kaynınız bunu dediğinde eşiniz ne demiş. orda sizi korumamış mı, eşimin suratını didiklemek sana mı kaldı diye?
Eşimde merak etme ben diyecegimi dedim dedi ama tabiki yine direk söyleyince oda afallamıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynınız bunu dediğinde eşiniz ne demiş. orda sizi korumamış mı, eşimin suratını didiklemek sana mı kaldı diye?
aynen bunu demesi lazımdı hayır belki başka bi derdi var sanane dimi üstüne vazife mikaynınız bunu dediğinde eşiniz ne demiş. orda sizi korumamış mı, eşimin suratını didiklemek sana mı kaldı diye?
Eşimde merak etme ben diyecegimi dedim dedi ama tabiki yine direk söyleyince oda afallamıs
kaynın kaç yaşında yetişkin işi görünmedi pek bana bu yaptığıEşimde merak etme ben diyecegimi dedim dedi ama tabiki yine direk söyleyince oda afallamıs
kaynın kaç yaşında yetişkin işi görünmedi pek bana bu yaptığı
neyse eşin dediği gibi ayar çekmişse sıkıntı kalmaz bence pek29 küçükde değil
Ummadik taş baş yariyor valla gordugun uzere. Bi surat olayindan kaynin esine soyle kalkip dikkat etsin filan ayari veriyorsa.. Laf filan soylesen kvye oyle sakin duracagini hiccc sanmam. 1,5 senelik evliyim kv ile tartismisligimda var, lafta soyledim, tavirda yaptim. Kimse kalkip esime boyle bisey soylemedi. Benimde kaynim var hoş ben kaynimada tavir yapiyorum zatenBende ona sasırdım zaten hiç beklemediğim yerden geldi dövme durumuna gelmez :)
Ummadik taş baş yariyor valla gordugun uzere. Bi surat olayindan kaynin esine soyle kalkip dikkat etsin filan ayari veriyorsa.. Laf filan soylesen kvye oyle sakin duracagini hiccc sanmam. 1,5 senelik evliyim kv ile tartismisligimda var, lafta soyledim, tavirda yaptim. Kimse kalkip esime boyle bisey soylemedi. Benimde kaynim var hoş ben kaynimada tavir yapiyorum zatenAma nebileyim esin bu sekilde baskasindan ayari alip gelip sana bunu bunu yapmisin, bana laf soyletiyorsun tarzinda tartisma cikartmasindan bile belli. Umarim kendini ifade edebilirsin sevgili kvye ve kaynina. Allah yardim etsin.
Gıcık bir kayında bende varsikayet falan deyilde laf sokmasi falan görustugum kisilere bile karistigi oluyor evin altinda dukkani var tasinmak istiyorum bu yuzden vallahi cevap versen saygisiz oluyosun demesem sinirden patliyom,ama birkere dedim git karina yap bunlari
oyuzden lafini sokacaksin arada ama seninkinede seni sikayet etmesi saygisizlik demekki bunu surekli yapiyorki yapti tekrar, kayin kariscagi seyler olabilir uyarabilir yalnis bir durumda ama sıniri olmasi lazim,sana soylese daha iyi olurdu okadr zoruna gitmezdi guzel dille soylese neolurdu sanki kari gibi seni sikayet ediyo esine
![]()
1 kere olmuş bir şey için söylenmesi bile saçma. sürekli suratsız olsan problem olsa. bize karşı sorunumu var diye sorulur ama.
onlar için sıkıntı yok ama ben kapatmıycam akşama hepsi varken konuscamneyse eşin dediği gibi ayar çekmişse sıkıntı kalmaz bence pek
aaa abisi laf sayarken konuşabilirlermi hiç hangisi konuşur ki bu bayanınki konuşsun...