Kaynıma karşı hissettiğim duygular

Sonraaaaa, usulca yaklaştı şaaaaaakkk diye kaynımmm. Ya bir şey dicem 'kaynım' kelimesi çok bozuyor hikayenizi.
:d

Merhaba ablalarım Benim bi derdim var sırf bunun için üye oldum buraya.Ben alımlı ve bakımlı bir bayanım. Yaşımın verdiği ayrı bir dirilik de var tahmin edersiniz ki. Bir bakan bir daha bakar yani öyle söyliyim Kocamın aile tarafına düşkün olması sebebiyle eltimgille de sık sık görüşmeye başladık. Kızın bana bakışlarını başından beri farkediyodum ama kötüye yormadım. Yaşından dolayıdır dedim sustum. Geçen bayramda yine mecburen biraraya geldik, erkekler balkonda mangal hazırlığı yaparken biz de etleri kesiyoduk. Bu benden bıçak istedi. Önce noolduğunu anlamadım bi kal geldi. Çünkü pıçak tam önündeydi yani Saygısızlık olmasın dedim ablam yaşında kadın sonuçta bişey demedim bıçağı uzattım. Ay bu elime bi yapıştı Yani al bıçağı çekil yani dimi yok bu elimi falan elliyo neymiş ellerim parmaklarım çok güzelmiş Kendi elleri sürekli klorak içinde durmaktan pörsümüş de biraz Neyse bu eltim uzun ve zayıf bir bayan sayılır ama görmeniz lazım bir insana ne giyse yakışmaz mı yahu! Geçenlerde bi etek giymiş, bizim mahallenin orda pazar açılıyor böyle ihraç fazlası ürünler falan satılıyor ordan almış aman Allahım görmeniz lazım yani bi hava atıyor bi övünüyor 50 TL'ye bulmuş başka bi kızın elinden falan çekmiş yani kavga felan da etmiş yani bırak gençler giysin dimi kaç yaşında kadınsın yahu. Neyse işte ben de bacaklarına bakmış bulundum boşluğuma geldi bi, ay damarları falan nası çıkmış anlatamam yaşından ötürü varis sanırım. Bu da bacakları güzel de ondan baktım sandı bi havalara felan girdi Sonra ben de pentiden bi sütyen almıştım onu gösterdim buna. Yıkamamıştım sütyeni alerji falan yapacak mı diye merak ettim önce bunun denemesini istedim yok felan dedi 2 övdüm ki niyetimi anlamasın Sonra ben arkamı dönmeye yelteniyodum ki bu dur dönme ayol sende ki de meme bendeki de ne utanıyorsun felan demeye başladı şaak diye çıkardı üstünü. Allahım o an nasıl utandım size anlatamam. Hayır yani memeleri de dizlerine kadar gelmiş altları pişik oluyomuş omuzlarından geriye atıp yiğenimin pudrasından falan döktü oralara Beni bi gülme aldı Allah affetsin. Bana kocanla aran nasıl diye soruyor kaç gündür bir de.Ben de nazar değdirmesin diye mutlu olmadığımızı felan söyledim. Şimdi size sorum şu ; ben bu kadından nasıl kurtulabilirim? Hayır eşimi de çok seviyorum kırmak istemiyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım. Lütfen bana bir akıl verin ablalarım burda çok güzel tafsiyeler veriyosunuz. Ben de sizin aklınızdan faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler

Allah sizi ve o kaynınızı ıslah etsin, tek diyeceğim bu.

Ünsüz sertleşmesi hatasına kadar dikkat edilen yazım yanlışları... vallahi takdire şayan

Pislik herif Allah belanı versin ulan oğlundan karından Utan aq rezil bide yargılamayın diyo

Yargılamayın, linçlemeyin başka ne yapsın insanlar yaAfferin ne güzel ahlaksızsınız, tebrikler diyelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…