• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın sevgilisi..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kız 21 yaşında. Sürekli geceleri dışarda. Bizim dükkan var hep bizim arabalarla geziyorlar. Yazın bizim arabada yattılar kızla hep kız nasıl ailesinden izin alıyo her gece her gece ne diyo eşimle çözemedik. Her gece gezip yazın da beraber şehir dışına kalmaya otele gittiler kaynım da ki rahatlık hepimize söyledi. Yarın bi gün evlenseler herkes sevgili iken tatile gittiklerini herşeyi bilecekler. Bence çok yanlış. Eşimin ailesi ve benim ailem bu durumu çok yanlış bulur yani ben de böyle öğrendim eşim de ayıp buluyor. Kayınvalidem de kızmış her gece kızla diye. Neyse burayı uzatmıyım otel parasını eşim vermek zorunda kaldı çünkü kardeşi illa araba istedi arabada da sigorta yoktu arabanın arkada bir sürü şey yapıyolar bi polis gelse iki üç milyar ceza bize kesilecek diye mecbur otel parasını verdik arabayı almasın diye çünkü biz evde değildik araba dükkanda anahtar da kardeşinin bulacağı bi yerde idi. Dinlemiyor da alıp alıp gdiyo arabaları. Eşim ikinci el oto alım satımcı. Ondan arabalar diye yazdım. Geçen gün kız bizim dükkanda koltuğa yatmış kapıyı da kapatmışlar. O gün kardeşi bekliyordu dükkanı. Neymiş hastaymış. Hastaysa gitsin evine babasının dükkanı sanki orası rahatça yatmış başkasının dükkanında bi de kapıyı kapatmışlar. Müşteri nasıl gelecek o zmn? Eşimde hastaysa evine götür dedi. Böyle yani sizce normal mi? Gerçekten sinir oluyorum anca bizim paralarla bizim arabalarla takılıp bizim malımızda zina yapıyolar. Daha o malların parası ödeniyor gece gündüz demeden çalışıyor eşim. Yok arabaya kız at yok dükkanda içki iç bilmem ne.

Kız 21 yaşında. Sürekli geceleri dışarda. Bizim dükkan var hep bizim arabalarla geziyorlar. Yazın bizim arabada yattılar kızla hep kız nasıl ailesinden izin alıyo her gece her gece ne diyo eşimle çözemedik. Her gece gezip yazın da beraber şehir dışına kalmaya otele gittiler kaynım da ki rahatlık hepimize söyledi. Yarın bi gün evlenseler herkes sevgili iken tatile gittiklerini herşeyi bilecekler. Bence çok yanlış. Eşimin ailesi ve benim ailem bu durumu çok yanlış bulur yani ben de böyle öğrendim eşim de ayıp buluyor. Kayınvalidem de kızmış her gece kızla diye. Neyse burayı uzatmıyım otel parasını eşim vermek zorunda kaldı çünkü kardeşi illa araba istedi arabada da sigorta yoktu arabanın arkada bir sürü şey yapıyolar bi polis gelse iki üç milyar ceza bize kesilecek diye mecbur otel parasını verdik arabayı almasın diye çünkü biz evde değildik araba dükkanda anahtar da kardeşinin bulacağı bi yerde idi. Dinlemiyor da alıp alıp gdiyo arabaları. Eşim ikinci el oto alım satımcı. Ondan arabalar diye yazdım. Geçen gün kız bizim dükkanda koltuğa yatmış kapıyı da kapatmışlar. O gün kardeşi bekliyordu dükkanı. Neymiş hastaymış. Hastaysa gitsin evine babasının dükkanı sanki orası rahatça yatmış başkasının dükkanında bi de kapıyı kapatmışlar. Müşteri nasıl gelecek o zmn? Eşimde hastaysa evine götür dedi. Böyle yani sizce normal mi? Gerçekten sinir oluyorum anca bizim paralarla bizim arabalarla takılıp bizim malımızda zina yapıyolar. Daha o malların parası ödeniyor gece gündüz demeden çalışıyor eşim. Yok arabaya kız at yok dükkanda içki iç bilmem ne.
Size ne? Kızın yaşadığı hayatı mı kıskanıyorsunuz yoksa kaynınızın kıza davranışını mı her durumda da sizi ilgilendirmez.

Burada sık sık konu edinilen kıskanç elti sizmişsiniz (bu durumda elti vasfınız bile yok ya.)
Ek: siz dükkanın anahtarını alın gerisi sizi ilgilendirmez.

Size ne? Kızın yaşadığı hayatı mı kıskanıyorsunuz yoksa kaynınızın kıza davranışını mı her durumda da sizi ilgilendirmez.

