- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
-
Arkadaşlar arkadaşın yerine kendimizi koymayı deneyelim mi?
Doğduk belkide kız olarak dünyaya geldiğimiz için gereken ilgi alakayı görmedik.Büyüdük büyürken erkek kardeşlerimize abilerimize hizmet ettik.kız olduğumuz için 2.sınıf muamelesi gördük.İlkokulu okuduk sadece .Sonra genç kız olduk evlenecek olduk fikrimizi bile sormadılar.İki seçenek sundular önüme ya abi gibi gördüğüm kuzanim yada benden 15 yaş büyük bir adam dediler bende seçim yapmış oldum böylece.Evlendim kaynanamdan dayak bile yedim ama sesimi çıkaramadım çünkü beni haklı bulacak yaşadığım bu eziyete dur diyebilecek kimse yoktu arkamda.Annem bile bende yaşadım bunları zamanla düzelir sabret diyordu çünkü.
Sonra başıma son gelenler evet bir kadın olarak gururum yerlerde ama gidecek yerim sığınacak dalım yok.bebeğimle gitsem annem babam diyecekki o adamın çocuğunu ona ver sen gel.yada bu halinle nereye geliyorsun tabiki katlanacaksın biz nelere katlanmadıkki.
Soruyorum size arkadaşlar sizde bunları yaşasaydınız tepkiniz bu derece ağır olabilirmiydi.
Belkide daha farklıydı hayatı bilmiyorum ama bana sanki böyle idi gibi geliyor.
Çözüm tek arkadaşlar çocuklarımızı kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğiz.Buda eğitimle olacak.
derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
elimden su icmedi yemegimi yhemedimi o nasil yapti
Arkadaşlar arkadaşın yerine kendimizi koymayı deneyelim mi?
Doğduk belkide kız olarak dünyaya geldiğimiz için gereken ilgi alakayı görmedik.Büyüdük büyürken erkek kardeşlerimize abilerimize hizmet ettik.kız olduğumuz için 2.sınıf muamelesi gördük.İlkokulu okuduk sadece .Sonra genç kız olduk evlenecek olduk fikrimizi bile sormadılar.İki seçenek sundular önüme ya abi gibi gördüğüm kuzanim yada benden 15 yaş büyük bir adam dediler bende seçim yapmış oldum böylece.Evlendim kaynanamdan dayak bile yedim ama sesimi çıkaramadım çünkü beni haklı bulacak yaşadığım bu eziyete dur diyebilecek kimse yoktu arkamda.Annem bile bende yaşadım bunları zamanla düzelir sabret diyordu çünkü.
Sonra başıma son gelenler evet bir kadın olarak gururum yerlerde ama gidecek yerim sığınacak dalım yok.bebeğimle gitsem annem babam diyecekki o adamın çocuğunu ona ver sen gel.yada bu halinle nereye geliyorsun tabiki katlanacaksın biz nelere katlanmadıkki.
Soruyorum size arkadaşlar sizde bunları yaşasaydınız tepkiniz bu derece ağır olabilirmiydi.
Belkide daha farklıydı hayatı bilmiyorum ama bana sanki böyle idi gibi geliyor.
Çözüm tek arkadaşlar çocuklarımızı kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğiz.Buda eğitimle olacak.
ben bu yetkiyi kendimde görmüyorum sadece sert yorum yapn arkadaşlar olaya birde bu açıdan baksınlar istedim.çaresiz olmak gerçekten zor .keşke imkanları olsada kapıyı çarpıp gidebilseydi.Çözümlemeniz harika ama çözümünüz ancak uzun vadede faydalı.
Ne yapacak şu anda konu sahibi,kırsın dizini otursun mu diyorsunuz yani ben sizin tavsiyenizi anlayamadım.
Siz ne öneriyorsunuz konu sahibine?
ben bu yetkiyi kendimde görmüyorum sadece sert yorum yapn arkadaşlar olaya birde bu açıdan baksınlar istedim.çaresiz olmak gerçekten zor .keşke imkanları olsada kapıyı çarpıp gidebilseydi.
ailen istemiyor muki seni kardeşim..
kac gundur gozume uyku girmiyor hamileyim ve o kadar berbatim ki
senelerce kaynana dirdiri cektim horlandim asalandim
kaynanam memlekete kesin donus yapti rahatladim derken kaynim cikti basima
bizimle yasamaya basladi hic kendi yuvam gibi bilmedim evimi
benden kucuk kaynim kolesi gibi davrandi bana esimde hic bir sey demedi
yabanci kiz arkadasini getirip hizmet ettirdiler sustum
bende kalip ahlaksizliklarini duyurdular sustum
gel meyrem git meyrem sunu getir bunu getir meyrem
esime sikayet etmeye kalktim kufur etti bana
rahatlik batiyor sana s..r ol git begenmiyorsan dedi
kardesime laf soyleyecek son insansin dedi
artik bardagi tasiran son olayi yasadim bir ay once
hamilelik iznime ayrilmadan sabah yedi aksam alti calisiyordum essek gibi
agrilarim baslayinca izin isteyip eve geldim
dunyam basima yikildi kaynimin kiz arkadasini kocamla banyoda
en igrenc sekilde yakaladim
kiz kancayi kaynimdan ayrildiktan sonra kocama takmis
sinir krizi gecirdim cok olaylar yasadik sonunda af ettim
cunku cocugumu babasiz buyutemezdim son iki haftadir anladim ki hala gorusuyorlar
kaynima anlatacaktim ama memlekete sozlenmeye gitti kocam hala inkar ediyor
ama mesajlarini yakialadim gorende olmus onlari simdi ben ne yapacam hangi tasa basimi vuracam
o kadar kotuyum ki kizgin yaglar dokuyorlar yuregime
o kadini nasil uzakalstiracam esimden bri yandan gururum bi yandan sevdigim esim
Babası istemezmiş canım zamanında babası da annesini yabancı bi kadınla 5 sene aldatmış kadını eve getirirmiş çay kahve içerlermiş, kadın olan kocasını elinde tutmayı bilmeli diyomuş babası[/QUo
oh ne ala memleket. ozaman arkadaşın eşi babasına çekmiş, kötü bir örnek olmuş babası.kadın ne yapsın erkeğin içi fesatsa, arsızsa uslanmazsa,sadakatsizse,.elinde tutmak için kadın zincire mi bağlıcak adamı.bu tür adamların evlenmemesi lazım, gezsin tozsun eğlensin ama evlenmesinler, yazık kadınlara ya böyle olmamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?