Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Başkasının yanında şiddet uygulamaktan çekinmeyen insan, kayniniz evden gidince daha beterini yapmaz mı????

Hani bir söz vardır, Allah'tan korkmayan kuldan utanmaz diye. Bilmem anlatabildim mi?

Böyle kendi parasını kazanıp, genç yaşta başka birinin emri altına giren kadınların konusunu okudukça sinir basıyor. Tabiki sorun kocanız da o size insan gibi davransa size kimse birşey diyemez. Kardeşini istese evden kovar. Sorunun etrafında dolanmayın KV, kp, kayın diye.
Benim dedem anneanneme bundan 50-60 sene önce bir kere tokat atmış diye anneannem 3 ay konuşmamış, siz dayak yiyip yine kadınlık yapıyorsunuz pes yani, biraz kendinize kıymet verin.

Hem şiddet görüp hemde 33 yaşındaki kazık kadar adamla aynı evde yaşayıp gücüm kalmadı ne yapayım derseniz bu evliliğe mahkum kalırsınız..

Keleş ablama katılıyorum +1,000,000,000 diyorum. 33 yaşında kazık kadar adamla aynı evde kalmana ses çıkarmayan ve sana şiddet gösteren eşini boşamıyorsan gücünün kalmaması normal.

eşin böyleyse bu şekilde devam eder aklını kullan da çocuk yapma bari ,bu adamla da ömrünü tüketme boşan bi halt yapamaz merak etme ama sende ezik olma güçlü ol

Kızım çalışan kadınsın güçlü ol polise şikayet et işyerinde bildir olmadı korkma delimisin böyle bir yaşamı revamı görüyorsun kendine bunun için mi okudun emek verdin kendine işkence için

Ne olacak bu kadınların kafaları elinde mesleğin,ırzına namusuna tehdidi algılıyor bedenine ve kişiliğine yapılan saldırıyı idrak bile edemiyor.....Hocam sen sadece meslek sahibi olmuşsun,ama kendini geliştirememiş ezik ,biçare ve öz güvensiz bir kadından farkın yok...Daha ağır şeyler yazacağım ama malum sonu mapus

Dogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde

Burada okuduklarimdan sonra kocamın ayaklarını öper oldum ,bu ne ya bu nasıl bişey kayninla aynı evde kalmana göz yuman adama koca demem ben ,höst 33yasinda hayvan gibi adam ne işi var ya yanımda ? Bu kocalar evde biri varken karısıyla nasıl iş pisiriyo valla anlamiyorum,hadi sessiz sakin yaptın yikanmayi nasıl yapıyorsunuz ? Çocuk yapma sakın ne iğrenç insanlar ya o evde onunda hakkı var vs nerden buluyonu böyle kıl cirkef insanlari

Sizce mesele kaynıyla aynı evi paylaşması mı?

Kaynınızla gece neden aynı evde kalıyorsun? Eşin bu duruma nasıl göz yumuyor?
Sen eşine 'bunun uygun olmadığını' söyleyemiyor musun?

Kocası ölen kadınları, kayınlarıyla evlendiriyor(du) insanlar biliyorsun, ve dinen haram yani hiç uygun değil.

Şiddet olayı zaten yorum yapmama gerek yok. Sen kendine bir değer ver, bavulunu al ve çık.
Yatağında belki karnın aç, ama huzurlu uyursun en azından. Çoluk çocuk yok sanırım.
Boşanmalısın bence hemen bugün. Ah kadınlarımız..
Biz kendimize değer vermezsek, kimsenin bizi el üstünde tutmasını beklememeliyiz

Evlendiğiniz kişiyi hiç mi tanıyamadınız ve mesleğiniz varsa şiddet görüyorsanız kayının size yerleştiyse aile olamadıysanız ne yapman gerek sence?

şiddet görüyorum diyorsun ve kaynının evde olmasından rahatsızsın. sorun kaynın mı şiddet görmen mi hangisine dayanamıyorsun şaka mısın? kaynın gittiğinde evliliğiniz yoluna mı griicek? derhal sen gitmelisin o evden

eşi yanındayken kalması normal, birlikte yaşanabilir tamam ama eşi evde yokken gelip bir erkeğin kalması (kadının kendi erkek kardeşi-abisi babası) dışında normal mi?

bence eş kişisinin buna izin vermesi de bir çeşit şiddettir. Şiddet sadece fiziksel değildir.

Ailenizin nerde görmüyor musun çevredeki insanlar bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…