Kaynimin davranislari

ben 26 kaynim 27

ben de ergen sanmıştım

Hadi iltifatları söylemedin. Kabul etmediğin hâlde alınan hediyeleri neden eşinden gizledin ki? Hediyeyi alıp sonra da eşine göstermeliydin. Ondan sonra eşin sorgulardı büyük ihtimalle ve diğer durumları da anlatırdın. Bence bir daha hediye gelirse bunu yap

Esiniz yokken gitmeyin evlerine..ya da azaltin gitmeleri.. eger hala uzatirsa net ve keskin bir sekilde bu tarz konusmalarindan rahatsiz oldugunuzu belirtin..

Çok çirkin hareketler Allah korusun öyle insandan korkarım uzak durmanız gerek ama devamlı gidiyorsunuz nasil olur bilemiyorum

Valla giriş kısmında dedim heralde yengesini seven masum bir delikanlı, sonlara doğru harbiden delirmiş ve sapmaya ramak kalmış yürüyen hormon olarak kapanış yapmış. İğğğ bi öğürtü geldi, tv de kaynıyla kaçan kadınları izleyince cesaret geliyor zaar bunlara

ben 26 kaynim 27

duymamazliktan geliyorum muhattap olmuyorum pek

esimin yanin da oyle degil ki

esimin yaninda boyle degil bu sekil olsa esim oldurur onu yanindayken gayet normal

vermiyor ki birilerinin yaninda ben kabul etmiyorum zaten

evet bunu yapayim :)

esim ailesinin yaninda iyidir aslinda

ayy allah korusun

abisiyle cok iyidir onlarin yaninda bisey yapmiyor

esimin yaninda boyle degilki

Aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki o konuyu da guzel bir sekilde halettik annemdeyim suan da

aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki guzelce halettik annemdeyim simdi

27/yasinda bende 26

ben 26 kaynim 27

inanir misiniz onu bile soylemekten cok korkuyorum

yasi 27 benin 26 aynen esime bisey diyemiyorum

bilemedim ki tepkisinden cekiniyorum esimin de

15 sayfanın özeti bu, ben yoruldum sizler yorulmayın

Nası aktif üye oldun hayret ettim doğrusu cevaplarda cımbızla alınmış zaten

O size iltifat yağdırırken siz ne yapıyorsunuz? Neden terslemiyorsunuz "böyle konuşma yakışık almıyor"demiyorsunuz anlamadım.
Tersleyin bir güzel bakalim bir daha yapabiliyormu?
Bebek gibisin ne ya. Vallahi sinir oldum okudukça.

bisey demiyorum prali olmamaya calisiyorum bundan sonra tepki mi koyacam artik kim nasil anliyorsa anlasin

hayir aldigi hediyelerin hic birini kabul etmedim istemiyorum bana bir daha bir sey alma dedim o yuzden de esime soylemedim

canim aldim karsima oturdum guzel bi sekilde konusmaya calistim annesinde rahat edemeyecegimi annemde olsam daha rahat oldugumu soyledim guzelce iyi anina denk geldi heralde :) kabul etti
Annenizde rahat olacaginiz ne alaka anlamadım?
Esinize mi söylediniz bunu?

Siz oralı olmamaya devam ederseniz eğer, korkarım çok daha kötü şeyler gelecek başınıza.
Sen kim köpeksin de böyle konuşuyorsun yengenle diyemediniz mi?
Lütfen artık tavrınızı koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…