kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

İhanet kabul edilebilir bişey değil. Hele kardeşinin eski de olsa sevgilisi. Nasıl bir ahlaktır bu. Nasıl bir kişiliktir. Üzülmelisiniz ki böyle bir babası olacak çocuğunuzun.

cok kötü bir durum olsa gerek Allah kmsenin başına vermesin peki size dokunursa aklınıza onları gördüğünüz durum gelmeyecekmi hamilesiniz ama cocuğunuzada yazık değilmi böyle bir babadan size hayır yokken çocuğa ne hayrı dokunacak ??

sorma ben de okurken bir ay önce en son şoku yaşadım yazdı ya konu sahibi.dedim heh kayınıyla kızı kendi yatağında yakaladı.o bile kendi içimden sövüp sayarken.anaaaaa bide kocasıymış.töbe töbee ve hala sevdiğim adam diyo.bir kadın bu kadar güçsüz bu kadar ezik olmamalı.hele hele ki bir anne adayı hiç.

Son düzenleme:
o adamın kardeşiyle sevgilisinin kendi evlerinde kalıp sevişmelerine ses etmemesi bu durumdan fazlasıyla zevk aldığını gösteriyor.. Demekki bana ne zaman sıra gelecek diye beklermiş

Son düzenleme:
Konunun tamamını okuyamadım. Sinirlerim bozuluyor. Birşeyi merak ettim daha önce soruldu mu bilmiyorum.
Kayınbiraderiniz bu duruma ne diyor

benim anlamadığım, ''eşimle o bayanı banyoda uygunsuz yakaladım'' demişsin, başka bi mesajında inkar ediyor demişsin...
nasıl yani ya?

Banyoda yakalamayı bırakın, bu kadın kaynından ayrılmışsa, hala bu evde ne işi var orayı hiç anlamadım, ziyarete mi gelmiş arkadaşın eşini, yoksa banyo etmeye mi gelmiş.
Yatak odası sınırları içinde yakalanmayınca kabul edilmiyor heralde.

Bu nasıl olay yahu?? Bu nasıl midesizlik?? Ayrılmak için neyi bekliyosunuz? Mesleğinz var mı bilmyorum ama olsun ya da olmasn ayrln bu insancıktan! Biarkadasımın annesi de aldatıldı.hem de komsusuyla.eve giren cıkan biriydi. Kadın ilkokul mezunu. Belki ilkokulu bile birirmemstr, mesleği,parası,arkasında ailesi yoktu. Ama o midesiz adama katlanmadı. Ayrıldı,evlere temzliğe gidip,çocuk bakıp gecndrdi kendini. Hala bu insancıkla aynı evde kalmak için bi nedennz yok anlatiliyo muyum? O kadına gelince ameliyat oldu calısamıyo. Ama belediyenin bi hzmeti var.bilirsnz belki. Yardıma ihtyacı olanlara yemek dağıtlyo.ordan yemeği geliyo. Aç,açık kalmazsnz yani. Yakında kuma da getirir bu insanck.

benim anlamadığım, ''eşimle o bayanı banyoda uygunsuz yakaladım'' demişsin, başka bi mesajında inkar ediyor demişsin...
nasıl yani ya?

hayır eşi banyoda yakalanınca inkar etmemiş.kabullenmiş mecburen.ama bir daha olmayacak demiş bunun üzerine eşi affetmiş.sonra da yine o kadınla mesajlaşmaya devam etmiş.eşi o kadınla hala görüşüp mesajlaştığını inkar ediyor.

nasıl yani ya?

İlk mesajı iyicwe okuyun arkadaslar!!!

İlk mesajda diyorki birincisinde evin banyosunda yakaladım..kısa süre ayrıldık affettim..
Şimdi tekrar süpeleniyormus!!!ve kanıtlayamıyor.

babam annemi bes sene polonyali bir kadinla aldatti kadin gelip bizde cay kahve icerdi
sesimizi cikartamazdik kari olan esini tutamsini bilir derdi hep anama ayni seyi bana soyleyecek

Büyük konuştum kızımın başına geldi deyip sizi dahada sahiplenmesi gerek aslında.

Okadın kocanızın peşini bırakmaz kocanızda onun peşini,cinselliği tamda yaşamamışlarsa yaşamak isteyeceklerdir. Birgün kadını alıp eve getirirse kuma olarak hiç şaşırmayın.
Allah göstermesin ben o banyo sahnesini gözümün önüne getiriyorumda elime ne geçerse sandalye,ayna fırlatırdım herhalde ikisinede.

Konu sahibi artık buraya gelmez. Gelse de cevap vermez.
Bu konu doğru mu o da belli değil.
Sanırım yine gereksiz yere gerilip durduk

Hiçbir aklıbaşında kadın böyle bir durumu kabul etmez.
Aile ayağa kalkar
Onun için sormuştum daha önce kayınbiraderinz bu işe ne diyor diye

Eğer doğruysa konu.. Aslında konu sahibine söylenecek bişey de olamaz.
Gözüyle görmüş. Hem de en uygunsuz şekilde. Hem kardeşinin eski sevgilisiyle..
Hâlâ sokuluyorum ama bana sarılmıyor diyebiliyor. Ne söylesek boş. Üstelik bir de eşini haklı çıkartmaya bile çalışıyor

Dediğiniz gibi sahte konu olabilir ama hatırladığım kadarıyla konu sahibi bayanın kaynı hakkında konusu vardı zaten. Yazmıştı sevgilisini getiriyor falan diye. Ama ne mantıkla affetmiş ve seviyorum diyor anlamıyorum. Allah göstermesin ben kocamı banyoda basıcam ve sevmeye devam edeceğim hiiç sanmıyorum. Çocukta babasız büyürse büyüsün canım eve kadınların girip çıktığını göreceğine babasız büyüsün daha mantıklı bence.

yok canım daha 1 haziranda üyelik almış.Tek konusuda bu.Yani yine bi dümen dönmüş.Bizde yine faka bastık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…