Burada sık sık konu edinilen kıskanç elti sizmişsiniz (bu durumda ekti vasfınız bile yok.)
Kaynım kıza nasıl davranıyor nerden bileyim i?
Elti değilim ki sanki evliler :) kız bizim dükkanda haftasonu yatıp kapıyı kapattırırsa beni ilgilendirir

Öncelikle sevgiliyken tatile gitmek, zaman geçirmek kötü bir şey değil ileride evlendiklerinde herkes bilsin ne olacak ? Sonrasında herkes istediğini yapmakta özgür başkasının özgürlüğünü kısıtlamamak şartıyla. Yani istediğiyle yatar kalkar içki içer. Tek sorun bunları size güvenerek yapması, sizin arabalarınızda yapması, sizin dükkanınızda yapması. Bunun dışında istediğini yapabilir kendi arabasında, kendi dükkanında. Sizin yapacağınız şey ise kendine güvenmiyorsan, kızla böyle işlere kalkışma diyip araba, dükkan vs. vermemek

Öncelikle sevgiliyken tatile gitmek, zaman geçirmek kötü bir şey değil ileride evlendiklerinde herkes bilsin ne olacak ? Sonrasında herkes istediğini yapmakta özgür başkasının özgürlüğünü kısıtlamamak şartıyla. Yani istediğiyle yatar kalkar içki içer. Tek sorun bunları size güvenerek yapması, sizin arabalarınızda yapması, sizin dükkanınızda yapması. Bunun dışında istediğini yapabilir kendi arabasında, kendi dükkanında. Sizin yapacağınız şey ise kendine güvenmiyorsan, kızla böyle işlere kalkışma diyip araba, dükkan vs. vermemek
Bende zaten onu diyorum gitsin başka yerde yapsın haftasonu müşteri bol olduğu zmn dükkanda yatıp kapıyı kapattırması ayıp

Bende zaten onu diyorum gitsin başka yerde yapsın haftasonu müşteri bol olduğu zmn dükkanda yatıp kapıyı kapattırması ayıp

E o zaman kalkın söyleyin ? Yani kızı yargılayacağınıza, eşinize laf söyleyin. Kardeşine hayır diyemiyor musun diye. Kıza atıp tutmayın

Aslında otele falan gitmeleri olabilir bunlar sorun değil bence, garipsemissiniz ama.otel parasını sizin vermenize bozulabilirsiniz tabi.sevgilisiyle otele gitmeyi biliyorsa parayı da kendi odesin bir zahmet.ayrica arabada böyle şeyler yapmaları da hoş değil ayrica siz bile biliyorsunuz kayniniz size niye anlatıyor.birgun evlenmeyi dusunuyorsa özel anlarını başkalarına anlatmasin.y ine sizin arabanız da olması da hos değil buna da haklisiniz bozulmakta.

Suç eşinde yumruğu vurup bu işi bitirecek ve ona başka kız tavsiye edecek aynı durum bizde kaynımla yaşadık eşim ve annesi epey çabaladıktan sonra kızdan kurtulduk aileye uygun bir kız değildi

Kızın hayatından size ne ? Her gece dışarı çıkıp,sevgilisiyle tatile gitmesi ayıp değil. Evlensler herkes bilecekmiş,kime neee ?
Bizim dükkan dediğin sadece eşinin şahsına mı ait ? Öyleyse bile kardeşine müsade ediyorsa yine size ne ? Etmiyorsada uyarın çocuğu olsun bitsin.

Zinaya falan önem veriyorsaniz dedikodu da günah hatırlayın bunu da.
Ayrica kocanizla bunu bu kadar dedikodu malzemesi yapmanız da çok çok çirkin.
Ayrica kaynınız istediğini yapar evlenir size ne?
Biz de sevgiliyken tatile gittik sabahladik uc yıl dolu dolu gezdik tozduk sevistik ve evlendikten, iyi ki de yaptik. Bu kimseyi alakadar etmez.

Tatili matili ilgilendirmez de.. Sizin dükkanda yatması tabikide seni ilgilendirir.. İş yeri orası sevgili buluşma yeri değil. Çok kızarım gitsinler başka yerde yatsınlar..

Burda kiskanclik soz konusu degil ki sevgilisi olur da sürekli sürekli sizin ustunuzden gecinmesi size guvenmesi hic dogru degil yakinda evinizide isgal etmeye kalkar cok gezmek istiyorlarsa kendi parasiyla yapsinlar evli barkli insanlarin ustunden gecinmesin

Gençler arasında olur böyle şeyler gayet normal ama siz daha şimdiden kötü elti ilan etmişsiniz kızı.
Herkesin yaşama bakış şekli farklıdır eğer onlar mutlu ise size sadece saygı duymak düşer.
Araba ve dükkan konusunda birşey diyemem mal sizin.
Eşiniz bunu kardeşi ile konuşur herhalde.

Back
X