- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
Küçük kayın niyeti bozmuş dikkat edin!Kizlar ben mi yanlis anliyorum bilemedim sizlerle paylasmak istedim iki kaynim var biri benden bir yas buyuk digeriyle aramizda bir kac yas var bu kucuk kaynimda bi gariplik var kv me gittigim gunler bugun gelecek misin diye yazar belli bir gunum var o gun gidiyorum hep sorar o gun gittigimde sevdigim tatlilardan getirir kv buyuk kaynima kiz ariyor bu da yengem gibi guzel bakimli olsun ama onun gibisi yok dedi bana hediye alir ne alaka bilmiyorum ama alir otururken kac kere beni suzdugunu gordum bana kac defa bebek gibisin dedi yengeye soylenir mi boyle birsey annesi biseye kizacak olsa asla laf soyletmez abim senin kiymetini bilmiyor yazik su guzellige dedi ben sok oldum mutfaktayken yanima gelir konusmamaya calisirim cok ama durur oylece giydigim elbiselere yorum yapar pantolon cok yakisiyor der kvyle kuafore gidecektik senin ihtiyacin yok gitmene dedi tekken bu sekilde davraniyor ben mi yanlisim var mi bir tuhaflik
esimin yaninda boyle degilkimesafeli ve sert durun. kesinlikle davranışları iyi niyetli değil. ne cürrett yani eşiniz hiç farketmiyor mu
aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki guzelce halettik annemdeyim simdidiğer konunla bağlantılı olarak , bir de eşin istanbula giderken senin bu evde kalmanı istiyor e mi? aman aman sakın gitme ve kaynına gereken mesafeyi koy artık.
o zmn ne biçim konuşuyosun karşında yengen var de kötü davran. eşinede söyle rahatsız olduğnu okuyunca iğrendim yaa resmen sana yazıyoresimin yaninda boyle degilki
Iyide hep kaç kovalamaca olacak insanın ömrünü tüketir heran yalnız kalma ihtimali var nasıl hareketleri ile konuşmaları ile taciz etme potansiyel var görülen bu gerçekten kaynin kendiside farkımda zaten hep siz yalnız kaldığında aklına geleni söylüyor bhiçbir tuhaflık yok sende.
tuhaflık kaynında.
yalnız kalma o çocukla derim...
peki ne yapsın?Iyide hep kaç kovalamaca olacak insanın ömrünü tüketir heran yalnız kalma ihtimali var nasıl hareketleri ile konuşmaları ile taciz etme potansiyel var görülen bu gerçekten kaynin kendiside farkımda zaten hep siz yalnız kaldığında aklına geleni söylüyor b
Fırsatı ganimet olarak kullaniyor korkarakmi yasayacaksin ?
27/yasinda bende 26ergen mı kac yasında kaynın her halukarda mazur grulecek bısey degıl ama belkı gecıcı bır durumdur
Ednan Bey bu duruma ne diyor peki
27/yasinda bende 26
Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilirpeki ne yapsın?
eşine mi söylesin?
eşinin ailesine mi dert yansın?
KESİNLİKLE!!!!Mutfaktayken yanına geliyor, abisine aranan kız yengem gibi güzel bakımlı olsun diyor, otururken süzüyor ve annesi bunu fark etmiyor öyle mi? Bence kayınvalidenin fark etmemesi mümkün değil. Fark edip de oğlunu dizginlemiyorsa o ayrı bir mesele zaten. Bence sen oyun yapmakla filan uğraşma direkt görüşmeyi kes. Yok kesemiyorsan da bir daha benimle böyle konuşma hiç hoş görünmüyor de. Kardeşin bana şunu aldı şunu söyledi gibi laflar kocanın gözünde sana karşı da bir güvensizlik oluşturur niye söyletiyorsun ya da hoşuna mı gidiyor da anlatıyor bu diye de düşünebilir. Hiçbir erkek kardeşine yakıştıramaz bu durumu konduramaz bence. Kocanı aklını bulandırmadan önce kendin kaynına açık açk belirt rahatsızlığını baktın devam ediyor kocana da rahatsız olduğunu söylersin oyun çevirmeye gerek yok.
+1000Ters bi durum eşine çıtlatsan tepkisi nolur az çok kestirebilirsin
Ve bir an önce belli etmelisin rahatsızlığını.
kaynı ne tıynette bir insan bilmiyoruz ki...Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?