Kaynımın lafı

Gidip kayınvalidenle konuş, hayırdır anneciğim bir sıkıntı mı var x bunları söylemiş eşime. Seninle aramızda hiçbir sorun yok diye biliyorum ben, surat da etmedim. Eğer böyle bir sıkıntı varsa neddn bana söylemedin? Çok üzüldüm... Bu konuşmaları da telefonuna kaydet mutlaka.

Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
Ailece birlikteyken konusun kayniniza hitaben hayirdir ne suratiymis bu konuyu konusalim deyin esinizde olsun oturun konusun en kisa zamanda bundan boyle bi sorun olursa yuz yuze konusalim kimse cocuk degil biz bi aileyiz deyin derim hem

Ee yuh sizin suratinizi mi takip ediyorlarmiş hep birlikte. Hemen ayarda cekmis yok dikkat etsin, saygisizlik yapmasin bilmem ne.. demek kaynanaya bir laf desen seni döverler bile bu ne böyle. Bosuna kendini aciklamaya calisiyorsun.

Kaynına sorarsan olay büyür muhtemelen " bana hesap mı soruyorsu?" Lafıyla başlar, senin haksız çıkmanla son bulur. Sen onu muhatap bile almayacaksın ki yerini bilsin. Kayınvalidenle yalnızken mümkünse konuş, eşine de dinlet olay kapansın. Başkalarına bişeyler ispat etmeye kalkarsan curcunanın ortasında kalırsın. Emin ol.

Ailece birlikteyken konusun kayniniza hitaben hayirdir ne suratiymis bu konuyu konusalim deyin esinizde olsun oturun konusun en kisa zamanda bundan boyle bi sorun olursa yuz yuze konusalim kimse cocuk degil biz bi aileyiz deyin derim hem

bende öyle yapıcam 3 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey oldu şoktayım ciddi bi konu durum olsa anlıcam

ben olsam çok afedersiniz ama o kaynımın ağzına bi güzel s..
o kim oluyor da beni kocama şikayet ediyor neymiş yüzümü asmışım asar asarım nedir yani insan her gün gülmek zorunda mı ?

eşin hangi hakla seni dinlemeden atarlanıyor git kaynına kv ye sor hayırdır bi sıkıntı mı var de eşinin yanında..
hiç taahamül edemiyorum böyle şeylere ya.

birlikte oturuyorsanız bazı şeylere dikkat etmeniz lazım maalesef

bende öyle yapıcam 3 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey oldu şoktayım ciddi bi konu durum olsa anlıcam

kaynınız bunu dediğinde eşiniz ne demiş. orda sizi korumamış mı, eşimin suratını didiklemek sana mı kaldı diye?

Ee yuh sizin suratinizi mi takip ediyorlarmiş hep birlikte. Hemen ayarda cekmis yok dikkat etsin, saygisizlik yapmasin bilmem ne.. demek kaynanaya bir laf desen seni döverler bile bu ne böyle. Bosuna kendini aciklamaya calisiyorsun.

Bende ona sasırdım zaten hiç beklemediğim yerden geldi dövme durumuna gelmez :)

Back
X