakkal,manav ya da mahalleninin tesisatçısı mı bu adam eşim evde yokken gelmesi uygun değildir mantığı olsun.
Sorun şurda;durduk yere gelip eve çöreklenmesi,başına buyruk davranması..Bu,eş evdeyken de çok büyük sorun ve insanı geren bir durumdur.

Zaten
Söz konusu kayın belli ki patavatsız,adap usül nedir bilmeyen biri ve bu durum çok sinir bozucu.
Ama evde yalnızken eve almam,eşim evde yokken ne işi varmış düşünceleri de oldukça yanlış,herşeyi belaltı vurmamak gerek.Sonuçta eşin kardeşinden bahsediliyor ne demek kapı açmamak ya da yalnızım gelemezsin filan.
Köşedeki bakkal,manav ya da mahalleninin tesisatçısı mı bu adam eşim evde yokken gelmesi uygun değildir mantığı olsun.
Sorun şurda;durduk yere gelip eve çöreklenmesi,başına buyruk davranması..Bu,eş evdeyken de çok büyük sorun ve insanı geren bir durumdur.
Zaten senin gibi düşündüğüm için yüzsüzlüğe vuruyor artık. Bende bununla başa çıkamıyorum. Son Zaman'larda çok sık gelmeye başladı bu da Can'ımı sıkmaya başladı. Kendi evimde uzanamaz oldum. Tabi ki fikirlerinize saygım var. Herkes düşüncesini yazsın diye buraya konu açtım zaten

Duştaydım uyuyordum vs. Dersem 4.30 da da uyuyor olabileceğimi düşünmüştür sanırım. Öyle sudan sebeblerle yüzsüzlüğünden vaz geçeçiğini sanmıyorum. En iyisi kapıdan çevirmek :KK73:

Ay lütfen almayın eve
İnsanlar para için altın için en yakınlarını kesiyorlar doğruyorlar
Allah korusun ama
Gecenin bir yarısı falan

Kim olursa olsun
Saat kac olursa olsun
Kimse babamin oglu degil
Gecenin 4 bucugunda bi kadinin aranmayacagi gibi
Abinin evide olsa yalniz bir kadinin evine gidilmez

Zaten

Zaten senin gibi düşündüğüm için yüzsüzlüğe vuruyor artık. Bende bununla başa çıkamıyorum. Son Zaman'larda çok sık gelmeye başladı bu da Can'ımı sıkmaya başladı. Kendi evimde uzanamaz oldum. Tabi ki fikirlerinize saygım var. Herkes düşüncesini yazsın diye buraya konu açtım zaten

Senin düşünceni anladım ben ama burda direkt belaltı vuranlar var ona istinaden söyledim fikirlerimi..
Kaynının davranışlarına gelince de direkt söyle ikide bir geliyosun hiçbir işimi rahat yapamıyorum,kafana estiği gibi gelme senin evin değil burası biraz usüle uygun davran de..Başka türlü anlamaz çünkü bu kayın..

Babamın kardeşi de böyleymiş.

Annem açıkça geldiğin saati bil ben sana bakmak zorunda değilim demiş.Babam asla kardeşine laf söylettirmez diye sorun çıkartacaksan sende git seni de istemiyorum kardeşinle demiş.

O günden sonra baba tarafından gıcık olan hiç kimse gelemedi.

Yani pat diye söyle kovmaktan beter et çocuk değil.Mantoklı düzgün biri de değil

Babamın kardeşi de böyleymiş.

Annem açıkça geldiğin saati bil ben sana bakmak zorunda değilim demiş.Babam asla kardeşine laf söylettirmez diye sorun çıkartacaksan sende git seni de istemiyorum kardeşinle demiş.

O günden sonra baba tarafından gıcık olan hiç kimse gelemedi.

Yani pat diye söyle kovmaktan beter et çocuk değil.Mantoklı düzgün biri de değil
:D annenin taktiği sevdim. Birden idolüm oldu :D helal olsun :)

:KK70: annenin taktiği sevdim. Birden idolüm oldu :KK70: helal olsun :)

Ya baba tarafım cidden yüzsüz insanlar hala amca Vs.keza dedemlerde öyleydi.

Yetişmeleri çok farklıydı anne babamın.

Anneme söz geçirmeye kalkmış hatta dövmeye kalkmış kayınpederi annem sen beni sahipsiz mi sandın diye yakalardan tutup sarsmış.

Amcam keza geldiğinde bir sürü borç bırakıp gelip bizde kalırmış annem istemiyorum seni ne işin var bende demiş (bana hamileyken) ve kovmuş.

Yani hiç lafını esirgememiş.
Sende esirgeme kırılır diye.
Mantıklı biri 25 yaş küçük değil,o saatte asla gelmez abisi de olmadan.Ya da o saatte ne münasebetle arıyor.
Hiç yüz verme ve kovmaktan beter et.

Böylelikle bir daha gelemez.

Ya baba tarafım cidden yüzsüz insanlar hala amca Vs.keza dedemlerde öyleydi.

Yetişmeleri çok farklıydı anne babamın.

Anneme söz geçirmeye kalkmış hatta dövmeye kalkmış kayınpederi annem sen beni sahipsiz mi sandın diye yakalardan tutup sarsmış.

Amcam keza geldiğinde bir sürü borç bırakıp gelip bizde kalırmış annem istemiyorum seni ne işin var bende demiş (bana hamileyken) ve kovmuş.

Yani hiç lafını esirgememiş.
Sende esirgeme kırılır diye.
Mantıklı biri 25 yaş küçük değil,o saatte asla gelmez abisi de olmadan.Ya da o saatte ne münasebetle arıyor.
Hiç yüz verme ve kovmaktan beter et.

Böylelikle bir daha gelemez.
Şu an bir daha idolüm oldu :D çık aradan annen gelsin yorumlara :D Çok iyi yaaa. :D
Şaka bir yana en güzelini en iyisini yapmış. Babanda arkasında durmuş belli ki benim eşimde arkamda çok şükür. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. En güzeli.

Şu an bir daha idolüm oldu :KK70: çık aradan annen gelsin yorumlara :KK70: Çok iyi yaaa. :KK70:
Şaka bir yana en güzelini en iyisini yapmış. Babanda arkasında durmuş belli ki benim eşimde arkamda çok şükür. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. En güzeli.

Babam emin ol arkasında duracak gibi yapısı yoktu.
Bizden çok anne baba ve kardeşleri ailesiydi.
Ama annemin bu kadar kesin kararlı olması babamı korkuttu hep,çünkü boşanma fikri ona göre çok uzaktı mecburiyetten sustu yani.

Bende susmamayı öğrendim en iyisi lafı koymak o üzülsün bana ne kendimi üzeyim dert edeyin

Back
X