kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

çok üzüldüm,gözlerim doldu okurken..çalışıyormuşsun işte ne güzel,durursun kendi ayaklarının üzerinde..her türlü bütçeye ev var..bir oda bir salon evler var yaaa..ailen bakmıyor mu,bakmasına gerek yokki zor mor olur ama Allahda yardım eder..insanın nutku tutuluyor..

ya insanların edepsizliklerine utanmazlıklarına şaşırıyorum okurken tüylerim diken diken oldu Allahım iyiliğimizi de kötülüğümüzü de bırakmaz nasıl olsa her şeyimiz bi gün gelecek yine önümüze o zaman kime nasıl hesap verecez bakalım

boşan kurtul demesi kolay napacak bu kız hamile haliyle herkeste kendini süpermen zannetmeye başladı arkadaş kolay mı tek başına çocuk büyütmek, hayatla mücadele etmek, anasının evine dönse yapamaz edemez, sağda solda kalacakta boşanacakta herşey silinip daha mı güzel olacak..

yok yok bu kıza başka bi çözüm yolu bulmak lazım lafla peynir gemisi yürümez... düşünüyorum :97:

bir arkadaş ne güzel demiş,siz iki tabak yemek verdiğinize değil hergün yemeğinizi yiyip ihanet edene bakın..

Canım çok güzel yazmışsın belki çaresi yok o evde olmak zorunda ama bunları nasıl kaldırıyor, nasıl hala kocasının kendisine sarılmasını bekliyor, nasıl kocamı o kadından nasıl kurtaracağım diyor benim kafamdaki soru bu??

derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
elimden su icmedi yemegimi yhemedimi o nasil yapti

yüreğin zaten dağlanmış seni üzmek istemem de e be arkadaşım kocam erkekti yaptı diyosan sen herşeyi de yaşatır sana bu adam..yahu basit bişiy değilki senin gördüğün hala seviyortum diyosun

Çözümlemeniz harika ama çözümünüz ancak uzun vadede faydalı.
Ne yapacak şu anda konu sahibi,kırsın dizini otursun mu diyorsunuz yani ben sizin tavsiyenizi anlayamadım.
Siz ne öneriyorsunuz konu sahibine?

Çözümlemeniz harika ama çözümünüz ancak uzun vadede faydalı.
Ne yapacak şu anda konu sahibi,kırsın dizini otursun mu diyorsunuz yani ben sizin tavsiyenizi anlayamadım.
Siz ne öneriyorsunuz konu sahibine?
ben bu yetkiyi kendimde görmüyorum sadece sert yorum yapn arkadaşlar olaya birde bu açıdan baksınlar istedim.çaresiz olmak gerçekten zor .keşke imkanları olsada kapıyı çarpıp gidebilseydi.

Son düzenleme:
ben bu yetkiyi kendimde görmüyorum sadece sert yorum yapn arkadaşlar olaya birde bu açıdan baksınlar istedim.çaresiz olmak gerçekten zor .keşke imkanları olsada kapıyı çarpıp gidebilseydi.

Yetkiyle ne alakası var ki,o zaman bütün yorumların silinmesi gerek.
Benimde sosyal hayatla ,kadınlar ilgili bir sürü tasarım hayallerim var ama şu anda hiçbiri işe yaramaz.
Çözüm üretmek gerekiyor kalıcı mantıklı ,yorumlar sert veya faydasız ise daha faydalı çözümlerle gelmek gerekiyor.
Son cümlenize katılıyorum keşke..

ailen istemiyor muki seni kardeşim..

Babası istemezmiş canım zamanında babası da annesini yabancı bi kadınla 5 sene aldatmış kadını eve getirirmiş çay kahve içerlermiş, kadın olan kocasını elinde tutmayı bilmeli diyomuş babası

Kusura bakmayın; hamilesiniz, hassassınız, belki çaresizsiniz, tamam.
Yazılan bazı şeyler belki size ağır geliyor, sizi daha kötü yapıyor, haklısınız.
Ama nolur bir durun düşünün.

Adama bir madalya vermediğiniz kaldı sanki.

"Hadi o erkek yapar", "Sarılsın diye bekliyorum, arkasını dönüp yatıyor" bunlar nedir böyle?

Siz en başta, o kızı evinize alarak, hizmet ederek, rahatlıklarına ses çıkarmayarak yeterince ezdirmişsiniz kendinizi. Hiç sözünüz geçmemiş. Size hakaret edilmiş.
Biraz güçlü çıkın bu olaydan.
Sindirmeyin böyle bir ahlaksızlığı.

Hı, bekara boşamak kolay mı diyeceksiniz?
Yavrum mu diyeceksiniz?
Deyin.
Ama siz de bi durun düşünün yaşadıklarınızı.
Utanmayı bırakıp utandırın onları.

offfffffff bu ne ya , okudum şoktayım yani.afedersin ama böyle bir durumda yapman gereken şey kocana sen yoluna ben yoluma demek. hani aldatıldığın gözünle de görmüşsün yalan dolanda değil. nasıl katlanıyorsun, iğrenç bi şey ya. sevgide bir yere kadar cnm.allah akıl fikir versin şu erkekler ........

eşinizi kendi evinizin banyosunda bir kadınla yakalıyorsunuz hala daha affettim sevdiğim eşim diyorsunuz (ilk mesajında)
kadınlar böyle affetmeye devam ederlerse bu aldatılmaların sonu asla gelmez.size yazık..
okuduklarıma inanamadım gerçekten.

Allahım dilim tutuldu..

Tek kelime kocanız KARAKTERSİZZZ...

Size hakaretler ediyor, hamile halinle kazandığın maaşı elinden alıyor bide aldatıyor hemde kardeşiyle yatağa girmiş bir kadınla..
Daha hala size sarılmasını mı bekliyorsunuz ?

Son düzenleme:
çok ahlaksız bir durum hepimizin aklına gelen şey ayrılırdım hemen oluyor ama işte bazı kadınlar kendilerinde bulamıyorlar bu gücü biz burada ne kadar biryerlerimizi yırtsakta affetmeyin diye sonunda affediyolar ben konu sahibini yargılamıyorum oda mutlaka doğrunun ne olduğunu biliyordur ama işte hiç kolay değildir karnında bi bebekle yuva yıkmak allah yardımcın olsun

kadını kocamdan nasıl uzaklaştırabilirim diyorsun.onları banyoda uygunsuz göruyorsun ve bunu diyorsun hala.tmm bebeğin olacak ama bunu nasıl sindireceksin.bırak babasız büyüsün.o iğrençliğe rağmen kocanla sürdürmeyi mi dşünüyorsn hala.senn psikoljn ne olacak bebeğimi babasız büyütmim derken.bebek babasızda büyür gül gibide büyütürsün.ayrılmayı düşünmüyorsun ben buna şaşırdım.artı kaynanandan çektklern eşinin küfürleri kaynının ettkleri.vala tebrik ettm seni çok sabırlıymışsın cnm

Kardeşine bunu yapan size neler neler yapmaz ki
Bu durumu kaldırmak için insanın midesinin çok geniş olması lazım çaresiz değil...
Hem çaresizlik diye birşey yok siz kendnizi öyle şartlandırmışsınız
Emin olun içinde olacağınız hiÇ bir durum bu durumdan daha kötü daha zor olamaz
Allah bize bu canı kendimize bile bile acı çektirelim diye vermedi...

Böyle bir adam baba sıfatını haketmiyor ki bundan nasıl bir baba olacağıda belli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…