Kaynımın patavatsızlığı

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.879
133
Bu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.

Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem

Sizin de tamamen kenara cekilme dusunceniz yanlis.
Ki oyle dusunmuyorsunuz diye dusunmek istiyorum, sakayla soylendi sanirim.
Her is ortak yapilmali bu hayatta bence.
Kayninizi cok haksiz gormedim bu muhabbette.
Hayır tabiki ortak yapılacak herşey ama şuan bi çocuk özlemimiz var iki yıldır bir düşük yaptım doktorum bolbol dinlen dedi aşılama oldum bu hafta kaynanamda bunu biliyo ve ev işlerinde benden çok o yapıyor yani bir dönem böyle olmasi gerekiyor

Siz başlatmışsınız ne gerek var böyle muhabbetlere?

Aynı şeyi eltim ben nişanlıyken söyledi şaka yollu ama kayınvalidem bizde küçük gelin büyük gelin yok, ikiniz de eşitsiniz dedi. Bir daha açılmamak üzere kapandı konu.

Muhtemelen siz de bir daha bu tarz şaka yapmazsınız.

Saygılı, sessiz, oturaklı insanlar "yeni gelin gelince ben iş yapmam, işleri yeni gelin yapar" diye düşünmez. Belki yapmak istemeyecek? Siz yapıyorsunuz diye o yapmak zorunda değil ki.

Ayrıca, kayınpederinizin çayını neden gelinlerden biri koymak zorunda? Nasıl sizin annenizin çayını damatlarından biri koymakla yükümlü değilse, kayınpedere de gelinler hizmet etmek zorunda değil.

Son düzenleme:
Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum

Bayburtun nüfusu kaç ya. Kaç tane bayburtlu var memlekette. Hiç duymadım kötü. Herkes öyle der zaten. Yok şuralılara bulaşma yok buralılara bulaşma. Eee herkes mafya,çirkef mi bi biz mi sakiniz. Kızı kollamak için konuşmuş aklınca. Bayburtlulara bulaşma diyosa o kendini düşünsün. Evlenipde aynı evde yaşayacak olan o

Pardon ama siz "ben kenara çekilirim" deyince şaka oluyor
Kayınpeder "artık yeni gelin hizmet eder" deyince şaka oluyor da
Kayın "Bayburtlulara bulaşma" deyince niye şaka olmuyor.
Şaka zaten ciddi yapılırki bir esprisi olsun.
Buluttan nem kapmaya çalışmayın.
Yeni gelin gelince sizi sevmezler diye de düşünüp kıza bilenmeyin durduk yere.

Velevki ciddi dedi. Desin ne çıkar?
Dert edinmeye yer aramış gibisiniz.

Yorumumu sert algılamayın. Öyle gibi geldi bana ama...

Sizde işleri eltiye yıkma meraklısı gibi geldiniz bana
Kaynınızın yerinde olsam ben de karımı savunacak bir şey söylerdim muhtemel
Burda patavatsızlık göremedim ben
Yok öyle değil durumumu açıkladım aşılama oldum bu hafta doktor bolbol dinlen dedi bir düşügum olduğu için riskli gebelikler geçiriyorum

Canım sen anlamadın galiba iki yıldır çocuk için tedavi oluyorum bir düşügum var bu haftada aşılama oldum eğer hamile kalırsam bolbol dinlenicem ağır iş yapmiycam

Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Tabiki dinlen canım. İnşallah vardır bebiş. Benim demek istediğim 9 ay yatacak olsan bile eltiye düşmüyor bu işler. Eşin ve kayınvaliden yardımcı olur sana.

Hem kaynın boş boğazlık yapıp eltiye söylese durduk yere bilenir sana. Ağzınızın tadını bozmaya değmez.

Aynen canım haklısın daha yolun en başından aramız bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…