- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
ıkınızde bırbırınıze karsı zıtlasmısınız bu bi gercek...
kız size hitap ettiği gibi kaynınızla konusmuyor. eger oyle olsaydı kaynınızda taa liseden berı gelen ilişkisine pekala son verebılırdı..
birde sizin kızınız olsa sizde işi gucu olmayana kızınızı vermezdiniz nihayetınde... lise mezunu müteahhitlik nasıl yapacak?? siz kaynınız hakkında lise mezunu biri hakkında soyledıklerınızı neden nasıl gormezsınız??!! müteaahhitliği kolay bi meslek mi snıyorsunuz mıllet müteaahhit olabılmek için 4yıllık fakulte bıtırmekte yetmıyor.. bunun tezi doktorasından sonra 10yıl kadar calısma suresınden sonra kpss gibi tekrar sınava gırdıkleri takdirde olabılıyolar..
sizin o soyledıklerınız insaat muh. yada taseronluktur..olmadı yapı malz satan bi dukkandır--- kaynınızın acacagı dükkan yani.hee tek dukkanı acmakla iş bitmiyor..hesapları tutacak bir muhasebecıyede ihtiyacı olacak yani bi muhasebecıye işveren niteliğinde olacak..bunun için yeterli sermayesi vardır umarım..
siz elti adayınızı kucumserken(2 yıllık üni bıtırmıste nolmusss sankiii diyerekk) bi kendinize bakın önce... lise mezunu kaynınızı müteahhitlerle bir tutuyorsunuz!!!
iyiki farklı sehırlerdeısınız yoksa bu kıskanclık ve fesatlıgınızla elinizden geleni ardına koymazdınız...
müteaahhit nasıl olunur diye sorduğumu hatırlmaıyorum. gerekiyosa açıklayayım kaynım müteaahit tanıdğıyla ortak oldu. yapı malz. satan dükkan diye bişey uydurdunuz muhasebecesinide koydunuz valla kendiniz yazdınız kendiniz oynadınız ne diyim hayal gücü iişte..
son cümlenize geleyim ben hayatım boyunca kimseyi küçümsemem heleki okul iş vs. durumlarında asla.. bence konuyu dikkatli okuyun sırf konuşmak için konuşulmaz okk