- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
-
Dediğiniz gibi sahte konu olabilir ama hatırladığım kadarıyla konu sahibi bayanın kaynı hakkında konusu vardı zaten. Yazmıştı sevgilisini getiriyor falan diye. Ama ne mantıkla affetmiş ve seviyorum diyor anlamıyorum. Allah göstermesin ben kocamı banyoda basıcam ve sevmeye devam edeceğim hiiç sanmıyorum. Çocukta babasız büyürse büyüsün canım eve kadınların girip çıktığını göreceğine babasız büyüsün daha mantıklı bence.
İlk mesajı iyicwe okuyun arkadaslar!!!
İlk mesajda diyorki birincisinde evin banyosunda yakaladım..kısa süre ayrıldık affettim..
Şimdi tekrar süpeleniyormus!!!ve kanıtlayamıyor.
yok canım daha 1 haziranda üyelik almış.Tek konusuda bu.Yani yine bi dümen dönmüş.Bizde yine faka bastık.....
eğer faka bastıysak çok şükür..
bir kadının bunları yaşaması ve kabul etmesinin gerçek olmadığı sevindirir beni..
tamam yahu hiddetlenmeyin. okudum, anladım.
neyse arkadaşa tavsiye vereyim bari, merak etme doğumunu yaptıktan biraz bakım, biraz işve biraz da cilve döndürürsün kocanı.
ama bu seferde bebek yüzünden kocamla ilgilenmiyorum, durum böyle olunca kocam birini bulmuş deme arkadaşım. allah dedirtmesin ama gidişat bunu gösteriyor, umarım yanılıyorumdur.
yok canım daha 1 haziranda üyelik almış.Tek konusuda bu.Yani yine bi dümen dönmüş.Bizde yine faka bastık.....
eğer faka bastıysak çok şükür..
bir kadının bunları yaşaması ve kabul etmesinin gerçek olmadığı sevindirir beni..
Valla bilemiyorum mesela bi tane de şöyle cevabı varmış arkadaşın
Yani aslında gayet de olgun düşünebilen biri ama bilemiyorum kendi başına gelince mi bu düşünceler içinde. Ya da iyimser mi olmaya çalışıyorum bilmiyorum..
ebru yemek yiyemiyorum ki
gece olunca yatiyorum sarilmasini bekliyorum sarilmiyor arkasini donuyor yatiyor
dokunmak bile istemiyor ebnde hamileyim ama sefkate ihtiyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?