Kaynımın lafı

Bende ona sasırdım zaten hiç beklemediğim yerden geldi dövme durumuna gelmez :)
Ummadik taş baş yariyor valla gordugun uzere. Bi surat olayindan kaynin esine soyle kalkip dikkat etsin filan ayari veriyorsa.. Laf filan soylesen kvye oyle sakin duracagini hiccc sanmam. 1,5 senelik evliyim kv ile tartismisligimda var, lafta soyledim, tavirda yaptim. Kimse kalkip esime boyle bisey soylemedi. Benimde kaynim var hoş ben kaynimada tavir yapiyorum zaten :D Ama nebileyim esin bu sekilde baskasindan ayari alip gelip sana bunu bunu yapmisin, bana laf soyletiyorsun tarzinda tartisma cikartmasindan bile belli. Umarim kendini ifade edebilirsin sevgili kvye ve kaynina. Allah yardim etsin.

Hala şoktayım ya hiç böyle bişey beklemezdim bi kavgamız bi sorunumuz olsa saygısızlık yapsam vs.

Ummadik taş baş yariyor valla gordugun uzere. Bi surat olayindan kaynin esine soyle kalkip dikkat etsin filan ayari veriyorsa.. Laf filan soylesen kvye oyle sakin duracagini hiccc sanmam. 1,5 senelik evliyim kv ile tartismisligimda var, lafta soyledim, tavirda yaptim. Kimse kalkip esime boyle bisey soylemedi. Benimde kaynim var hoş ben kaynimada tavir yapiyorum zaten :KK70: Ama nebileyim esin bu sekilde baskasindan ayari alip gelip sana bunu bunu yapmisin, bana laf soyletiyorsun tarzinda tartisma cikartmasindan bile belli. Umarim kendini ifade edebilirsin sevgili kvye ve kaynina. Allah yardim etsin.

Yok ben susmam zaten akşama konuscam içime atıp dertlimi olcam eşimde bana söyledğine pişman oldu 2 gündür konusmuyorum kırıldım çünki ve onu yapacak biri degil

Gıcık bir kayında bende var:KK53: sikayet falan deyilde laf sokmasi falan görustugum kisilere bile karistigi oluyor evin altinda dukkani var tasinmak istiyorum bu yuzden vallahi cevap versen saygisiz oluyosun demesem sinirden patliyom,ama birkere dedim git karina yap bunlari:KK45:oyuzden lafini sokacaksin arada ama seninkinede seni sikayet etmesi saygisizlik demekki bunu surekli yapiyorki yapti tekrar, kayin kariscagi seyler olabilir uyarabilir yalnis bir durumda ama sıniri olmasi lazim,sana soylese daha iyi olurdu okadr zoruna gitmezdi guzel dille soylese neolurdu sanki kari gibi seni sikayet ediyo esine :KK53:

Benim esimin abisi de boyle seyler soylerdi esime. Kardesinle boyle yaparak arani mi acmak istiyosun, ben onun karisiyim hakkimda sikayetlerde bulunarak beni tahrik etme demistim tartismistik. Ama esim beni tuttugu icin sikintim olmadi hic, sen de geri adim atma.

1 kere olmuş bir şey için söylenmesi bile saçma. sürekli suratsız olsan problem olsa. bize karşı sorunumu var diye sorulur ama.

Gıcık bir kayında bende var:KK53: sikayet falan deyilde laf sokmasi falan görustugum kisilere bile karistigi oluyor evin altinda dukkani var tasinmak istiyorum bu yuzden vallahi cevap versen saygisiz oluyosun demesem sinirden patliyom,ama birkere dedim git karina yap bunlari:KK45:oyuzden lafini sokacaksin arada ama seninkinede seni sikayet etmesi saygisizlik demekki bunu surekli yapiyorki yapti tekrar, kayin kariscagi seyler olabilir uyarabilir yalnis bir durumda ama sıniri olmasi lazim,sana soylese daha iyi olurdu okadr zoruna gitmezdi guzel dille soylese neolurdu sanki kari gibi seni sikayet ediyo esine :KK53:

aynen bana o an gördüğü gibi dese bukadar gücüme gitmezdi ondanda beklemezdim ona okadar değer veriyordum aramızda iyidi bilemedim ki neden böyle oldu ALLAH var yukarda onun yuzunden eşimle kavga ettik

Direk kaynanaya sorun bence. Ona sorup ağzına daha fazla laf vermeyin. Biz anne kız ız sorun olduğunda aracıyla laf gönderme yüzüme söyle illaki bi açıklaması vardır diyin.

1 kere olmuş bir şey için söylenmesi bile saçma. sürekli suratsız olsan problem olsa. bize karşı sorunumu var diye sorulur ama.

Aynen cok haklısınız sürekli yapsam saygızılık yapsam anlıcam bunu dile bile getirmemesi gerekirdi bencede

Esin hatali. Sen kimsin esimi uyariyorsun bir sorun varsa annem babam bana soyler demeliydi. Bana aynisini yapsa esim hepsini yolarim.

Back
X