kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Örnek işte bu topici yazan arkadaş bence.

O da böyle bi ailede yetişmiş şu anda bu durumda, kızı da böyle bi ailede yetişecek sonucu az çok tahmin edebiliriz. İnşallah hayırlısı olur herşeyin, o günahsız yavruda yetişmesi gerektiği gibi bi ortamda yetişir..

soruyu yanlış sorduğunuzu umuyorum,herhalde şunu demek istediniz:doğumum yakındır,ben şimdi nereye gidip hayatımı nasıl tekrar bir düzene sokacağım?
hani 'kocamı o kadından nasıl kurtarabilirim?' sorusunu mantıklı düşünen hiç bir kadın soramaz çünkü...
hayır arkadaşım ben tam da bunu sordum derseniz eğer,diyeceğim şu ki; stratejilerle plan ve sabırlarla onu geri kazanabilirsiniz.ufak bi guru ve haysiyet takasınla kocanızı tekrar elde edersiniz endişelenmeyin.ama şunu da belirteyim ki,kardeşinin sevgilisine göz koyan adama ben 3 ay mühlet veririm.3. ay dolduğunda,siz başka bi kadınla gene aynı sorunu yaşarsınız.
yanlız bu sefer acemiliğinizi atmış olursunuz çünkü bi önceki vakadan dolayı 'kocayı geri alma politikası'ndan dolayı profesyonelleşmiş olursunuz....bu böyle süreeeer gider.
ama siz şimdi bana:arkadaşım evet ben tam da senin dediğin gibi soruyu soracaktım da üzüntüden ne yazdığımı bilemedim derseniz,ben size oturup yardımcı olma fikirleri üreteyim....ama önce siz bize soruyu daha aklı selim bir halde anlaşılabilir şekilde yazın...

Anlayamıyorum bir türlü!
Sen böyle bir adama kocamdır erkektir yapar diyebildikten sonra, nasıl bir yönlendirme istiyorsun ki bizden?
Hele hele ondan sarılmasını, şevkatini bekliyorum, ihtiyacım var yazmışsın şok oldum resmen..
Senin acil olarak bir terapiste ihtiyacın var..

Sebep kaynının sevgilisi mi?
Adamın içinde var aldatmak bir kere...
Erkeklerde hiç mi suç yok ya!
Seni kocan perişan etmiş be güzelim...
Senin banyonda senin yatağında senin evinde!!!
Ahlaksızlığın edepsizliğin alasını kocam dediğin adam yapmış sana!

Bu sevgili herhangi biri de olabilirdi...
Bunu yapan senin eşim dediğin adam...
Dikkat et!

onu inkar etmiyor banyoda yakaladıktan sonra barışıyorlar bir şekilde. daha sonrasında eşi bitti diyor fakat başkalarıda görüyor bunu inkar ediyor

eee konu sahibi affetmiş devamını yasayacagını bilmeliydi huylu huyundan vazgeçmiyor allah yardımcısı olsun şimdi tek yapacagı çekip gitmek kadının nasıl kocamdan uzak tutarım diye dusunmek yerine

bu ilk değil sonda olmayacak bu gidişle..
burada çok rastladık kocasının masum olduğunu bütün
suçun o kadında olduğunu savunan arkadaslara

çok zor bir durum gerçekten...
ama yanlış düşünüyorsun...ailenin haberi varmı...?
öyle bir babayla büyüteceğine tek büyüt bebeğini daha iyi...
çalışıyormuşsun ne güzel bebeğine annen bakar sen devam edersin çalışmaya...
senin verdiğin kadar o sana değer vermiyor...

Bekar olduğum için mi anlayamıyorum acaba evli hemcinslerimi .. Ya neymiş bu koca aşkı böyle. Hakaretler edecek, senin yatağında banyonda başka kadınla sevişecek ve sen halen kocamı seviyorum diyeceksin

Bekar olduğum için mi anlayamıyorum acaba evli hemcinslerimi .. Ya neymiş bu koca aşkı böyle. Hakaretler edecek, senin yatağında banyonda başka kadınla sevişecek ve sen halen kocamı seviyorum diyeceksin

alakası yok..midem bulandı cidden..
birazdan kocam aslında beni sever dersede şaşırmayacağım..

Allahım bu nedir yahu kanım dondu resmen
bu kadar ahlaksızlık olmaz.
ve senin hatan onları ilk yakaladığında affetmen olmuş.
olay basit bir aldatma olayı bile değil ki öyle olsa bile affedilmemeli resmen kardeşinin sevgilisiyle olmuş adam.
ar damarı çatlamış bu insanların.
neden hamile kaldın falan diyerek seni sorgulamayacağım
ama hamilesin diye bu insanla kesinlikle yoluna devam etmemelisin
hemen kaç kurtar kendini bu iğrenç ortamdan
ve kendi yoluna bak...

Son düzenleme:
bence zaten çocuğunu düşünüyorsan böyle bir adamla birlikte kalmayı düşünme bu adam nasıl iyi bir baba olabilir ki senin çocuğuna senin yerinde olsam 1 dakika bile düşünmezdim allah yardım etsin sana

kızlar bu psikolojı demekki farklı aldatıldım diyen butun konularda okuyorum kocam aslında cok ilgiliydi beni severdi yazanları yani insan demekki kabul etmek istemiyor sevilmedigini

Biraz kendine saygin varsa o evde durma. Yakalamissin ya gözünle görmüssün sen gitmedikce o bunu her defasinda rahat rahat yapicak.

arkadaşım şuan sağlıklı düşünemiyosun ama ileride çok pişman olucaksın,ozaman kendinede yavrunada yazık etmiş olacaksın,biraz mantıklı düşün,eminim zordur çok zordur ama ömür boyu bu ahlaksızlığı çekmektense,ömür boyu üzülmektense bir gün üzül...

Bizde burada boşa üzülüyoruz galiba...

Valla bilemiyorum mesela bi tane de şöyle cevabı varmış arkadaşın

Yani aslında gayet de olgun düşünebilen biri ama bilemiyorum kendi başına gelince mi bu düşünceler içinde. Ya da iyimser mi olmaya çalışıyorum bilmiyorum..

bu ilk değil sonda olmayacak bu gidişle..
burada çok rastladık kocasının masum olduğunu bütün
suçun o kadında olduğunu savunan arkadaslara

Hırsızın hiç mi günahı yok diye düşünmüyorlar işte..

Hadi diyelim kadın ayarttı, adam melek gibiydi, gazozuna ilaç kattı kadın.
E görmüş bunları banyoda, insanın içi almaz yaa :120:

ebru yemek yiyemiyorum ki
gece olunca yatiyorum sarilmasini bekliyorum sarilmiyor arkasini donuyor yatiyor
dokunmak bile istemiyor ebnde hamileyim ama sefkate ihtiyacm var

Sarılmasını mı bekliyorsunuz. Gelip size dokunduğnda hiç mi birşey gelmeyecek aklınıza. Lüten yapmayın bunu. Çok özür dilerim bu söyleyeceğimden. Ama şuurunuzu mu kaybettiniz siz.
Nasıl bu adam size sarılsın diye bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…