- 11 Ekim 2017
- 1.357
- 2.732
- 133
- Konu Sahibi yusuf77727
-
Hanımlar merhaba, size çok özel bir şey yazmak istemiyorum ama lütfen linçlemeyin. Aynı durumda olan var mı merak ettim.
Eşimin erkek kardeşi geçen sene evlendi. Kız çok güzel maşallah. Evlendikten sonra sık görüşmeye başladık.
Önceleri kızın güzelliğini beğeniyordum ama son zamanlarda hislerim oluşmaya başladı. Beraber mutfakta yemek yaparken bazen bıçağı verirken eli elime değiyor, etkileniyorum. Onun da aynı şeyleri hissettiğini fark ediyorum. Ben uzun boylu zayıf bir bayanım, kısa etek giydiğimde bacaklarıma baktığını yakaladım.
Geçen gün bana yeni aldığı sütyeni gösterirken "senin de memelerin çok güzel, sana da yakışır" diye denememi istedi. Utanırım arkanı dön dediğimde "ne var utanacak, iki kadın beraber soyunup giyinemez miyiz" dedi. Çok utanıyorum ama soyundum. O an diri, yuvarlak memelerime bakarken gözleri parladı. Sanki ikimiz de bir işaret bekliyor gibiyiz. Birkaç gündür bana kaynımla özel hayatlarının yolunda olmadığını, mutlu olmadığını, sanki başka şeyler aradığını yazıyor. Sizce bana işaret mi veriyor, napmalıyım?
Hanımlar çok zor durumdayım, lütfen yargılamayın, kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ben de çok kınardım başıma geldi.
Sizce eltimle bir gece geçirmeli miyim?
Allah sizi ve o kaynınızı ıslah etsin, tek diyeceğim bu.Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Ünsüz sertleşmesi hatasına kadar dikkat edilen yazım yanlışları... vallahi takdire şayanYani biraz daha entrika, aksiyon gerekiyor artık. Kaynıyla kaçmak falan gündüz kuşağı Müge Anlı konuları oldu artık.
Gerçek tabiyki. Beni kınayan benim köyneğimi giysin. Zaten zor durumda yazıyorum, sonuç da başka bir erkekle olup eşimi aldatmış sayılmam. İnanın bende hep çok kınardım böğle şeyleri ama başıma geldi. Teşekkürler canım sonun da beni anlayan biri oldu, bayan bayanın düşmanıymış gerçekden.
Pislik herif Allah belanı versin ulan oğlundan karından Utan aq rezil bide yargılamayın diyoLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
Yargılamayın, linçlemeyin başka ne yapsın insanlar yaLütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda ben ve oğlum gittik ziyarette Bayram diye o ve eşi de geldi bana baktı uzun uzun bende ona baktım gözlerimizi kaçırmadan bakıştık bayramlaştık da sarıldık da ben yine kendi şehirdme döndüm ama aklımdan çıkmıyor o her anlamda benimle birlikte olur musun demiştim fake hesap olarak yazarken kim olduğuna bağlı dedi eğer aileden biri olmadan niyeti vardı çok etkileniyorum ondan ve 8 aydır devam ediyor bu durum onunla birşey yaşamadan durcaak gibi değil sabah onunla kalkıyorum akşam onunla yatıyorum zihninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?