- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.320
- 798
- Konu Sahibi yusuf77727
-
BaLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Bayramlaşma da evde tek kayniniz vardı galiba ve tek siz bayramlasmaya gittiniz o eve yani evde ikiniz vardı herlde o kadar kişinin içinde belinden çekip anlindan öpmek nedir hiç kimse mi ağzını açmadı şahsen anlattiginiz dan yola çıkarak birlikteliginize kimse karşı çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar aile bireyin yanında o hareketi yapıp kimse ses çıkarmıyor sana çok dert etme Yusuf abi git işinizi görün ( sonuçta şahsi olarak odada özel gorusmediyseniz)Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Görümce nude atarsa lütfen başlık aç.Kaynın belinden çekip şak diye alından öpmesi çok normal, altında bir şey arama derim. Hepimizin kaynı yapıyor diye biliyorum ben??
Sende onu belinden çekip alnından öp canım, erkekler sever böyle şeyleri, kaynım olsa hemen yapardım bende görümce var onunla şansımı denicem
Bi görümcemle sürtündük konusu gelmez mi beeeGörümce nude atarsa lütfen başlık aç.
Belinden çektiğine şahit olmadım ama .bazı doğu insanı gelinlerini kafalarindan öpüyorlar gözümle gördüm. Enseden kendilerine çekmek suretiyle .Yusuf un boyu kısa diye heralde eli beline gelmişHangi kayın belden çekip alından öpüyor ya. O cümleden sonra okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?