Kaynimin davranislari

Küçük kayın niyeti bozmuş dikkat edin!

Sende ilgisini anladigini belli et tersle madem yalnizken iltifat ediyor ver agzinin payini devam ederse kayinvalidene sole bence bir sekilde kulagini ceksin yalniz kalmamaya calis ne bu ya kime guvenicez bilemedim aile olunmuş varmi otesi edepsiz herif...

Aynen oyle cunku esim farkinda degil neyse ki o konuyu da guzel bir sekilde halettik annemdeyim suan da

hiçbir tuhaflık yok sende.
tuhaflık kaynında.
yalnız kalma o çocukla derim...

ergen mı kac yasında kaynın her halukarda mazur grulecek bısey degıl ama belkı gecıcı bır durumdur

hiçbir tuhaflık yok sende.
tuhaflık kaynında.
yalnız kalma o çocukla derim...
Iyide hep kaç kovalamaca olacak insanın ömrünü tüketir heran yalnız kalma ihtimali var nasıl hareketleri ile konuşmaları ile taciz etme potansiyel var görülen bu gerçekten kaynin kendiside farkımda zaten hep siz yalnız kaldığında aklına geleni söylüyor b
Fırsatı ganimet olarak kullaniyor korkarakmi yasayacaksin ?

peki ne yapsın?
eşine mi söylesin?
eşinin ailesine mi dert yansın?

Bence daha cok patavatsiz gibi geldi.Sert bir dille uyar iltifat ettiginde .Hoslanmiyorum etik degil de yanliz da kalmamaya calis .Valla ne insanlar var.
Bir arkadasima da kayni ben seni begenmistim kardesim aldin seni demis 5 yillik evliyken .Yengen mi kaldi bir iltifat edecek.6 Kaynim var boyle ben birinden rahatsiz olmadim .Allah basa vermesin çok zor

Eger olay sizn anlatiginiz gibiyse kesinlikle mesafenizi koyun kardesim gibisinden konusunsunn çünkü bu anlatiginiz seyler kafa yormaya değer

peki ne yapsın?
eşine mi söylesin?
eşinin ailesine mi dert yansın?
Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilir

KESİNLİKLE!!!!

Tabikii de söyleyemez ama kaynına söyleyebilir bu hareketleri ile yanlis anlamalarina yol acabilecegini vede hic hoş olmayacak etrafındakilere dedi-kodu malzemesi olur gibi konuşabilir
kaynı ne tıynette bir insan bilmiyoruz ki...
baksana kardeşinin eşine göz dikmiş gibi tavırlar hareketler düşüncesi bile iğrenç tövbe tövbe yaa..
ben şahsen bu tip bir insandan her türlü çirkefliği beklerim...
o yüzden diyorum uzak dursun tamamen kestirip atsın. çok da lazım değil kayın-yenge ilişkisi bence.
edit: ilişkisi değil; iletişimi olmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…