- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Konu sahibi eltin gibi yazmissin yaparim falan :)Merak etme tatlım bayburtulular islidir yani bir bayburtlu olarak söylüyorum iş yapmayı büyüğe hürmeti iyi bilir ve yaparım kimsenin evinde oturamam mutlaka yardımcı olurum bu yüzden de yorgunluktan ölürüm hatta bir kaç kişi bu huyumu kullandılar zamanın da iş konusunda
:))) yapım bu naapiyim ayrıca yok yok ben evli bir çocuk anaasi büyük elti bir baayanimKonu sahibi eltin gibi yazmissin yaparim falan :)
Ortalik karisiyor sandim bir an :):))) yapım bu naapiyim ayrıca yok yok ben evli bir çocuk anaasi büyük elti bir baayanim
:))) tabi canım büyük elti olmada noolursan olOrtalik karisiyor sandim bir an :)
Buyuk elti olmak onemli
Artik cok gec bana bahsedilen bu vasif benimle artik:))) tabi canım büyük elti olmada noolursan ol
Artik cok gec bana bahsedilen bu vasif benimle artikKafamda tacim elimde asam buyuk eltiyim diye geziyorum senelerdir
Dışarıdan bakılınca şaka yollu lafı takmışsınız. Ee kaynınız da aşılamanızı nereden bilecek o da size lafı takmış. Karşılıklı olmuş ama son lafı takan o olduğu için içinize oturmuş hali ileTabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
Tabiki ne onu ezerim ne kendimi ezdiririm iş varsa beraber yaparız ama 2 yildir çocuk için uğraşıyoruz aşılama oldum bu hafta bolbol dinlen dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?