- Konu Sahibi ozgeogretmen
-
cok fazla abartmıssın durumu facede resimleri var bizimkilerin haberi yok falan demissinde 12 yıllık sevgili onlar artık asmıslar herkesde durumu biliyor kayınpederin sevmiyebilir ama aile arasında cozulmesi gereken bir mevzu neticede sizi yine ilgilendirmez size karsı hoslanmadıgınız bir davranısı oldugunda careyi sık gorusmemekle bulursunuz
ay yanlış alıntı yaptım pardon gweensalla evliliğinin tadını çıkar cicim ayları şu an .
ay cnm yaa sen mutlusun allaha şkr kıskanmanada grk yok baksana kopuk bi ilişki evlenseler evlilikleri bile yürümez takma kafana muhatapta olma resmiyet olana kdr mutluluğuna bak senn
ben evlenicem daha 40 gün olacak eltimi düşünücem hahha:)
kocama ne giyineceğimi ne yemek yapacağımı neler anlatacağımı ne filmi izleyeceğimizi
düşünmekten aklıma bile gelmezdi
size ne millet gezer tozar herkes siz gibi ince de düşünmek zorunda değil şahsen fotoğraf
bende bakmam öyle
evet laubali olmuşlar sıkıntı da burada kıskandığımı düşünenler olmuş aksine fazla sahiplenici davrandım sanırım, teşekkürler yorum için
günün özeti cidden .
e yuuh yani... düşünceye bak sen...belle8 tanışıyor muyuz diye düşünüyorum. ama yazan diğer kişilere de hak vermek lazım asabi davranan belkı onlarında karşı taraf olarak yaraları vardır :)
selam canım
ben şu an çok şaşkınım
ama senin tepkine
kzın yapısı öyleyse sen niye kafana taktın ki
resimlere bakmak istememiş ne var ki bunda
hayırlı olsun demeyi unutmuştur belki
ayakkabı markası söylemiş, öylesine söylemiştir bunların hiçbiri garip gelmedi bana
ama kızı kaynına yakıştıramadığını söylemen gerçekten çok ayıp bence
aynı şeyi sana yapan olsaydı çok üzülürdün
bence sen bu konuda hatalı olduğunun farkına varmalısın ve bu düşüncelerinden de vazgeçmelisin
bunları başkasıyla paylaşırsan onların huzursuz olmasına sebep olursun ve etme bulma dünyası olduğu için sen de zarar görürsün
sen art niyetli değilsin anladığım kadarıyla
ama başkalarının hayatına müdehale edip istemeden de olsa insanlara zarar verebilecek şeyler düşünüyorsun
sen karışma kimseye canım boşver
bide onun tarafından bakmak lazım olaya diye dusunuyorum bazı hareketleri o anda itici gelse dahi tanımak icin zaman gerekir insanları ilk goruste not veremezsiniz birde 12 yıllık bir ilişkiyi surdurebilcek sabır varmıs kızda bence oyle cokda uyumsuz biride degildir gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?