Kaynımın patavatsızlığı

Eee kaynın evlenmese evi b.k mu götürecek? Kim yapacak işleri? Ben anlattiklarindan bunu anlıyorum

Bayburtlu diye demiştir bence. Ezdirmez kendini Bayburtlular..iyi, has insanlardır.. Ne kadar Bayburtlu tanıdımsa hepsini De çok sevdim.. Siz de seversiniz umarım..

Kafaya takmaya deger bir konu degil. Herkesle eşit anlasma sevme durumunda degilsiniz. Sallamayin

Iyi de kiz yeni gelin veya eski gelin hic farketmez kimseye hizmet etmek zorunda degil ki. Siz hizmetciligi cok kabullenmissiniz uzgunum ama siz boylesiniz diye o da boyle olmak zorunda degil. Sessiz sakin de degilsiniz ayrica. tanimadiginiz bir kadina isleri yikmaya ve sıyrılmaya calisan bir kadinsiniz.

siz kaynınızın agzına lafı vermıssınız. nedir canım buyuk gelin kucuk gelin muhabbetleri yapmayın böyle seyler saka yollu bile yapmıs olsanız karsı taraf boyle anlamaz.kusura bakmayında kaynınızda ayrı bir cahil bu konulardan polemiğe girmesi falan... boş işler yani allah başşka dert versin sizi onlar evlenince zorlu günler beklıyo gibi

Cok gereksiz bir muhabbet
İlk gelinler yeni gelin gelince niye böyle triplere girerler bilmem, siz işinize bakın o da gelince işine bakar, herkesin yeri ayrı anlayin artık bunu korkmayin pabucunuz dama atılmaz

Karsililikli soylenmis cumleler sen ona oyle dersen elin ogluda boyle cevap verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…