Kaynıma karşı hissettiğim duygular

Ba Bayramlaşma da evde tek kayniniz vardı galiba ve tek siz bayramlasmaya gittiniz o eve yani evde ikiniz vardı herlde o kadar kişinin içinde belinden çekip anlindan öpmek nedir hiç kimse mi ağzını açmadı şahsen anlattiginiz dan yola çıkarak birlikteliginize kimse karşı çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar aile bireyin yanında o hareketi yapıp kimse ses çıkarmıyor sana çok dert etme Yusuf abi git işinizi görün ( sonuçta şahsi olarak odada özel gorusmediyseniz)

Kaynın belinden çekip şak diye alından öpmesi çok normal, altında bir şey arama derim. Hepimizin kaynı yapıyor diye biliyorum ben??
Sende onu belinden çekip alnından öp canım, erkekler sever böyle şeyleri, kaynım olsa hemen yapardım bende görümce var onunla şansımı denicem

Görümce nude atarsa lütfen başlık aç.

Yusuf abi kaynın olması sorun değil de erkek erkeğe de ne bileyim

Hangi kayın belden çekip alından öpüyor ya. O cümleden sonra okumadım
Belinden çektiğine şahit olmadım ama .bazı doğu insanı gelinlerini kafalarindan öpüyorlar gözümle gördüm. Enseden kendilerine çekmek suretiyle .Yusuf un boyu kısa diye heralde eli beline gelmiş

Gelmiş gene; ergen, zihni kirli fikirlerle, ahlaksızlıklarla dolu "yazar" geçinen bi arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…