kaynımla eltimin aldığı çamaşır makinası için teşekkür etmem gerekir mi?

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
düğünümüze az kaldı

kaynımla eltimin aldığı çamaşır makinası için teşekkür etmem gerekir mi?

onlar almasa nişanlım alıcaktı. yani her halükarda bir çamaşır makinası alınacaktı.

ne diyorsunuz?

ee adı üstünde hediye , olmadık bişey alıcaklarına ihtiyacınız olan ev hediyesi alınmış tabiki gerekirr ,neden sorduğunuzu anlayamadım

Tabikide teşekkür etmeniz gerekir hediye sonuçta nişanlınızda alabilir ama onlar almış ufakta bir hediye değil maddi olarak bence güzel bir düşünce yardımcı olmuşlar bir nevi.

Almak zorunlulukları yok.
İçlerinden gelmiş, hediye almışlar.
Tabiki de teşekkür etmelisiniz.
Nişanlınızın almasıyla onların almasını bir tutmayın.

Her halukarda bir makina alınacak tabiki, ama dediğiniz gibi bu nişanlınızla sizin göreviniz, çünkü o evde siz yaşayacaksınız. Kaynınızla eltiniz sizin evinizde yaşamayacağı için hediye oluyor haliyle ve bence bu yüzden de teşekkür edilmeli.

Tabi ki de teşekkür et ağzın aşınmayacak ya, hem onlar da daha memnun olurlar

bi şekilde tabiki alınıcaktı ama incelik gösterip sizin evinizin ihtiyacı olan bişeyi alıp hediye etmişler tabikide teşekkür etmeniz lazım

Böyle bir soruyu neden sorduğunu anlayamadım.

Hoş bir jest yapılmış. Saçma sapan hediyeler yerine işe yarar, ihtiyacın olan bir şey almışlar ne güzel..
Teşekkür etmelisin elbet.

Teşekkür etmekten imtina etmene sebep olacak şeyler yaşadıysan bilemem.

"Evladım biri sana bir şey verdiğinde teşekkür et." - Konuşmayı öğrendikten sonra ilk öğrendiğimiz şeylerden biri teşekkür etmek, ikincisi de özür dilemektir. Bu ikisini de cebinizden ödüyormuş gibi cimri kullanmanın alemi yok.

Sizce de etmeniz gerekmiyor mu nişanlınızın alması başka eltinizle kaynınızın alması başka

Son düzenleme:
teşekkür etmek bu kadar zor mu?Tabiki gerekir zaten alıncaktı gibi bir mantık yok nezaket gereği yapılmaso gereken bişe

Kimin aldığı mühim değil..sonucta sizin için alınmış; tabiki teşekkür etmelisiniz

ayriyetten takı takmayacaklar diye mi böyle bir düşüncen var???

Arada kötü bir olay bile olsa alınan hediyeye teşekkür edilir. Hem alındığı duyar duyulmaz edilmeli ne zaman etmeyi düşünüyosunuz?

Her halükarda alınacak bir camasır makinasını onlar almışlar hediye olarak, bir teşekkürü cok görmezsiniz kendilerine herhalde.

peki sizce bir hediye için teşekkür edilmez mi?

sizi düşünmüşler makine almışlar kibarlık yapmışlar sizinse yapacağınız tek şey teşekkür ederim demek ve bunu soruyorsunuz.

Arada kötü bir olay bile olsa alınan hediyeye teşekkür edilir. Hem alındığı duyar duyulmaz edilmeli ne zaman etmeyi düşünüyosunuz?

Ya kırmızı kar yağdığında,yada çıkmaz ayın son perşembesinde,bi zahmet teşekkür eder herhalde :))

valla ben marketten domates aldığımda bile parasını ödediğim halde teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…