Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin seni dinlemeden, direk kardeşinin lafıylamı hareket ediyo
Ailece birlikteyken konusun kayniniza hitaben hayirdir ne suratiymis bu konuyu konusalim deyin esinizde olsun oturun konusun en kisa zamanda bundan boyle bi sorun olursa yuz yuze konusalim kimse cocuk degil biz bi aileyiz deyin derim hemMerhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
Ailece birlikteyken konusun kayniniza hitaben hayirdir ne suratiymis bu konuyu konusalim deyin esinizde olsun oturun konusun en kisa zamanda bundan boyle bi sorun olursa yuz yuze konusalim kimse cocuk degil biz bi aileyiz deyin derim hem
3 yıldır beni tanıyamadınız da mı bunu reva görüyosunuz bana demedin mi eşinebende öyle yapıcam 3 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey oldu şoktayım ciddi bi konu durum olsa anlıcam
bende öyle yapıcam 3 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey oldu şoktayım ciddi bi konu durum olsa anlıcam
Ee yuh sizin suratinizi mi takip ediyorlarmiş hep birlikte. Hemen ayarda cekmis yok dikkat etsin, saygisizlik yapmasin bilmem ne.. demek kaynanaya bir laf desen seni döverler bile bu ne böyle. Bosuna kendini aciklamaya calisiyorsun.