Kaynımın lafı

aynen bana o an gördüğü gibi dese bukadar gücüme gitmezdi ondanda beklemezdim ona okadar değer veriyordum aramızda iyidi bilemedim ki neden böyle oldu ALLAH var yukarda onun yuzunden eşimle kavga ettik
Esinin tavri soylerken nasildi kizdimi sana bosver benimki daha fena vallahi adam dukkanin icinde bana bagirdi kadinla gorusmiceksin diye ,kenara cekip konuscagi yerde yaptigindan sonra saygimda gitti ama neoldu o kadini ise aldi sonra yaptigi haraket kendini duşürdu gozumde korkuyorum birgun gavga cikacak o yuzden tasinmak istiyorum vallahi, iyidir normalde ama cok gicikligida var hele o gunden sonra sinirliyim karisma huyu cok kendisinin esimde tabi pek umursamiyo etkide en cok o tabi,esine kusmene gerek yokanladigim kadariyla esin sna tavir yapmadi

kayınvalidenin anladığım kadarıyla haberi yok bu durumdan.kayın görüyor baba farkediyor kayın eşinize söylüyor eşinizde size kızıyor. bu basıl bir akşam yemeği .kaynınızın görevi mikserlik yapmak mı ?

kayınvalidenin anladığım kadarıyla haberi yok bu durumdan.kayın görüyor baba farkediyor kayın eşinize söylüyor eşinizde size kızıyor. bu basıl bir akşam yemeği .kaynınızın görevi mikserlik yapmak mı ?[/QUOTE

Benimde anladığım kadarıyla annemin(kayinvalidemin ) haberi yok icim rahat olmucak akşama konuscam

Esinin tavri soylerken nasildi kizdimi sana bosver benimki daha fena vallahi adam dukkanin icinde bana bagirdi kadinla gorusmiceksin diye ,kenara cekip konuscagi yerde yaptigindan sonra saygimda gitti ama neoldu o kadini ise aldi sonra yaptigi haraket kendini duşürdu gozumde korkuyorum birgun gavga cikacak o yuzden tasinmak istiyorum vallahi, iyidir normalde ama cok gicikligida var hele o gunden sonra sinirliyim karisma huyu cok kendisinin esimde tabi pek umursamiyo etkide en cok o tabi,esine kusmene gerek yokanladigim kadariyla esin sna tavir yapmadi[/QUOTE

Sizinkide zormusyok çok şükür eşim bişey demedi sadece uyardı ama olsun kardeşinin ağzıyla laf söyleyemez bana

Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
sorun kaynının sana laf söylemesi değil.. sorun eşinin kardeşine seninle ilgili laf söylettirmesine müsaade ettiği gibi bir de gelip senden hesap sorması.. yoksa ağzı olan konuşur..
senin direk burdan ilerlemen lazım kocana karşı..

Velevki surat yaptın, yüzün düştü o an, o gün. Kaynına mı düşer eşinle konuşmak. Hala kendini savunuyorsun etmedim yapmadım, konuşayım sorayım diye. Ya burda başka çirkin bir şey var... Ben olsam kaynıma çatarım, söylerim yani...

çok saçma muhabbetlere maruz kalmışsın...hiç hoş değil gerçekten...

kayın kim oluyorda sana karışıyor yada ne yapıp yapmayacağını söylüyor. ben olsam onu tek yakalayıp çemkirirdim.

Kocanın başta "sana mı düştü karımın anneme nasıl davrandığını kolaçan etmek bir durum varsa ben hallederim sen kapa çeneni" demesi gerekirdi bence. Kaynın nalaka yani?
Kaynımı yolda görsem tanımam okadar alakam yok ya asjdhask :D

Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce

Onu bağlayan bir durum yok ortada
Yaptıysanız bile 2 kişi arasında
Madem bukadar açık olmuş direk gider sorardım nasıl bu kanıya vardınız diye !!!

Aslında etmez çok şükür aramzıda çok iyidir bi problem yasamadık ama kaynımın laf söylemesi onu kızdırdı sanırım zaten asıl gücüme gidende bu gereksiz yere onun ağzıyla laf soylemesi

O zaman sana değil kaynına sormasını söyleyecektin eşine. Ne kadar saçma bir konu.
Ayrıca surat da yapmış olabilirsin. İnsan her zaman aynı modda olmaz bu saygısızlık değildir.
Kaynın haddini bilmeli.

Ottan b.ktan nem kapan kaprisli insanlardan nefret ediyorum... O an belki bir problemin var yada aklına yaşadığın kötü bir şey geldi yüzün düştü kime ne ya!!
Kaynın tam bir patavatsızlık abidesi...

Bence Onu ara Sen ne yapmaya çalışıyorsun huzurumu bozdun diye anlat sessiz kalırsan eziyorlar malesef... Dişlerini göster biraz çekinsinler...

Eşiniz size sorma gereği duymadan hemen kardeşine mi inanıyor?
Böyle şeylere ben de hiç gelemiyorum.
Birlikte mi yaşıyorsunuz?

Ona noluyor ki ? Abi dikkat etsin diyebilir , yanlış anlamış olabilir diye söyleyebilir.. Amacı iyi olsa kötülükle yaklaşmaz ama kötülükle direk dikkat etsin falan demiş. İster istemez alınmanız normal

Back
X