- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Beninsanim
-
Hayır problem sensin!bakış açın!şiddet gördüğünü ,sindirildiğini tehdit edildiğini kendin söylüyorsun ve gece kaynınla kalmak mesele oluyo.....Üstüne öğretmen olduğunu söylüyorsun...Aslinda esim problem
Hem şiddet görüp hemde 33 yaşındaki kazık kadar adamla aynı evde yaşayıp gücüm kalmadı ne yapayım derseniz bu evliliğe mahkum kalırsınız..
Kızım çalışan kadınsın güçlü ol polise şikayet et işyerinde bildir olmadı korkma delimisin böyle bir yaşamı revamı görüyorsun kendine bunun için mi okudun emek verdin kendine işkence içinAilemin durumu cok iyi degil beni ve kardeşlerimi okuttu ama suan yardim bile edemiyirum 9 aylik evliyim ayni miktarda maas aliyorum.para mi elimden aliyor evin reisi benim ben de butun paralar sana garclik veririm.kafam karisik ailemle tehdit ediyir
Sizce mesele kaynıyla aynı evi paylaşması mı?Burada okuduklarimdan sonra kocamın ayaklarını öper oldum ,bu ne ya bu nasıl bişey kayninla aynı evde kalmana göz yuman adama koca demem ben ,höst 33yasinda hayvan gibi adam ne işi var ya yanımda ? Bu kocalar evde biri varken karısıyla nasıl iş pisiriyo valla anlamiyorum,hadi sessiz sakin yaptın yikanmayi nasıl yapıyorsunuz ? Çocuk yapma sakın ne iğrenç insanlar ya o evde onunda hakkı var vs nerden buluyonu böyle kıl cirkef insanlari
Kayniyla aynı evde kalmasına müsaade eden adamın listesi oldukça kabarıktır ,tabiki tek mesele o değildir başka meseleyede gerek yok fikrimce başlı başına yeterli .Sizce mesele kaynıyla aynı evi paylaşması mı?
Sizce mesele kaynıyla aynı evi paylaşması mı?
Burada okuduklarimdan sonra kocamın ayaklarını öper oldum ,bu ne ya bu nasıl bişey kayninla aynı evde kalmana göz yuman adama koca demem ben ,höst 33yasinda hayvan gibi adam ne işi var ya yanımda ? Bu kocalar evde biri varken karısıyla nasıl iş pisiriyo valla anlamiyorum,hadi sessiz sakin yaptın yikanmayi nasıl yapıyorsunuz ? Çocuk yapma sakın ne iğrenç insanlar ya o evde onunda hakkı var vs nerden buluyonu böyle kıl cirkef insanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?