- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
-
[ı]sebep kaynının sevgilisi mi?
Adamın içinde var aldatmak bir kere...
Erkeklerde hiç mi suç yok ya!
Seni kocan perişan etmiş be güzelim...
Senin banyonda senin yatağında senin evinde!!!
Ahlaksızlığın edepsizliğin alasını kocam dediğin adam yapmış sana!
Bu sevgili herhangi biri de olabilirdi...
Bunu yapan senin eşim dediğin adam...
Dikkat et![/ı]
babam annemi bes sene polonyali bir kadinla aldatti kadin gelip bizde cay kahve icerdi
sesimizi cikartamazdik kari olan esini tutamsini bilir derdi hep anama ayni seyi bana soyleyecek
benim anlamadığım, ''eşimle o bayanı banyoda uygunsuz yakaladım'' demişsin, başka bi mesajında inkar ediyor demişsin...
nasıl yani ya?
benim anlamadığım, ''eşimle o bayanı banyoda uygunsuz yakaladım'' demişsin, başka bi mesajında inkar ediyor demişsin...
nasıl yani ya?
nasıl yani ya?
babam annemi bes sene polonyali bir kadinla aldatti kadin gelip bizde cay kahve icerdi
sesimizi cikartamazdik kari olan esini tutamsini bilir derdi hep anama ayni seyi bana soyleyecek
Konu sahibi artık buraya gelmez. Gelse de cevap vermez.
Bu konu doğru mu o da belli değil.
Sanırım yine gereksiz yere gerilip durduk
Dediğiniz gibi sahte konu olabilir ama hatırladığım kadarıyla konu sahibi bayanın kaynı hakkında konusu vardı zaten. Yazmıştı sevgilisini getiriyor falan diye. Ama ne mantıkla affetmiş ve seviyorum diyor anlamıyorum. Allah göstermesin ben kocamı banyoda basıcam ve sevmeye devam edeceğim hiiç sanmıyorum. Çocukta babasız büyürse büyüsün canım eve kadınların girip çıktığını göreceğine babasız büyüsün daha mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?