• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Beninsanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
20
5
1
33
Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :(

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:

Anlamıyorum şiddet görüp de neyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Kaynınız mıdır şimdi burda dert

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:

Hem şiddet görüp hemde 33 yaşındaki kazık kadar adamla aynı evde yaşayıp gücüm kalmadı ne yapayım derseniz bu evliliğe mahkum kalırsınız..

ailen yok mu senin.
derhal durumunu ailenle paylaş.
ve boşanma davanı aç.

Back
X