kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

ben tek bir şeye hayret ettim.oda şu işeret koyduğuım iki, kelime.onları eve alan oadam.sizin hizmet etmenize müsamaa gösteren o adam,size küfreden o adam,o kadınla beraber olanda o adam yinede bu iki kelime pes diyorum.kusura bakın evet siz hakkettiniz demekki.

sadece konunun başını okudum,yorumları okuyamadım diğer arkadaşlar neder ne söyler bilemem ama bu evlilik karnındaki bebeğe rağmen bile sürdürülmez..umarım arkadanda duracak sağlam bir ailen vardır ve bu adamdanda onun ailesindende en kısa zamanda kurtulursun..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

kusura bakma ama sen daha ne yapacağını mı düşünüyorsun dumur oldum kocamdan nasıl uzak tutarım diye soruyorsun hala .al valizini hemen çık o evdennnn yada kilidi değiştir o kocam dediğin insanlıktan nasibini almamış kişiyi alma eve kanuni haklarını kullan ama ona DÖNMEEEEEEEEEEEEEEE

ailenle görüş ne yap et ama bu durumun affedilecek yanı yok keza zaten devam etmiş affetmen ona izin verdiğin anlamına gelmiş gibi duruyor düşünecek hiç bişii yok bence işin gücün var cahil de değilsin kendinede çocuğuna da bakabilirsin .çatır çatırda al çocuğunun nafakasını bakacak eşşek gibi o kocan olacak ....

Son düzenleme:
Almanyada ve avrupanın başka ülkesinde yaşıyorsan sosyal imkan çnk senin gibi mağdur kadınlara ev dahi veriyorlar maaş bağlıyorlar bu yurtdışındaki bayan arkadaşlar o sosyal kapılarla ilgili sana bilgi versinler

başlığı okuyunca sandim ki maddi anlamda perişan oldunuz. ama konuyu okuyunca gerçekten böyle oldum.
arkadaşım sen iyi misin? al valizini çık o evden.
kocam aldatmıyordu demişsin güzel. peki bu olay olmasaydı şu halinle bile kaynına ve sevgilisine hizmet mi edecektin? eşine şikayet etmişsin küfür etmiş. kardeşime laf söyleyemez demişsin.
bide sevdiğim adam diyorsun. seni anlamıyorum. sana köle gibi davranan adamı nasıl sevmişsin. her eziyetine katlanırım, aldattı affettim çocuğum babasız büyümesin.
çocuğun babasıyla büyüsün sen eziyetlere katlan. ilerde kocanın ahlaksızlığına çocuğunda şahit olsun.
o kadınıda uzaklaştıramazsın. kendini kurtar biran önce.

iyide konu sahibi ben boşancam demiyorki kocasını seviyor kocasını o kadın yoldan çıkarmış nasıl düzeltirim kadını nasıl uzak tutarım kocamdan diyor
zaten hangi kadın kocasını banyoda biriyle yakalayıpta bu kadar sessiz kalır hayret yani.. büyük konuşmayayım ama o banyoyuda evide başlarına geçirirdim..

okumayım bu tip yazıları diyorum ama yapamıyorum, okudukça da böyle şeyleri erkeklerden tiksiniyorum yemin ederim içimden sana eşin olacak ............in hem sana küfür eden o sivri dilini hem de münasip bi yerini kesiver , onunla yaşamaya devam edeceksen bu şekilde yaşa demek geliyor

böyle bi adam nasıl hala sevilir ben anlamıyorum ya, stockholm sendromu falan mı

belki de yapman gereken sakin ve tepkisiz kalıp önce bi psikatra gitmen, başka türlü sağlıklı düşünmen mümkün olmayacak sanki

hala sana sarılmasını istediğine göre...

öyle bi görüntü ile karşılaşınca insan katil bile olabilir ama konu sahibi affetmiş, ne diyebiliriz ki, herkesin hayat görüşü farklı

Yani hala kendini neden mecbur hissediyorsunki o adama karşı, babasız büyümesinden korkuyorum çocuğumun demişsin, peki böyle bir adamın çocuğuna babalık yapmasına nasıl izin verirsin.İmkanlarının el verdiği kadarıyla başka bir hayat kur kendine derim. Bu güne kadar sana mutluluk veremeyen adam, bundan sonra daha da ızdırap verir sana diye düşünüyorum.

15 sayfayı okudum okudukça şok oldum.biz bu hale nasıl geldik onu düşündüm.öncedende erkekler bu kadar çok aldatıyorlarmıydı yoksa şimdilerdemi azdılar anlamadım.
çek git diyen arkadaşların arasındayım ama arkamda sağlam bir ailem ve ayaklarımın üstünde duracak cesaretim var.
ama seni düşününce git diyemiyorum az çok anladım halini aileni.
eşinin ailesine anlatsan onlar zaten sana baştan değer vermemişler ki şimdi gelinim desinler.kaynına söylesen banane ben onı bıraktım ki deyip abisine kolay gelsin der.yani iki ucu...
Rabbim yardımcın olsun çalışıyorsun fakat ayaklarının üzerinde maalesef durdurmuyolar.
birde aklıma gelen soru biz kadınlar banyoda eşimize o halde yakalansak(Allah muhafaza)acaba halimiz nice olurdur.muhtemelen saçımızdan sürüklenerek çırılçıplak kapı dışarı olurduk...
ama erkek olunca önce inkar et sonra ilgisiz davran resmen adam karısı gitsinde yerine yenileri gelsin diye bekliyordur....
Rabbim senin yardımcın olsun ailen sana destek olsun ve minik bebeğinin doğumuyla hayatına güzellikler doğsun inşallah.

kardeşinin sevgiliyle yatan birinden ne baba ne koca nede adam olur..

yıllardır kahır çek doğruyu yanlışı ayırt edemez olmuş

eşin nasıl bir adammış ki 5 dakikalık tatmin için hem doğacak çocuğunu hem karısını hem de aynı karından çıktığı kardeşini kaybetmeyi göze almış. sana kardeşine laf bile söyletmeyecek kadar düşkün adamın kardeşine yaptığına bak. babam olsa bunu yapan yine silerim. değil ki kocam!! böyle karaktersiz adamın karısı olacağıma ... neyse büyük konuşmayayım. Allah sana akıl fikir versin arkadaşım. geçmiş olsun.

öyle bi görüntü ile karşılaşınca insan katil bile olabilir ama konu sahibi affetmiş, ne diyebiliriz ki, herkesin hayat görüşü farklı

çok haklısın zaten bize sorduğu napayım değil, o kadını nasıl uzak tutarım

inşallah gönlünce olsun herşey ne diyelim,

en önemliside karnındaki yavrusunun mutluluğu zihinsel psikolojik sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…