kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Canım o başka birisi değil miydi bu zaten yeni üye olmuş baktınmı profiline?

İlk mesajı iyicwe okuyun arkadaslar!!!

İlk mesajda diyorki birincisinde evin banyosunda yakaladım..kısa süre ayrıldık affettim..
Şimdi tekrar süpeleniyormus!!!ve kanıtlayamıyor.

tamam yahu hiddetlenmeyin. okudum, anladım.
neyse arkadaşa tavsiye vereyim bari, merak etme doğumunu yaptıktan biraz bakım, biraz işve biraz da cilve döndürürsün kocanı.
ama bu seferde bebek yüzünden kocamla ilgilenmiyorum, durum böyle olunca kocam birini bulmuş deme arkadaşım. allah dedirtmesin ama gidişat bunu gösteriyor, umarım yanılıyorumdur.

Arkadasım sen sordun, ben cevapladım.. Ne hiddetlenmesi!

eğer konu gerçekse... arkadaşım senin yolun belli, ailenden gördüğün şekilde ihaneti erkeğin elinin kiri diye kanıksamışsın. kocan yapar sen affedersin, sen affedersin kocan yapar.. biz sinir olduğumuzla kalırız.. ama senden kendim ve toplum adına bi ricam var, lütfen çocuğunu çapkınlık erkeğin elinin kiri düşünceleriyle yetiştirme. çok rica ediyorum.

Ewt öyle gözüküyor, Biri fantazi yaptı herhalde,

başınıza gelenlere çok üzüldüm ama inaninki bu ahlaksız davranışlara maruz kalan ne ilk inasansızınız ne de son olucaksınız çoçuğum için afettim diyosunuz bi yandan haklısınız ama peki çocuğunuzun ahlaksız bir baba yanında büyümesi daha mı iyi ?Bence biraz burnunu sürtüpte öyle afetseydiniz daha iyi değilmiydi ?Malesef bu erkeklerin aklı hiç çalışmıyo kardeşini senle aldatan bi kadın seni başka bi erkekle aldatmaz mı??????

bi kadin daha hangi sebebi bekler ki bosanmak icin? Daha ne olmasini bekliyorsunuz?
Sizin cocugunuz böyle bir babayi haketmiyor bence. Babasiz kalmak, böyle bir babaya sahip olmaktan daha iyidir bence.

ebru yemek yiyemiyorum ki
gece olunca yatiyorum sarilmasini bekliyorum sarilmiyor arkasini donuyor yatiyor
dokunmak bile istemiyor ebnde hamileyim ama sefkate ihtiyacm var

nasıl yani seni aldatmıs en iğrenc bicimde sen hala onun sana sarılmasınımı istiyosun ne diyebilrimki bence hiç kirletme kendini ve bebegini o pis herifin kollarıyla.

yasadiklariniz gercekten inanilmaz .. sok oldum ya Allah sabir versin size gercekten.. ama yazilanlara katiliyorum .. kesinlikle o adamdan hayir gelmez cok uzucu

konu gerçekse diye yazıyorum, konu sahibi için. ankarada belediyenin şefkat evleri var, ücretsiz. merkezi yerlerde. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriliyor, temiz yerler. zaten bu durumdaysan yeşil kart vs. de çıkartılır ve devlet hastanesinde de bebeğini doğurursun. belediyenin bu şekilde ihtiyacı olan kadınlar için asgari ücretle dahi olsa iş imkanı da olabiliyor.bahçıvanlık kurslar vs veriyorlar. aklında bulunsun belki bi gün birine yardımı dokunur.

Yazdıkların doğru olsaydı bu kadar ahlaksızca bir şeyi yaşayan hiçbir insan senin tepkini vermezdi,
bırak allah aşkına yaaaa

Siz o şekilde yakaladınız ama bana şefkat göstersin diyorsunuz.:26: zaten konuyu okuyunca böyle oldum yapmayın Allahaskına bunu şimdi kabul ederseniz o zaman ilerde eve bile getirse bazı kişileri odaya kapansalar söz sahibi bile olamazsınız.nasıl olsa yine affeder beni der. erkekler böyledir yok canım o kadarı da olmaz demeyin zaten bunu kabullenerek kendinize saygınızı da yitirmişsiniz off Allahım bunları okudukça evlilikten nasıl soğuyorum bir bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…