- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Hayır gayet iyi anladım.Canım sen anlamadın galiba iki yıldır çocuk için tedavi oluyorum bir düşügum var bu haftada aşılama oldum eğer hamile kalırsam bolbol dinlenicem ağır iş yapmiycam
Bayburtun nüfusu kaç ya. Kaç tane bayburtlu var memlekette. Hiç duymadım kötü. Herkes öyle der zaten. Yok şuralılara bulaşma yok buralılara bulaşma. Eee herkes mafya,çirkef mi bi biz mi sakiniz. Kızı kollamak için konuşmuş aklınca. Bayburtlulara bulaşma diyosa o kendini düşünsün. Evlenipde aynı evde yaşayacak olan o
Ya ben pazarlığa girmedim onar açtı konuyu bana laf söylemek düştü ne diyim gelin otursun ben ona hizmet ederim mı diyim tabiki oda bişeyler yapacak kv genç ayrı yaşıyoruz olay şu ailecek bir araya toplanırsak ağır işleri ben değil herhangi biri yapacak neden benim yapmadığımı anlayabiliyosun degilmiHayır gayet iyi anladım.
Anlamadığım siz neden şimdiden pazarlığa girdiniz.
İki yerde muhabbet geçmiş.
Bulaşık yıkarken validenize "hamile kalırsam benim yerime işleri o yapar" demişsiniz.
Neden, ne gerek var buna?
Siz hamile kaldınız diye eltiniz neden kv-kp hizmetçiliğine soyunacak?
Siz hepiniz birarada mı yaşıyorsunuz?
Valide çok mu yaşlı, iş göremiyor?
Siz şimdiden bu pazarlıklara girişmiş ve sağa sola mesaj vermeye başlamışsınız. Bu çok itici kusura bakmayın.
Hamile olmadığınızda bile her işlerini görmek zorunda değilsiniz. Ne diye işleri eltiye devrediyor gibi bir havadasınız, o anlamsız geldi bana.
Bu konuyu elti adayınız açmış olsa sizi topa tutardık emin olun.
Evet söze gitmedim 12 saat araba yolculuğu yapamam çünkü tedavi oluyorumYa tamam aşılama yaptırmışsınız. Bu aya has bir durum bu. Daha evlenmemiş etmemiş. Baştan pazarlığa girişip karşılığını almışsınız işte.
Bu arada kaynının sözlüsünü nasıl tanımıyorsun ya? Söze de mi gitmedin? Eğer öyleyse çok sıkı ilişkiler falan yok zaten senede 1 2 çayı da doldursan yorulmazsın.
Ya ben pazarlığa girmedim onar açtı konuyu bana laf söylemek düştü ne diyim gelin otursun ben ona hizmet ederim mı diyim tabiki oda bişeyler yapacak kv genç ayrı yaşıyoruz olay şu ailecek bir araya toplanırsak ağır işleri ben değil herhangi biri yapacak neden benim yapmadığımı anlayabiliyosun degilmi
Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Siz şu an aşılama yaptırdınız ve kaynınız evli bile değil. Bu dinlenme süreci herhalde çocuk üniversiteyi bitirene kadar devam edecek.Yok öyle değil durumumu açıkladım aşılama oldum bu hafta doktor bolbol dinlen dedi bir düşügum olduğu için riskli gebelikler geçiriyorum
Merak etme tatlım bayburtulular islidir yani bir bayburtlu olarak söylüyorum iş yapmayı büyüğe hürmeti iyi bilir ve yaparım kimsenin evinde oturamam mutlaka yardımcı olurum bu yüzden de yorgunluktan ölürüm hatta bir kaç kişi bu huyumu kullandılar zamanın da iş konusundaBu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.
Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?