kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

emininm keklendik...
daha yeni üye.
3 gün olmuş.
daha evvelsi gün 'sonunda yapacağını yaptı' diye bir konuya yorum yapmış ve demişki.

- bunca olanlara rağmen ne çekiyorsun kaç kurtar kendını boşan....

sizede ilginç gelmedimi??:44:

Çok üzüldüm, ne diyeceğimi şaşırdım...Aslında sayfalar dolusu doğru şeyler yazmış arkadaşlar.Diyecek pek birşey kalmamış geriye.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Bu arada; konuyu gerçekçi bulmayan arkadaşlar niye "gerçekçi bulmuyorum" diye belirterek msj kirliliği yaparlar? Konu fake geliyorsa yazmazsın olur biter.

artik su fake olayini biraksak arkadaslar? yani gercekten konu sahibi icin cok kirici oluyor (kendimden biliyorum :) )
sunu düsünebiliriz, bu kisi icin gecerli olmasa bile, mutlaka bunu yasamis bir insan vardir. belki bu konunun sahibine degil ama ayni olayi yasayana yardimci olabiliriz. Malum cogu üyenin ilk cümlesi: uzun zamandir sizi takip ediyorum ama konu acmaya cesaretim olmasi...

sadece bu benim fikrim...

konu sahibi kesin almanyada yasiyor, iste kayinvalideler temelli döndü dedi, kayni nisanlanmaya memlekete gitti dedi.

almanyadaki kadin siginma evinde cok iyi bakarlar, tecrübeyle sabit

gitmek neden istemiyor ! babasindan gördügü icin ona normal geliyor esinin yaptigi

sorun esinin ona ilgisiz davranmasi, ilgi sevkat olsaydi konu acmicakti arkadas buraya.

bazi insanlar sectikleri hayati yasar ama ozaman neden sikayet ederlerki ?

okadar öfkeliyimki kalbim sIkIsti resmen, daraldim bunaldim

yazik yazik yazik

zor bi durum gerçekten allah sabır versin...
inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider..

bidakkika ya, konu sahibi hamile hamile temizlik isinde calisiyor, adamin dayisinin sirketinde.
dayi beyde size sigorta yaptim üstünede para veriyorum diyebiliyor, sanki sadaka veriyor
bu kizi kocasinin dayisi , kaynanasi, kayni, kaynini sevgilisi ve kocasi önüne gelen sömürüyor

konu sahibi hamile haliyle isden erken geliyor, kocasini o saatde banyoda basiyor, peki kocasinin o saatde ne isi var evde, yoksa beyfendi calismiyor mu

ya ben cikayim bu konudan kalp krizi geciricem yoksa

Son düzenleme:
ya öyle demeyin kızlar alışmışız burda fake konulara..
her gördüğümüze fake değip atlıyoruz ...
o kadıncağızın belki bizim düşüncelerimize ihtiyacı var...
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım derim ben bekleyelim azcık ne çıkar...

belkide bastık gibi yaptık
biz gerçekmiş gibi yorum yapalımda, gerçek değilsede bi insanı güldürmüş eğlendirmiş oluruz fena mı
neden olmasın :))
Hep derim yine diyorum.. Face oldugunu düşünenin kendini yorup msj yazmasına gerek yok!

Yazık!!! Kimbilir konu sahibi şuanda nelerle ugrasıyor!

Canım kusura bakma bizler çok safız, herşeye gerçek gibi inanıyoruz.Evet gerçek olabilir ama bi kadın kocam yaptıda kadına ne diyorsa vardır bir dümen.Elinkadınına diyeceğine eşinde azda olsa hata bulması grekmez mi? kara cahil mi bu kadın ??

hıımm kadın yada adam belkide bu konuyu misafir olarak okuyup kahkalarda atıyor olabilir .....

Son düzenleme:

yok artık ...................................

Bu olay gerçks zaten içi sızlamayanın merhametinden kadınlığından şüphe etmek gerek, bende gerçek olmamasıını dliyorum herşeye rağmen.Yok gerçeksede iyi kötü iş bulup çalışabilir böyle bir adamı baba diye çocuğa tanıtsan ne ? tanıtmasan ne ? Gururu annelik onuru varsa 1 dk durmasın çeksin gitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…